Sexbrottsutredning mot Soran Ismail läggs ned

BROTTSLIGHET. Förundersökningen mot Soran Ismail, den man som av media kallas komikern, som varit misstänkt för bland annat våldtäkt och sexuella ofredanden, läggs ned.

Soran Ismail har varit misstänkt för sexualbrott mot flera målsäganden. De anmälda brotten ska ha ägt rum under perioden 2013-2017. Anmälningarna gjordes i höstas, då förundersökningen inleddes.

– Skälet till att jag lägger ned förundersökningen är bevisproblem. Den misstänkta mannen förnekar brott och ord står mot ord. För att väcka åtal behövs mer stödbevisning än vad vi har fått fram i förundersökningen. Vi har genomfört flera utredningsåtgärder, främst flertalet förhör men även viss teknisk undersökning. Några av brotten har även preskriberats, säger kammaråklagare Debika Ray Berghog på City åklagarkammare i Stockholm.

Pressmeddelande

-Pettersson säger ingenting, men läs gärna om Soran Ismails öden och äventyr på bloggen…

12 thoughts on “Sexbrottsutredning mot Soran Ismail läggs ned

  1. Ja och så är han ju inte född Svensk, och det underlättar för
    att få slippa ifrån Straff.

  2. Sleven är visserligen ingen brottsutredare och det jag nu skriver kan säkert hävdas vara en konspirationsteori, men finns det några tekniska bevis mot t. ex Martin Timell?

    • Rättegången är ju mörkad, men tekniska bevis kanske inte behövs mot etniska svenskar. Timell är ju varken invandrare, migrant, asylsökande, komiker, Kurd, eller utlänning. Alla kriteria som tycks automatiskt leda till att alla undersökningar läggs ner.

    • Martin T åker tyvärr dit på lögner.
      Vit man!
      Been there, done that!
      Rättsväsendet är ett STORT j-la skämt! Har inget som helst förtroende för det.

  3. För jävligt, men föga oväntat att svinet skulle gå fri…. PK-maffian jublar väl idag…

  4. När jag läste kvällspressen så står det svensk komiker och jag undrade vem det är? sen gick det upp ett ljus och då kom jag på att det är en ”svensk” komiker.

    • Komiker aha…en väldigt kriminell kurd zigenare kallades för K-sigge av syrianer (se youtube) det betyder alltså komiker zigenare. Orasistisk= när SVT att inte rasifierar komiker….

Kommentera