Polisen i Lycksele rockar loss för studenter

GOTT OCH BLANDAT. Vid gårdagens studentexamen i Lycksele valde polisen att önska studenterna lycka till i framtiden med låten ”Highway to hell”. De uppmanade sedan studenterna att fira ordentligt men skötsamt. 

– Ikväll vill vi vara arbetslösa och slippa skriva en massa rapporter. I dag är det bara kramar som gäller. Dom kramarna ska vara av fri vilja, respektfulla och inte kränkande, sa polisen i sitt tal efter rockshowen.

Bra gjort säger Pettersson…

9 thoughts on “Polisen i Lycksele rockar loss för studenter

  1. Inget fel med en ungdomligt lättsam attityd i det givna sammanhanget, oaktat man icke undgår att notera den något löjeväckande estetik som tillämpas och därmed dra slutsatsen att den ideala balansen mellan det för det polisiära skrået erforderliga respektingivande uppträdandet och en mer familjär hållning knappast åstadkommits.

    Ordningsmaktens tjänare i rollerna som trivselvärdinnor och estradörer gynnar definitivt inte den naturliga auktoritära ställning de har att förvalta. Så icke heller detta förbannade kramande i tid och otid, vilket genererar dystra signaler om den förvekligande feminismens fördärvliga inflytande.
    Andreas.

  2. Vad annat att vänta av dagens svenska politiskt korrekt styrda bakbundna armbandsbärande korvgrillande och Pridedeltagande dialogpolis ?
    När man numera ser vilka som är poliser så förstår man att det är rena smörgåsbordet för dagens kriminella !

  3. ”Highway to hell”
    Synnerligen dåligt valt tema av poliser.
    Vi behöver allt annat än ”hell” idag.

    • Worse than hell: the high-school students should go through a serious examination on the main (if not all) school subjects after graduation as they do ’down’ there in Europe.
      In this way, can the Swedish term ’student examen’ be justified.

  4. ”Musik till arbetet”…..är aldrig fel.

    Bra jobbat poliser. Verkade vara ett mycket uppskattat initiativ. Härligt.

  5. Det är som med dom balettdansande poliserna och pridetågs dansande poliser, vem kan ha respekt för lagens företrädare efter att ha sett dylikt. De kriminella skrattar. Konstapeln var en allvarlig respekterad person, ingen driftkucku. Tappar man respekten för lagens bevakare, tappar man även respekten för landets lagar och författningar.

Kommentera