Nästan hälften av de i utsatta områden utan jobb

INVANDRING. Kvinnorna i Sveriges utsatta områden är en grupp med lägre sysselsättning än resten av landet. I ett reportage som Expressen gjort framkommer det att av 100 000 kvinnor, jobbar endast 49,9 procent. Det kan jämföras med kvinnor i hela landet där siffran ligger på 76 procent.

Det är också stora skillnader mellan könen enligt undersökningen. Männen i de utsatta områdenas sysselsättning ligger på 59,5 procent och i hela landet på 79 procent.

Bara 46 procent av kvinnorna mellan 20 och 65 år i Rinkeby förvärvsarbetar. Medianinkomsten för kvinnorna här är 32 300 kronor om året, alltså 500 kronor mindre än en snittmånadslön (32 800 kronor) i resten av landet. Nästan var femte kvinna här har kortare utbildning än nio år, inte ens motsvarande svenskt högstadium.

-Pettersson menar att är får vi inte skylla för mycket på de outbildade av båda könen även om de har ett personligt ansvar. Det största ansvaret har de politiker och journalister som lovordat invandringen från dysfunktionella länder med parollen att de ska rädda vår välfärd när verkligheten är precis tvärtom.

Stäng gränsen och börja återvandringen. Jag tror att mängder av dessa människor vantrivs och skulle få ett bättre liv hemma, men tror ni att det kommer att bli bättre med mer av samma politik som de senaste 30-40 åren så röstar ni naturligtvis på S, V, MP, M, C, KD eller L i valet den 9 september…

Läs mer på Expressen…

När det regnar…
När det regnar och är grönt och kamelerna ger mjölk behöver nomaderna inte anstränga sig. De diskuterar och snackar och på nätterna spelar man spel. Men när torkan kommer jobbar nomaderna hårdare än någon svensk bonde och ser till att kamelerna och korna och getterna överlever i öknen.

– När samma människor kommer till Sverige så regnar det hela tiden – socialbidrag, barnbidrag, bostadsbidrag och alla andra bidrag. Så det blir som i nomadlivet när det regnar och är grönt, folk sitter och tar det lugnt. Och här i Sverige kan man ta det lugnt hela året, sitta på kafé och snacka. När man har det så bra, varför ska man då jobba?

– Abdulahi Mohammed, somalisk tolk i Göteborg

25 thoughts on “Nästan hälften av de i utsatta områden utan jobb

  1. Märkligt !
    Sverige går ju enligt uppgift för högtryck och säger inte den politiskt korrekta och styrda chefen för AF under detta valår att arbetslösheten aldrig har varit så låg som nu, VAD SKA MAN TRO ?

  2. Ja tyvärr är det så illa att det är tvärtom vad den politiska propagandan skrikit sig hesa om i alla år. Inga fakta där heller. Det är Svenskar, som blir utarbetade, utbrända, tappar sugen, inte orkar längre. Främst de svenskar, som är vårdande människor inom ordning, vård och utbildning. Det är bedrövligt. Det måste bli en radikal förändring. Avlasta samhället med importerade dysfunktionella och kriminella. Det är nu enorma mängder anhöriginvandring. Vår sjuklöver i riksdagen och dess myndigheter vill tydligen tvärtom belasta Sverige mer. Jag kommer kanske aldrig förstå varför.

  3. De muslimska kvinnorna i utsatta områden tillåts i hög grad inte att jobba! De tillåts heller inte lära sig svenska i särskilt hög grad. Dessutom tjänar de bättre eller lika bra på bidragen. Någon pensionspoäng är heller inte nödvändigt att fixa, eftersom de kommer i hög utsträckning att erhålla ”äldreförsörjningsstöd”, vilket ligger på högre nivå än medelsvenskens pension, av vilket samlingskonto en del via trixning kommer att föras till kontot för .”äldreförsörjningsstöd” (som inga etniska svenskar kan erhålla).

    Så varför bry sig om ett jobb.

  4. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
    Det är ett fåtal enkla jobb som kan uppbringas i ett högteknologiskt samhälle som det svenska samhället är. Att begära av dåligt utbildade personer att de ska kunna försörja sig själva i ett modernt samhälle är endast naivt.

  5. Förfallet med den okontrollerade invandringen är ju tyvärr ingen nyhet för oss som har följt svensk politik under decennier.
    Det muntrar ju inte heller upp att veta hur lurade vi har blivit. kanske att vi kan stoppa en liten rännil i den framrusande floden trots att det är sent kanske försent…………….?

