En skitsak

Lokal polis i Turkmenistan inspekterar toaletter för att leta bevis för att befolkningen har använt tidningar som innehåller fotografier av president Gurbanguly Berdimuhamedov för att torka sig i häcken med, rapporterats det. Polisen har blivit tillsagda att leta efter turkmen ledarens ”smutsiga” bilder på deponier, samt bland sopor vid avfallsuppsamlingsplatser.

”Varför köpa toalettpapper om du har högar av tidningar, som människor i Turkmenistan är tvungna att prenumerera på,” säger rapporten. ”Det är svårt att undvika att torka sig i häcken, med bilder på Turkmenistan-ledarens foton eftersom hans bilder dominerar alla tidningar.

BBC

FjärranÖsternRedaktören, skulle aldrig komma på ideen att torka sig i häcken med en bild av Löfven. han får skit så det räcker ändå.

4 thoughts on “En skitsak

  1. Detta skulle inte fungera för mig. För det första köper jag inte skittidningar, det har jag inte gjort på många år. För det andra är risken att man skulle få klåda på ställen som man inte vill ha klåda på överhängande.

  2. På det yra 1970-talet blev plötsligt svenska sedlar ett populärt motiv. Badhanddukar, servetter och ——- toalettpapper! En rulle 100-lappar att torka sig med!
    Det var också en tid då det var tillåtet att ha t-tröjor med de svenska färgerna och mönster med kronor i blått och gult. Kalsonger med sådant mönster. Fanns också en potta med en glad svensk flagga på.
    Det var tider det!

  3. Enligt en nyhet i dagens GT så har två män 20 och 50 år gamla från Västsverige som varit och hälsat på släktingar i Kirkuk blivit tillfångatagna och avrättats av IS i norra Irak !
    Det är inte helt riskfritt att lämna paradiset Sverige och resa hem till sitt forna hemland för att hälsa på.
    Borta bra men hemma bäst !!!!!

  4. Är kanske något för dagens mångkulturellt politiskt korrekta och styrda svenska korvgrillade dialogpolis att ta efter, att kolla upp infödda svenskars WC alltså !

Kommentera