Kvinnlig väktare omringad och hotad på skola

BROTTSLIGHET. En kvinnlig väktare blev vid 20-tiden på söndagskvällen omringad av fyra unga män när hon gick sin rond på Sunnadalsskolan i Karlskrona. 

Enligt polisanmälan var det när kvinnan tilltalade en av männen som hon möttes av att de inte tyckte att hon skulle tilltala dem. Enligt männen fick inte ens deras mammor göra det och om väktaren ändå skulle göra det skulle hon inte komma därifrån levande.

Det är i nuläget okänt vilka männen är men den mest drivande uppges vara i 18- till 20-årsåldern. Männen är misstänkta för hot mot tjänsteman.

BLT.se

-Pettersson säger att Sverige håller på att byta ut allemansrätten mot ingenmansrätt där arabiska motborgare styr…

15 thoughts on “Kvinnlig väktare omringad och hotad på skola

  1. Det är kanske det här Steffe menar med kvinnors problem på arbetsmarknaden …….eller??

  2. Det här är bara lite stök mot vad som komma skall! Svenskarna kommer att trängas undan i sitt eget land. Detta har moderaterna bäddat för ! Rösta på SD, det gäller våra framtida liv !!

  3. Dessa iditoter skall omgående identifieras och sättas på ungdomsanstalt som det hette tidigare. Deras föräldrar klarar inte att uppfostra denna retarderade avkomma. Kan ju bero på att föräldrarna även de är retarderade.
    Är de för tillfället ensamkommande skicka dem omgående tillbaka till deras föräldrar.

    • Varför ska de sitta på en fjollig daltande anstalt eller rättare sagt hotell när de istället kan få en enkelbiljett ut från Sverige om någon mot förmodan vill ta emot dem ?
      En enkelbiljett sparar skattepengar.

  4. Enligt 7klövern är nazis största hotet i Sverige, inte nogozoner, moralpoliser attack mot blåljus personal eller sjukvårdspersonal, brända bilar, våldtäkt försäkrings bedrägeri, hedersmord, barnäktenskap, tvångsgifte, könsstympning, ja listan kan göras lång, få se efter valet hur folk röstat, svexit nu.

  5. Det var naturligtvis fyra uppfostrade etniska svenskar, vilka skulle det annars ha varit i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige ?

  6. Och i vanlig ordning är dom enda kännetecknen några män
    i 18-20 års åldern? Inget ifall det var Albinos, skinnskallar
    eller helt vanliga Svenssons??

Kommentera