Muslimska gängvåldtäktsmän, och etablissemanget

Jag råder er till att lyssna på Paul Weston när han här informerar om hur sjukt och korrupt det brittiska etablissemanget är. Polis, journalister, politiker, domare och åklagare gör allt för att det brittiska folket inte ska få reda på om de organiserade pakistanska muslimska gängvåldtäktsmän som söker och siktar in såg på sårbara vita engelska flickor från arbetarklassen, detta har försiggått under trettio år.

Tommy Robinsson från Luton, arbetarklass och med ett rättspatos större än hos de flesta, han har blottat för folket både inrikes, och utrikes vad som försiggår i Storbritannien, och för det har han fängslats. Många ur etablissemanget måste ställas till svars. Paul Weston oroas för Tommys liv, Paul är även starkt orolig för Tommys fru och barns liv……..the labour party vill ha det så, partiet behöver muslimska röster. Känner vi igen något från vårt land? Känns mönstret igen?

5 thoughts on “Muslimska gängvåldtäktsmän, och etablissemanget

  1. Det är inte utan att man skänker en tacksamhetens tanke över förhållandet att vi ändock lever i det globala informationsflödets tidevarv, vilket oavvisligen utgör en förutsättning för distributionen av det maktpåliggande nyhetsmaterialet om dessa närmast obegripligt vidriga intriger som utspelas bakom allmänhetens ryggar.

    Hade vi någonsin förmått begripa omfattningen av den diaboliska pedofilpest som grasserar om det inte varit för de alternativa plattformar Internet tillhandahåller för alla sanningssökande och omutligt självständiga och tankekapabla nyhetskonsumenter, vilka är angelägna om att hålla sig uppdaterade och ta del av samhällsdebatten?

    Svaret är skrämmande enkelt, mina herrar och att Europas politiska regenter offrar sina egna befolkningar och det uppväxande släktet på globalismens satansaltare genom invasionen av pedofilpredatorer, är ett lika odisputabelt som vederstyggligt faktum.
    Andreas.

  2. denhär videon är oxå ”intressant” i studiesyfte

    lägg märke till hur försåtligt reportern talar om hur han har tillbringat mycket tid med Robinson genom åren och ger intryck av att han nästan lixom sympatiserar med Robinson

    sedan hänvisar han till lagteknikaliteter, kommer fram till att fängslandet är korrekt och förtiger helt själva grundfrågan; att de alltid tar första bästa möjlighet att fängsla Robinson och utdöma så långa straff som möjligt för saker som de inte skulle bry sig det minsta om ifall det gällde någon annan

    https://m.youtube.com/watch?v=eUYPGNvsHXk

Kommentera