12 thoughts on “Gör vi inget, ja då går allt åt helvete!

  1. Sverige var en gång ett land som alla ville efterlikna. Nu är det ett land som man varnar för.

  2. På 90 -talet tillhörde Bert partiet Ny demokrati och kritiserade den svenska okontrollerade massinvandring och sedan lite senare var det dags att tjäna miljoner på samma massinvandring och nu 2018 är Bert någon s.k slags hjälpreda åt Busch och KD och sitter åter igen och klagar.
    Verkligen trovärdigt !!!!!
    KD får nog dansa utanför riksdagshuset efter valet i September.

  3. Bara en liten fråga, Du Bert ha du inte själv berikad dig på migrations cirkusen med div. flyktning boenden?

    • Många fina skattemiljoner har de senaste åren ramlat ner i Bertans fickor tack vare en svensk ansvarslös och totalt okontrollerad massinvandring och nu sitter han som någon slags representat för KD och hycklande gnäller om saker och ting i politiken !
      Patetisk……

  4. Det går åt helvete – synd på ett bra land och vilka kommer att ta makten då? Danmark, Norge, Finland, Nato eller muhammedanerna?
    Bert har rätt, en massa vanliga förnuftiga åtgärder som tidigare var regelmässiga har nu satts ur spel och etablissemanget får härja hur de vill och sedan får vanligt folk betala priset.

  5. Bert det är mycket värre än du beskriver.

    Om tjugo år har vi ett Kalifat i Sverige, verkar konstigt att prata om att vi svenskar tills dess ska lyckats ha fåttt in nysvenskarna av idag i arbete,
    Om det finns några etniska svenskar då som inte har konverterat har de inget att säga utan är förslavade.
    Resten har flytt elle exekuterats, vi har 1’400 års facit av hur denna typ av maktövertagande löper av stapeln (däribland ~60 av dagens länder).

  6. Plump och obildad måhända, men sanningen säger han vilket ingen i 7-klövern vågar , kan eller törs utan bara kör med sina floskler och osanningar. Heja Bert, du behövs!

  7. Studera gärna hållning, klädsel, idiom och attityd – oavsett nationalstreberns publika pedagogik framstår han onekligen som en tämligen frånstötande figur, inte sant?
    Folkbildningens frontalfigur har aldrig haft den seriositet som erfordras för att vinna verkligt förtroende, utan betraktas snarast som en visserligen exceptionellt framgångsrik, men ack så plump och obildad, affärsestradör man aldrig riktigt kan ta på allvar.
    Andreas.
    ⚔️🖤⚔️
    Top of the morning, my darling warrior!

    • Jag tror att du skiter i bakgrund, utbildning eller utseende på de som tar kommandot vid t.ex. en trafikolycka eller brand bara rätt saker blir gjorda. Sverige är att likna vid en stor j-a trafikolycka eller av politikerpyromaner anlagd brand och det har länge behövts folk som Bert som säger rätt saker och kan få saker att starta.

    • Vadå ska han sitta klädd som en snorkig stekarebrats? Karln har ju 100% rätt de är det viktigaste.

      • Det må så vara – det ursäktar dock icke det ständigt slappa och självförnöjda intryck han förmedlar och vi kan bara jämföra med den synnerligen förtroendeingivande och representativa Jimmie Åkesson för att inse statusskillnaden.
        Tack för Din svarsreplik!
        Andreas.

Kommentera