Att vara könsneutral strider mot naturen

KÖN. Hela samhället har de senaste åren tjafsat om så kallat genustänk och att pojkar, flickor och de andra könen är lika. Det har inget med jämlikhet att göra, det är dumhet.  

Traditionella mönster ska MOTVERKAS enligt regeringen

Dagens juridik kunde man den 28 maj läsa: ”Regelmässig eller slentrianmässig könsuppdelning ska inte förekomma. Förstärkningarna tydliggör också ansvaret i att arbeta för jämställdhet på alla skolor, säger utbildningsminister Gustav Fridolin (MP).

Regeringen har därför beslutat att förtydliga skolans jämställdhetsuppdrag genom att ändra i läroplanerna. Flickor och pojkar blirbarn eller elever. Bland annat ska det framgå att könsneutrala begrepp som ’barn’ och ’elever’ ska användas – i stället för ’flickor’ och ’pojkar’- om det inte är motiverat för att påvisa ojämlikheter mellan kvinnor och män.”

Flickor och pojkar ska alltså göras ”könsneutrala”.

Hur bidrar regeringen till jämställdhet genom att ändra i läroplanen och tvinga skolan att sluta kalla barnen för vad de är – ”flickor” och ”pojkar” och göra barnen ”könsneutrala”?

”Det finns inte någon könsneutral hjärna. . . . Flickor föds till flickor, och pojkar till pojkar. Deras hjärnor är annorlunda från födseln och det är deras hjärnor som ligger bakom deras impulser och värderingar, ja, själva deras verklighet” (Brizendine, 2006)

Läs artikeln av Erika Ohlsson i Expressen…

-Pettersson tycker det är härligt att någon törs säga som det är att det är skillnad på flickor och pojkar, allt annat är trams, PK-trams.

Nedan galenskap från Södertörns högskola, och detta läggs det skattepengar på.

Hanna Lindholm besöker Södertörns Högskola för att få studenters syn på identitet.

26 thoughts on “Att vara könsneutral strider mot naturen

  1. All negativ skrivning om Finland här är dumt.
    Dom har i alla fall mycket mindre med Afrikanska analfabeter där än vad vi har här

  2. Jag använder själv ”hen” bara i ett sammanhang, när könsbestämning är oklar.

  3. Allt det här tjafset om ett tredje kön beror väl till stor del på att dessa ”könsförnekare” inte har någon vettig sysselsättning .

  4. Det här kommer att gå över.
    Och de som höll på med sånt som mest kommer inte ens att våga skämmas, bara vara tysta. Väldigt tysta. Och så kommer de må mycket-mycket bättre. I framtiden.

  5. Detta är bara ännu ett exempel på att väst nu har skapat en styrande klass som är fullständigt knäpp.

Kommentera