3 thoughts on “Fake Conservatives

  1. ”Fake Conservatives”? Jordan B. Peterson säger själv att han är en ”Classic British Liberal”. Det var Churchill också, åtminstone ett tag.

    Det är ett minfält därute. Och ja, jag kan skönja vissa samband. Om det sedan är korrelation (samvariation) eller kausalitet (orsakssamband) är en annan fråga. Min erfarenhet är att det lönar sig sällan att skriva någon något på näsan. Om de tar till sig det kommer de att hata dig. Om du däremot får dem att upptäcka det själva så kommer de att hata den eller de som lurat dem.

    Hur det är med de andra vet jag ej men jag har svårt att tro, efter att ha sett åtskilliga videor, att Peterson är utsänd av Soros et al som någon kontrollerad opposition.

    • Argus :
      Det får absolut inte bli så att vi inte och aldrig kan tro på oppositionen.
      Vi måste ha möjlighet att tro på en bättre värld !
      Är det ett sätt för nomenklaturen att sänka vårt självförtroende, vårt mål som är en bättre värld för våra efterkommande ?

  2. Mycket intressant att erinras om dessa dubiösa pseudopopulistiska estradörers uppdrag att introducera de av det globalistiska etablissemanget godkända inslagen och därmed implementera de önskade faktoiderna i tittarnas medvetande.

    Trovärdiga halvsanningar är den senaste manövern inom den globala psykopolitiska operationen, där det gäller att framstå som absolut tillförlitlig genom att vidgå vissa i grunden oavvisliga fakta, uppblandade med påståenden och antydningar som gagnar den dolda maktens agenda.

    Dessa tider förutsätter sannerligen fortlöpande uppdatering och vaksamhet, där det erfordras intellektuell energi och hängivenhet för att förmå sålla agnarna från vetet och identifiera och skilja falska nyheter från påstådda sådana.

    Nam et ipsa scientia potestas est!
    Kunskap är makt, mina vänner.
    Andreas.

Kommentera