Pengar att tjäna


En grupp av de ”fredliga och humana” i Iran, som har anknytning till  ”Iran’s Islamic Revolutionary Guards Corps (IRGC) ” utlovar  $100,000 “ i belöning till den eller de som förstör USA:s ambassad i Jerusalem.

LÄNK

FjärranÖsternRedaktörens kommentar: Troligtvis en mycket bättre affär att leta reda på och mörda Salman Rushdie. De ”fredliga och humana” i Iran har ju en utlovat en belöning på 3,6 miljoner US dollar till den som mördar Salman.

LÄNK

 


2 responses to “Pengar att tjäna

  • ruben

    Islam driver blodig terror och mördarprojekt enligt 600-talets syn. Varför vill inte muslimerna bo kvar i de Islamska länderna, när de är så tillgivna Islam? Men i vissa fall flyttar de faktiskt tillbaks sedan de fått uppehållstillstånd och säkrat bidragen i ett EU-land. Islamländerna tycks inte kunna tillhandahålla muslimerna deras ekonomiska önskedrömmar.

    Gilla

  • Argus

    SD får jobba på om de ska hinna fördubbla valresultatet. Nu Sveriges största parti (tillsammans med SAP – för stunden) men ”bara” 23 %. https://samnytt.se/sd-och-s-jamnstora-m-backar-och-mp-fast-under-sparren/

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: