Storm hotar PK-eliten efter domen mot Tommy Robinson

Det är många som bl.a. via YouTube yttrar sig klart negativt om Tommy Robinson och endast svagt positiv, de börjar i regel alltid med det negativa.

Visst han har dömts ett par gånger tidigare men han har suttit/betalat av dessa straff och hans tidigare brottslighet står inte att jämföra med den brottslighet/förräderi som PK-eliten (och dess handlangare) har gjort och gör sig skyldiga till och ännu inte bestraffas för.

Inte heller är hans tidigare brott att jämföra med de ofattbart grymma brott som alla dess gäng fortsätter att begå mot barn (kidnappning, grova hot mot offren och deras familjer/vänner, grova våldtäkter, fyller up offren med droger och även mord). Tack vare Tommy har knappt 300 dömts för dessa brott men troligtvis går fortfarande tusentals förövare fria om man betänker att antalet offer de senaste 25 åren sägs överstiga 100’000.

Må vara att Tommy Robinsons väst inte är helt fläckfri men i sammanhanget ser jag det som helt irrelevant. Därför står jag bakom honom 100% utan förbehåll vilket vi alla borde göra.

Dessutom borde vi nu ta chansen att öka och vidmakthålla trycket så mycket som möjligt. I visir befinner sig inte bara den brittiska PK-eliten utan även vår egen, ja hela västvärldens.

Fria Tider har skrivit en bra artikel, tyvärr bakom betalvägg – Perfekt storm hotar brittisk PK-elit efter domen mot Tommy Robinson:

P.S.

http://pmclauth.com/sentenced/Grooming-Gang-Statistics 

4 thoughts on “Storm hotar PK-eliten efter domen mot Tommy Robinson

    • Hördu hvilken ! Den där stjärnan hatar Eliasson. Han gör ju bara sitt jobb . 😀

Kommentera