Tommy Robinson arrested for no reason – again

My comment:

Media, politicians, the police, the court system, the social institutions , … are all covering up the horrifying industrial scale gang rape of young British girls by Mohammedan men.

An utter disgrace and moral corruption for which it is difficult to find words strong enough.

The high treason committed against these innocent victims,  that grew in number for every day, is beyond all compare.

4 thoughts on “Tommy Robinson arrested for no reason – again

  1. Fullkomligt fasaväckande folkförräderi!
    Intressant att studera de psykologiska mekanismer som aktiveras då samhällets allmäntillstånd förändras och förvandlar de individer som under normala omständigheter aldrig röjt någon disposition för svek och korruption, under politiska, sociala och kollegiala påtryckningar visar sig kapabla att löpa rabulismens och samhällsfiendens ärenden, då de låter sig manipuleras och agera medlöpare.

    Exakt de dramaturgiska förutsättningar som tvingade folk att ansluta sig till nationalsocialismen återlanseras nu i modern globalistisk tappning.

    Agnarna sållas från vetet under den historiska fanflykt vi nu bevittnar, med självbevarelsedriften då den är som sämst och urartar i föraktlig feghet, som förräderiets främsta kännetecken.
    Andreas.

  2. Med reservation att man inte ser vad som hände före så verkar Storbritannien där en gång ”The Bill of Right” föddes vara på väg ner i den politiskt korrekta avgrunden.

    George Orwell var engelsman och uppenbarligen synsk.

  3. Fler exempel på bedrövlig brittisk polis.
    Den här damen ifrågasatte varför muslimerna fick utöva sin bön på ett område av Hyde Park , nära ”Speakers Corner”, det här på klippet hände sedan, de sökte upp henne i hennes hem och resten finns på film.

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=dWBU39wrots
    Brittisk polis……oj vad är det som händer ?
    UK är lika sjukt som Sverige och har varit det mycket längre, har aldrig besökt landet efter att jag flyttade ut för länge sedan.

  4. För brittisk myndighet ,polisen i detta fall så är de utnyttjade flickorna något som polisen kan ignorera, skrämmande och arma barn.
    Att ni poliser inte skäms, flerfaldigt skäms !

Kommentera