Centerpartist slängde SD:s valfoldrar i papperskorgen

VALET 2018. Före detta riksdagspolitikern och centerpartiets rättspolitiska talesman, numera kanslichef på Tomelilla kommun, Johan Linander, skryter om att ”städade” undan SD:s valfoldrar och slängde dem i en papperskorg när han var och handlade. ”Jag gjorde personalen en tjänst”, skrev han sedan på Facebook, rapporterar Sydsvenskan bakom betalvägg. 

-Pettersson söker i bloggens arkiv på Johan Linander och ser att han varit med några gånger. Bland annat lever eller levde han på riksdagens inkomstgaranti som fullt frisk 41-åring när han frivilligt lämnade riksdagen efter tolv år. Herr Linander fick 51.443 kr i inkomstgaranti i juni 2015. Han har beviljats bidrag till och med 2019-10-29.

Centerns rättspolitiske talesman Johan Linander har legat bakom förslag att komma åt näthat:  ”Det måste stå klart för var och en att samma regler gäller överallt i samhället. Det förutsätter bland annat att samhället griper in när överträdelser sker”, var Linander med och undertecknade.

Minns ni Kortedala domen? Trots mycket grov misshandel av Carl-Eric Cedvander fick ungdomarna löjligt låga straff och har efter straffet fortsatt sin grova brottskarriär – Debatt mellan Richard Jomshof ( SD ) och Johan Linander ( C ). 

-Pettersson konstaterar att Johan Linander (C) är en av de politiker som tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra…

Tycker ni Johan Linander är en bra representant för centerpartiet så röstar ni naturligtvis på C den 9 september 2018.

12 thoughts on “Centerpartist slängde SD:s valfoldrar i papperskorgen

  1. Linander, ännu en svensk som tror sig vara något i gasverket.
    Besitter säkert en självbild där han ser sig som en riktig hårding och fantom med en gloria som lyser ovanför skallen, men i själva verket är han blott ett husdjur, ett husdjur med brun nos och mun.
    Linander tror sig vara en maktfaktor men i själva verket är han endast en lydig tjänare åt sina herrar.

  2. Har Centerpartiet några bra representanterna? Annie Lööw har väl skrämt i väg alla sansade människor från partiet.

  3. Nyttiga idioter arbetar idogt på som SD:s omedvetna valarbetare. Svensken har en stark känsla för rättvisa och en sådan här händelse kan få de flesta att rösta på SD.

  4. Det är ju ingen fördelaktig reklam för C som redan är skamfilat. Det bidrar bara till mindre röster i september. Det är ju inget klyftigt förfarande.

    • Med Annie Lööf.
      Moudan som var före var också som hon var samt innan med Karin Söder. Men inte i den kalibern som vad Annie har.

      En som var partiledare i partiet var självaste Gunnar Hedlund på sin tid från dåvarande Bondeförbundet – Centern 1941 – 71.
      Den som också var en statsminister att tala om var självaste Thorbjörn Fälldin.
      Inte är det g:a Centern som det en gång har varit utan har svängt totalt.

  5. Vilket stolpskott, centerpartist som begår brott genom att slänga valmaterial. Fin representant för skitpartiet Centern. Alldeles för höga avgångsvederlag, ett års lön sedan jobba som vanliga människor, vilket de är och inte som de tror politruk frälse. Dags att ändra alla förmåner.

  6. När det gäller centerpartister finns det i stort sett inget som förvånar längre.

Kommentera