Moderaterna kopierar ännu ett ”rasistiskt” SD-förslag


VALET 2018. Moderaterna presenterade idag ett förslag som ska göra det möjligt för polisen att utfärda tillträdesförbud till vissa platser för ”moralpoliser”, enligt partiet främst personer i utsatta områden som försöker hindra kvinnor att leva och klä sig som de vill.

Partiet vill också göra det brottsligt, med risk för fängelse, att agera moralpolis.

– Vi vill få bort de som närmast patrullerar offentliga miljöer för att påverka vad kvinnor har på sig och vilka de umgås med, säger Tomas Tobé, rättspolitisk talesperson för Moderaterna vid en pressträff.

Partiet vill också göra det brottsligt att agera på det beskrivna viset, ett brott som M anser ska kunna ge upp till tre års fängelse.

-Pettersson konstaterar att Moderaterna verkar tro att dubbelmoral betyder dubbelt så bra.

 1. Problemet är inte nytt och moderaterna hade chansen att försöka åtgärda det under tiden 2006 till 2014 när de hade makten.
 2. Sverigedemokraterna har tagit upp problemet hur länge som helst och en massa gånger men inte fått någon respons från Moderaterna.
 3. Upp till tre års fängelse är halvbra, mycket bättre är obligatorisk utvisning och eventuellt uppehållstillstånd och medborgarskap indraget
 4. Litar ni på Moderaterna trots att de inte gjorde något 2006-2014 och trots att de avvisat SD:s liknande förslag så ska ni naturligtvis rösta på M den 9 september.
Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


5 responses to “Moderaterna kopierar ännu ett ”rasistiskt” SD-förslag

 • Kenth Andersson

  Moralpolis ????
  Hörde man aldrig talas om när Sverige var ett homogent kristet och tryggt icke mångkulturellt land !

  Gilla

 • Stenbock

  Den enda skillnaden som jag kan upptäcka är,att en sådan nyhet nu är mer intressant för STATS-TV text,än när SD för många år sedan kom med detta förslag. Kan inte minnas att det skrevs något ord om detta på den tiden.I kväll finns en helsida på text,som informerar om M-plagiatet !

  Gilla

 • Tony

  Karbonpartiet moderaterna!

  Gilla

 • Danne

  Fantastiskt att dessa s.k. problem inte redan är lösta. Eller är det så att när det inte är val så existerar inte detta problem.

  Det är otroligt att det äntligen finns en insikt kring alla dessa problem som invandringen skapat/skapar. I många år har SD varnat för detta och alla andra förnekat och kallat oss nazister.
  Tyvärr är väl insikten tidsstyrd, den gäller nog bara till slutet på september.

  Gilla

 • Gus

  Lömska ormar ….

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: