Ingen i personalen kunde svenska på förskola i Sverige

SKOLAN. Vid kommunens tillsynsbesök på Missansia förskola upptäcktes att det inte fanns någon personal i småbarnsgruppen som talade svenska. Det fanns inte heller någon i personalen som var legitimerad förskollärare.

Därför har utbildningsnämnden beslutat att förelägga förskolan att före den 20 augusti vidta åtgärder.

– Om förskolan inte vidtar några åtgärder alls får vi ta upp det som ett ärende i nämnden igen och vi har möjlighet att utdöma vite, säger Olle Johansson (S), ordförande i utbildningsnämnden.

Läs vidare i NT.se…

-Pettersson läser om flatheten ”om förskolan inte vidtar åtgärder har vi möjlighet att utdöma vite”…

Varför inte lite klarspråk i stil med är inte problemen åtgärdade till den 20 augusti stänger vi skolan.

Missansia AB har väldigt bra ekonomi.

  • Omsättning 4.3 miljoner
  • Vinst 1.16 miljoner
  • Vinstmarginal 27 %
  • Mona Blommaberg är förskolechef och styrelseledamot. Hon har examen i pedagogik från Egypten och utbildar sig på Södertörns högskola.

19 thoughts on “Ingen i personalen kunde svenska på förskola i Sverige

  1. Det lär inte vara Astrid Lindgren som läses efter lunch; snarare Koranen. Saga som saga antar jag, det är ju det nya Sverige vi talar om. Det kan dock komma en tid då dylika övertramp inte längre anses acceptabla, utan straffbara. Förhoppningsvis efter höstens val. Därefter är det dags att landsförvisa alla förrädare för gott. Låter inte det sig göras i brådrasket, så förtjänar de åtminstone en lika lång munkavle som de har påtvingat alla dissidenter. Tvångsmedel må vara överflödiga vid den tidpunkten, de lär ha förfinat sin kappvänderi-teknik så pass att de är tämligen klara över huruvida de vill stanna i landet eller ej.

  2. Mona Blommaberg – låter som ett typiskt taget namn som försöker verka svenskt! Hua mig!

  3. Det här är väl ett typfall där skolminister Fridolin direkt skulle ställas mot väggen av alla journalister.

    • Vem?? Frippolin? En ”minister” under 4% som.,… Ställer ”krav” som såzzarna” accepterar?!?! Demokrati??? Inte enligt mig!
      Landsförrädare! Där har vi svaret!

  4. I klartext man utbildar den kommande generation till ett muslimsk samhälle där arabiska är huvudspråket

  5. HaHaHa! Endast i ”Absurdistan” där sjuklövern ”styr” skutan ”rätt åt h-vete”! Massimporten av MENA-individer börjar ge konsekvenser! Tack till våra s k ”politiker” som är så Sverigefrånvända och byter ut oss skattebetalare till ”icke skattebetalare” utan ”pensionsräddare”
    En röst på sjuklövern är en förlorad röst!!!

  6. Vi går snabbt emot ett Sverige utan svenskar, vilket innebär att den svenska kulturen går i graven och spillrorna av det svenska folket försvinner in i en etnisk nirvana.
    Landet Sverige (geografi) kommer att ges ett annat namn, eller flera andra namn (splittras upp).

  7. Snart kommer väl nåt smart arsle och pekar på Svenska Skolan på Gran Canaria eller något sådant, Franska Skolan i Stockholm…. och säger att det är samma sak.

  8. Man ser ju inriktningen i den förskolan när förskolechefen har examen i pedagogik ifrån ett arabland , sedan verkar vinstmarginalen vara väldigt hög men det kanske beror på att det inte finns några behöriga förskolelärare utan folk som mer eller mindre jobbar där ideellt , för en vinstmarginal på 27% får nog anses vara i överkant .

  9. Precis, stäng skolan omedelbart. Det skapas parallellsamhällen på löpande band i Sverige. Och pk tycker det är humant och storartat.

  10. Här har ju Mia o Sanna samt FI, Metoo, Jonas kommunister och 7-klövern en unik chans att låta sina EGNA barn få njuta av mångfalden, det är nämligen rasistiskt att kräva Svenska språket, dom borde tvingas ”bussa” sina egna barn dit oavsett avstånd, det finna överblivna kameler i Angered om inte Vingåker snott dom för sin satsning på kamelsafari i december. Istället för töntiga häst o släde till julottan!

  11. Vinster i välfärden snackas det om. Ingen dålig vinst borde inte vite utdömmas omedelbart när inte avtal hålls.

  12. Jag åkte tunnelbana en gång på tunnelbanan satt en dagisgrupp – barnen och personalen var från hela världen och ingen kunde svenska-de kommunicerade med varandra på någon slags svenska med fel uttal, grammatik och felaktigt ordval.

    • Svenskan är på allvarlig utdöende. Nu är dessutom arabiska det andra språket i Sverige. Och fler muslimer ska komma, det är ju humant bevars.

      • Man förstår inte politikernas politik. Sverige är ett sånt litet land, språkligt och kulturellt – de enda länder som har svenskt språk och kultur – är Sverige och Finland – varför ska det försvinna?

        När man har massinvandring till Sverige, blir det automatiskt så att en del som bor där – inte får jobb och flyttar utomlands-tills slut är svensk kultur och språk ett minne blott.

  13. Hennes meritlista tycks ju vara klanderfri…..i Arabvärlden !
    Vågar åter riskera en guldpeng,att detta ärende lägges till handlingarna.

Kommentera