Två gripna efter storbråk, detonation och rån i det socialdemokratiska kalifatet Malmö

BROTTSLIGHET. Två personer har gripits efter ett stort bråk med runt 10–15 personer inblandade på Möllevången i Malmö på lördagskvällen. En man skadades i bråket och lämnades i en matbutik. Han fick föras till sjukhus med ambulans. De två gripna greps när de försökte fly i en bil. De misstänks nu för grov misshandel. Polisen söker också efter fler inblandade personer.
Polisen

Det har även varit en detonation i Malmö, samt en massa annan skit.

En kvinna i 50-årsåldern blir misshandlad och bestulen på en guldkedja av tre gärningsmän i uppskattningsvis 16-årsåldern under en promenad på Södra Sofielund. Kvinnan tar sig sedan hem och polis kontaktas. Kvinnan uppges inte vara allvarligt skadad. Polis skickas till kvinnans hemadress för ytterligare informationsinhämtning.

-Pettersson konstaterar att Malmö styrts av socialdemokraterna i över 100 år så S och väljarna har fått som de vill…

Malmös starka kvinna, Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) till vänster, till höger hennes man.

6 thoughts on “Två gripna efter storbråk, detonation och rån i det socialdemokratiska kalifatet Malmö

    • Sjunker ?
      Då blir det till att utöka och snabba på med den skattefinansierade mångkulturella simundervisningen i Malmö så inga framtida pensionsräddare råkar illa ut.

  1. Vill ni att hela Sverige ska se ut som det Socialdemokratiska kalifatet Malmö så ska ni rösta på Miljödårarna, Vänsterpartiet, Centerpartiet eller SOCIALDEMOKRATERNA…..!! Framförallt Du som är Socialdemokrat, VAKNA!

  2. Apropå vänsterpartister, som inte gillar att åsikts- och yttrandefriheten gäller för alla, samt att den ska respekteras………..

    ”Under lördagen deltog Dror Feiler, tidigare kandidat för Vänsterpartiet till Europaparlamentet, i en störningsaktion mot Medborgerlig Samling och Alternativ för Sverige som höll olika torgmöten i centrala Stockholm.

    Vänsterpartiets presstjänst vill inte kommentera Dror Feilers aktivism.”

    https://nyheteridag.se/locket-pa-fran-vansterpartiet-om-dror-feilers-storningsaktion/

    Till vänsterpartiet……….

    ”Den största lögnen är sanningen som förtigs”.

Kommentera