40-årig 15-åring asylsökande fängslat för mordhot

INVANDRING. En 40-årig asylsökande hotade en fångvaktare och påstod i domstol att han var 15 år gammal. 

Ett finger passerade horisontellt över halsen. Så signalerade en syrisk asylsökande i går att han skulle skära halsen av en kvinnlig fångvaktare i Vestre fängelset i Köpenhamn. När han i måndags ställdes inför en domare i Köpenhamn framkom det att han vid 22.30 på kvällen hotade att sticka ned och skära halsen av en kvinnlig fångvaktare. Det hände när han sa: ’I’ll make problem and your head go boom’.

Den arresterade syriern var på väg till Sverige, men fängslades och överlämnades till danska polisen. På Station Amager kallade han två poliser för rasister och överfördes till fängelse. Han har förklarat att han önskar söka asyl och säger att han inte talar med kvinnor. Han nekar till att ha kallat någon för rasist varken på sitt eget språk eller på engelska.

Han hävdar att han 15 år gammal, men i rätten var det ingen tvekan om att han var runt 40 år och blev registrerat som sådan. Syriern fängslades i 16 dagar enligt invandringslagen, så han inte kan smita.

Ekstrabladet 

-Pettersson säger att nu hade vi otur. En 40-åring registrerad som 15 år med kvinnoförakt är precis vad vi behöver bland de andra 9000.

Nu får Sveriges regering ringa danskarna och be att de skickar över ”pojken”, han har säkert haft en traumatisk uppväxt och behöver lite bidrag samt gå i högstadiet bland lite blonda flickor…

8 thoughts on “40-årig 15-åring asylsökande fängslat för mordhot

  1. När han fyller 50 slår åldersreläet till på nytt. Denna gång när han plottrigt blir 65 och pensionä

  2. Syrier, syrianer?
    Vi i Södertälje har erfarenhet av dessa sedan Balkaninvasionen.
    Södertälje var en gång en fin stad.
    Lyssna på Ove Thörnkvists låt, ”Sverigebesöket”, den beskriver den verklighet vi haft i många år.
    Tre Modiga Män slog min pappa medvedslös och rånade honom på pensionen han just hämtat ut.
    Denna folkgrupp ligger lågt i kurs hos mig.

    Råttor går inte att utrota! De förökar sig, sprider sig, gör bara skada, äter på allt, tar sig fram överallt och sprider sjukdomar.

  3. Han är säkert inte ens 15 år, mentalt sett. Dessutom torde han ligga 1 400 år efter modern tid.

  4. Tack Danmark! Sådana här individer har vi alltså inte stake nog att få ut från Europa, något är fullständigt galet med EU och dess oförmåga att skydda dess yttre gräns. Denna kriminella Syrier eller vad han nu kommer ifrån kan mycket väl snart vara i SVERIGE och här kan han söka asyl utan att behöva visa pass eller ID. Syrien är ett av de skithålsländer SOCIALDEMOKRATERNA utsett till asylland!

  5. Ja ibland undrar man faktiskt själv hur gammal man är men eftersom det av någon anledning tydligen inte går att åldersbestämma människor i dagens moderna Sverige (bara Dinosaurier och annat från urminnes tider) så får man bestämma sig för en ålder som verkar trolig och som man trivs med !

  6. Undrar hur många gubbar i 15 års åldern det flyter omkring i
    landet? Men när beslutsfattare är så fruktansvärt naiva som dom
    Svenska har varit och är, så är det inte förvånande att lycksökare
    tar chansen till ett gratisliv.
    Såg Joakim La Mottes program från Uddevalla, vilka tuffingar som
    springer omkring och jävlas med allt o Alla? med huvan uppdragen omkring trynet betedde de sig som juniorlaget från Maffian ?
    Stora i truten o gapiga snackar dom för andra att här får dom inte
    vara? Nej Ljusskygga var dom .

  7. Vilken tur att han inte hann komma till Sverige för här hade givetvis genast någon batikhäxa tagit baaaarnet till sin barm.

Kommentera