Återvändande

Apropå Kristdemokraternas förslag om att mer än fördubbla bidragen för människor som fått avslag på sin asylansökan och ska resa hem.

Det givna svaret är att vi måste ha en återvandring av människor och detta av två skäl. Dels för vår egen del och det framtida samhälle vi vill se växa fram. Dels för asylinvandrarnas egna hemländer, för det är främst i dessa som läkare, sjuksköterskor, lärare och andra behövs. I dagsläget är det bara Sverigedemokraterna och Alternativ för Sverige som förstått nödvändigheten och vinsten i detta.

Hur lösa detta på ett smidigt och ekonomiskt fördelaktigt vis? Sänker man bidragen för de som inget vill, för de som inte vill försörja sig själva och för de som inte vill integrera sig, kommer dessa individer att trivas allt sämre i Sverige. Många kommer därför att vilja återvända till sina hemländer. På så vis skulle staten spara in miljardbelopp varje år. För dessa miljarder kan staten vara generös och bistå de som vill återvända hem.

Tar staten sedan hälften av de pengar man årligen sparar in på bidragstagarna och lägger dessa i en internationell fond som också alla andra europeiska länder bidrar till och därifrån fördelar dem i bidrag till de länder som asylinvandrarna återvänt till, kommer dessa länder att växa ekonomiskt och strävan att bege sig till Europa kommer därför minska.

Ser kommande regering sedan till att människor som befinner sig illegalt i landet skickas ut med första bästa plan och att grovt kriminella förpassas ur landet så fort det bara är möjligt, kan saker och ting kanske ordna upp sig.

I nuläget ser det mörkt ut, mycket mörkt. Trots att Annie Lööf nyligen satt i SVT:s studio och sjöng ”Den generösa asylinvandringens lovsång”.

8 thoughts on “Återvändande

  1. 160.000kr ”per familj då vet ni ju vart dom finns ju varför fundera så mycket vad man gör då utan en massa pengar,har ni inte strött ut nog redan

  2. Ge polisen som griper och för en illegal till ett förvar på icke arbetstid 5000kr skattefritt som bonus så hade jobbet vart klart på några veckor. Så klart vet polisen var de flesta illegala bor men bekvämlighet och rädsla för att inte bli befordrad gör att man helre kallar in äldre damer som skrivit något dumt på en kommentarsida som denna.

  3. När sk. barn ( alltså män som är 18 år och äldre ) lämnar sitt land för att det blir jobbigt.
    När man är man, och flyr med svansen mellan benen ifrån sitt land, och lämnar barn, kvinnor och gamla kvar…..ÄR MAN INTE DÅ EN DESERTÖR !?
    Istället för att slåss för försvara dessa och sitt land.
    Nej inte i flathetens Sverige, där är det synd om dessa, och ska förses med gåvor, uppmuntran, pussar och kramar.

    Kan man göra så i Sverige med, vid ev. krig !?
    Bara lämna våra barn, kvinnor och gamla och låta Sverige falla till fienden.

    Hur sjukt får ett samhälle bli !?

    VAL 2018 …. för FÖRSTÅND !!!

    • Du förstår inte deras kultur !!
      De försöker att så MYCKET SOM MÖJLIGT utnyttja det mottagande landet det vill säga SVERIGE !!!
      Kan de få bidrag, hur mycket som helst så är de ”delvis” nöjda !!
      Men deras högst önskan är att de ska BLI SVENSKA MEDBORGARE !!
      De som inte förstår varför (socialbidrag, bostadsbidrag, etableringsbidrag, lönebidrag OCH SÅ VIDARE) !!!

      Man kunde tidigre (innan censuren se på tuben) se de som hade som det enda jobbet var att besöka SOCIALEN I SVERIGE EN GÅNG PER MÅNAD som sitt ENDA JOBB !!!
      Tror helt säkert att de inte blev NEKADE bidrag !!!

  4. Bara tomt valfläsk i ren desperation, KD kämpar för sin politiska överlevnad !

Kommentera