19 thoughts on “Det skjuts, sprängs, våldtas och inte minst vandaliseras/förstörs

  1. De stenkastande pyromanerna tycker jag är verkliga exempel på obildade, fördomsfulla, rasistiska puckon. De är dessutom kriminella, samt indirekta resultat av den självgoda humanistiska stormaktens blindstyrepolitik?

  2. Ovälkommet tillskott av ”kulturberikning” i Sverige:

    Delcitat

    Hör kriminalvårdaren Maria Persson berätta om hur hon och hennes kollegor jobbar mot radikalisering.

    80-tal svenskar i fängelser riskerar att radikaliseras

    Ett 80-tal intagna i svenska fängelser är i riskzonen för våldsbejakande radikalisering. Problemet kan komma att öka, bland annat på grund av fler återvändare från islamistiska miljöer. Den bedömningen gör Kriminalvården.

    Just nu sitter sju personer som är dömda för terroristbrott i svenska fängelser. Men de är inte de enda som anses vara riskpersoner när det gäller våldsbejakande extremism.

    – Vi följer ett 80-tal personer och det är både de som är radikaliserade våldsbejakande extremister, till exempel de terrordömda, men även de som bedöms vara i farozonen för att bli radikaliserade, säger Niklas Bellström, ställföreträdande säkerhetsdirektör på kriminalvården. (Publicerat idag 27 maj 2018)

    Slut delcitat

    Läs gärna fortsättningen på länken nedan:

    https://www.svt.se/nyheter/inrikes/80-tal-svenskar-i-fangelser-riskerar-att-radikaliseras

  3. En röst på sjuklövern är en röst på fortsatt vanstyre av Sverige och dess medborgare!
    Vi kan INTE fortsätta att betala, världens högsta skatter, för att få detta elände (importerar man mellanöstern så får man mellanöstern)!!
    Vi betalar helt sonika för att ta emot dessa MENA-individer som inte vill anpassa sig till våra lagar, våra normer, vår mentalitet mm mm
    Det kastas stenar på blåljus-personal, polisen lägger ned grova gruppvåldtäkts-brott, det skjuts med handeldvapen i små och stora samhällen, det begås brott på landets olika akutmottagningar, det bränns däck, bilar och skolor/andra byggnader
    Nu får det vara NOG!
    Rösta SD – ge dig/oss rätten tillbaka över vårt land
    Tack Pettersson!

  4. Skjutningar, våldtäkter, sprängdåd och vandaliseringar !
    Bara ett litet axblock av sådant som ingår i dagens svenska mångkulturella trygghetspaket som landsfader Lövet, 7 klövern och det övriga extrema vänsteretablissemanget är så stolt över.

    • Jösses har ni sååå många kannibaler i E-tun ? Så många finns ju inte ens i mitt Ghetto ! Har ni brist på araber kan jag söka skicka över några sådana finns det mer än tillräckligt av här nere i Skåne !

      • Stålforsskolan var tidigar känd som en fin musikskola.. Sedan kom någon på att de skulle slå ihop den med Fröslunda, och ta över elever dårifrån… Det gick som det gick.

        Om du åker genom Lagersberg mot Fröslunda, förbi Bellmansplan… Så lovar jag dig att du kommer tro att du svängt fel någonstans och råkat hamnat i Mogadishu.

    • Det har varit tyst länge från f.d. idyllen Nyfors.
      Som förr var ett fridfullt och lugnt omr.
      Nu räcker det med att stanna till en snabbis på Ok/Q8 macken vid rondellen.
      Åker man in bakom till torget så är man redan i en annan idyll och vidare bakom.

      Förr var ”Smestan” känd för alla finnar som kom dit men nu tragiskt.känd för mångfald och mångkulturen.

    • Hahahaha!!
      Nu ska jag återigen avge en kommentar enligt riktlinjerna – ”håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft”:

      Ja se dessa sreggiN! Som sagt, kul att vi äntligen fått lite fart o fläkt till denna tråkiga av vita män byggda högteknologiska civilisation. Man riktigt njuter av att se ZABN härja runt fullproppade med sina chimpansgener och vilken bra stimulering av BNP när de förstör, skadar folk, upptar polisens resurser, bränner ner förskolor mm. En så kallad win-win situation som den röda pestens folk socialdemonerna säger.

  5. https://petterssonorg.files.wordpress.com/2018/04/politikfakta-fc3b6rtjc3a4nst-lite-lc3a4ngre-fram.jpg

    Delcitat

    (S)varta veckan: Så har partiets strategi misslyckats

    Socialdemokraterna har aldrig tidigare haft ett så dåligt utgångsläge som inför höstens val. Senaste opinionsmätningen från Ipsos visar katastrofsiffror, och den interna kritiken har inte låtit vänta på sig.

    S-föreningen samlas i Fruängen, Stockholm för att knacka dörr i området. Katastrofsiffrorna i opinionen landade nämligen mitt i “lilla valrörelsen”, som den kallas.

    När väljarbarometern Ipsos i veckan mätte opinionen så kanade dock partiet ned till 24 procent. Ett bottenrekord för Socialdemokraterna.

    – Det är förtvivlat naturligtvis. Man trodde att vi skulle gå upp från 31, förra valresultatet, men nu går vi tvärtom nedåt och det är klart att det känns ordentligt, det är en stor besvikelse, säger Lars-Olof Blixt.

    ”Bedrövlig situation”

    SVT:s Agenda har talat med socialdemokrater i riksdagen och partistyrelsen som anonymt beskriver situationen som bedrövlig, samt att partiet måste prata välfärd och få bort invandringsfrågan som man inte kan vinna. (Publicerat idag 27 maj 2018)

    Slut delcitat

    Läs gärna mer på länken nedan:

    https://www.svt.se/nyheter/inrikes/s-varta-veckan-sa-har-partiets-strategi-misslyckats

    • ”(S)varta veckan”
      De har väl ”Röda veckan” vilket brukar infalla 1 gång / mån.

  6. Helena i Vingåker tycker det är fint med anlagda bränder, ”det är bra exempel på att mångfalden bidrar till att BNP ökar”,

  7. Vänsterpolitiker skulle säga: ”BNP ökar. Nu måste vi bygga upp en ny förskola. Detta skapa många arbetstillfällen”.

Kommentera