Allting är relativt, Västvärlden är extrem

Det som i Europa sedan mycket länge kallas:

Högerextremt är mestadels Sunt förnuft eller t.o.m. Vänster

Höger är mestadels Vänster

Mitten är mestadels Vänsterextremt

Vänster är säkert Vänsterextremt

Vänsterextremt är säkert Vänsterextremt

Hela västvärlden lider enormt under dessa missuppfattningar som har fört oss till en nära samhällskollaps (i de flesta västerländska länder).

Varför anser jag att det som idag kallas Högerextremt i själva verket nästan alltid handlar om Sunt förnuft (eller t.o.m. Vänster):

  • Gränskontroller
  • Yttrandefrihetens värnande som en grund för demokrati
  • En immigrationspolitik som också tar hänsyn till svenskars interesse
  • Vikten av en ledande kultur som förenar när de gäller de grundläggande värderingarna, för att förhindra samhällssplittring och våldsamma konflikter
  • Hjäp till de verkligt behövande men inte till dem som skriker högst och hotar med eller utövar våld för att få det de vill

Varför anser jag att det som idag kallas Högerextremt i själva verket nästan aldrig handlar om Högerextremt för det skulle betyda:

  • Alla betalar själv för sin utbildning, sjukvård och pensionsparande
  • Ingen statlig socialhjälp, endast frivilligorganisationer
  • En immigrationspolitik som ~ bara tar hänsyn till svenskars interesse – Mycket låg invandring, bara verkliga ”topshots”:  nettobetalare, potentiell kriminell energi ~ 0, full assimilation (~0 risk för kulturella omvälvningsförsök)

De flesta Europeér verkar inte förstå hur extremt vänster de allra flesta av oss är. Dock i en internationell jämförelse blir det snabbt uppenbart.

Japan, högerextrem, höger eller sunt förnuft?

  • Socialhjälp endast till sjuka och personer med otillräcklig pension

Golftstaterna, högerextrem, höger eller sunt förnuft?

  • Flyktingmottagande noll

17 thoughts on “Allting är relativt, Västvärlden är extrem

  1. Den politiskt korrekta retorikens språkrör ger fortlöpande starka indikatorer på att det vuxna psyket regredierat och återgått till ett slags outvecklad intellektuell status som närmast kan beskrivas som pueril, med markerade inslag av barnets tvärsäkra förnumstighet och naiva världsuppfattning.
    Det senaste exemplet representeras av KD:s Roland Utbult och hans egendomliga tilltag att roa auditoriet medelst sången ”Barn av saligheten”!

    Infantiliseringsprocessen kan även tolkas med hjälp av det så kallade Stockholmssyndromet, där gisslan identifierar sig med kidnapparna och förenar sig med deras krav – en självbedrägeriets solidaritetsgest och panikreaktion som borde få forskare inom viktimologi och kriminologi att gnugga händerna av pur förtjusning över en sådan talrik skara informanter att laborera med.

    Emellertid kan vi icke förvänta oss att staten kommer att finansiera verksamhet som syftar till att avslöja det gigantiska bedrägeriet och förklara beteendena hos den psykologiska krigföringens offer.
    Andreas 🙂

  2. Appropå s k högerextremer, alltså de som benämns nazister, fascister etc, så säger ordet national-socialist att det faktiskt OCKSÅ handlar om en KOMMUNISTISK variant. Även fascismen, etablerades enligt den italienske filosofen och KOMMUNISTEN Gentiles normer. Vi har ju facit på vad dessa rörelser höll på med och deras ideologiska bröder samtidigt höll på med, d v s leninister, stalinister, maoister etc. Så de som inte skall kasta sten i ”glashus” genom att ange SD som nazister, fascister etc, ÄR JUST F!, V, MP, S, C.
    Även NMR, visar sig vid studium av deras partiprogram i princip vara en kommunistisk ideologi.
    Även liberalerna är ju blivit kommunistiska och kallas vänsterliberaler eller kommunistisk variant, d v s kultur-liberaler. Liberalismen är således utdöd som faktor i Sverige, även om MED försöker återta liberalismen.
    Kvar står som politisk ideologi mot alla dessa vänster-rörelser några konservativa partier, d v s vänsterkonservativa M, konservativa KD och så national-konservativa SD samt AfS

  3. En reflektion, gränskontroller är väl vänster så det skriker om det, jag säger bara Berlinmuren

    • Inte i västvärldens tappning, där gäller ”riv alla murar” (vidöppna gränser mot resten av världen).

      P.S.
      Berlinmuren var för att hindra flykt.
      Som svensk varthän vill man fly, ”Västtyskland”?
      Där är situationen ~ som i Sverige, därför behövs ingen mur för utresa.

      • Eller kanske behövs snart i den riktningen p.g.a. av kompetensflykten. Runt 1/3 av mina studiekompisar från KTH har lämnat Sverige, en del förbereder flykt.

  4. Öststatsländerna var ju ockuperade av komunismen i 50 år. Undra på att dom inte vill ha nåt som är ännu värre nämnligen islam.

    • Har varit väldigt tyst om den där Knallhatten länge nu. Har dom insett att hans ”examen” bara var fejk, precis som SaYeds

      • Statsministern hänvisar till Historikern Arnstad och han fick representera Sverige i TV i debatt mot Danmark….

        Han skrev ett tweet att var pansargeneral när han gjorde militärtjänst.

        En mycket märkvärdig man!

  5. Verklig extremism inkluderar våld och där toppar mohammdenarna, följt av vänstern-kommunisterna/marxisterna/maoisterna.
    Skrämmande är att de västerländska staterna direkt och indirekt stödjer denna typ av (utomparlamentariska) grupperingar för att de ska utöva förtryck mot oliktänkade inkl. fysiskt våld.

    Högervåldet är däremot ~ inexistent idag i västvärlden.

Kommentera