  6. ….vem tror på (((expressens))) resultat ?? 🙂 de har frågat 100000 hens i utsatta områden och kom till fram till fantasi procenten 49.9% har jobb vilket är en lögn, Om 10% har jobb så är det siffran högt satt..
    Varför jobba när bidragen är högre än lönen de skulle få om de nu fick ngt jobb 🙂

  7. Intressant läsning:
    ”Men den nu dömde mannen dömdes redan 1995 till livstids utvisning. Trots det har kunnat uppehålla sig i landet och få bidrag bland annat via socialtjänsten i Umeå.

    Hur det gått till beror på att gränspolisen inte kan tvinga en person att lämna landet.

    52-åringen kom till Sverige från Iran 1989. Han fick flyktingstatus och permanent uppehållstillstånd. Men inom kort inledde mannen en kriminell bana, och hans första dom föll redan 1991.

    Trots fängelsestraff fortsatte mannen begå brott och 1995 slutade det med att han dömdes till två års fängelse och livstidsutvisning, för narkotikabrott.

    1997 utvisas mannen till Iran, men redan ett år senare är han tillbaka i Sverige och söker asyl.

    Domen om livstids utvisning står fast, men 52-åringen söker om nåd hos Regeringen.

    Och nu inleds en flera år lång rättshaveri-dans där 52-åringen vid minst sju tillfällen ansöker om att regeringen ska upphäva hans utvisningsdom, men lika många gånger avslås hans begäran.

    På det här sättet lyckas han uppehålla sig i landet, eftersom hans utvisningsärende pausas mellan nådeansökningarna.

    Den sista av 52-åringens nådeansökan avslås är 2011.

    Under hela tiden begår 52-åringen olika brott i Sverige. Bara från året 2000 förekommer mannen nästan 20 gånger i polisens belastningsregister.

    52-åringen får vid flera tillfällen hjälp av socialtjänsten i Umeå med pengar och även med bostad.”

    Vad är detta för j-a trams! Ut med fanskapen, med våld om så krävs!

    • Det är alltså han som mördat en 60-årig kvinna i Umeå, och dömts idag.
      ”döms till 16 års
      fängelse och därefter utvisning för
      att ha mördat en 60-årig kvinna
      i hennes hem i Berghem i Umeå, ”

      Advokat Leif Silbersky, som försvarar den mordåtalade 52-åringen, har lagt ned hundratals timmar för sitt arbete och vill ha drygt 499 000 kronor i ersättning.

      En halv million!!

      • Det tycker säkert Feminister, FI, Metoo o Mia säkert är väl använda skattepengar, grattis, advokat LS????

    • Anledning till att han mördade henne, var att det höll på att uppdagas ett förfalskat testamente där det (felaktigt) stod att 52-åringen skulle ärva 60-åringen.
      (istället för hennes dotter då)

      Han drack henne full, och sedan sparkade och slog henne till hon avled. Sedan försökte han arrangera det hela som en olycka, och skyllde på minnesförlust.

      Just en fin kille att betala bidrag till i över 20 år…

    • Socialtjänsten har verkligen hjälpt till med brottsuppehållande åtgärder. Är de inte anmälda? Bl.a. centern värnar om dessa utsatta invandrarmänniskor. Utsatta betyder i det här fallet att de själva utsätter andra för kriminalitet. Rösta möjligen på C ni som tycker det är bra att Svenskar slås ihjäl av importerade okända kulturbärare.

      • Glömde nämna att V, MP och S är lika ”naiva” och kostar stort lidande.

      • Jag tycker även en halv miljon till försvarsadvokat inte skall slösas på dessa suspekta individer. Kan man inte bara avsäga sig uppdragen?

  8. Vad bra mångkulturen i sin fulla blomning, vem tro att något sådant skulle kunna bli resultatet av en 40-årig ansvarslös och totalt okontrollerad sjuk massinvandring ?
    Jo, det av 7 klövern och det övriga föraktfulla välgödda etablissemanget ansedda idiotförklarade s.k vanliga folket begrep detta redan då dörren öppnades mot omvärlden och samma s.k vanliga infödda hederliga arbetande äkta svenskar begriper detta fortfarande och vet var det slutar, synd bara att denna kloka skara av svenskar inte varit i majoritet och kunnat rösta bort 7 klövern som tyvärr har stöttats och fortsatt stöttas av en trygg svensk väljarkår.

  9. Man brukar säga att kvinnor är så extremt smarta, alla läser på universitet. Då borde det väl vara lätt att få arbete?

  10. Blir så när offerkoftorna sitter för hårt åt och när man vägrar anpassa sig.

  11. Låter högt med tanke på att de flesta går insvepta i skynken som gör dom omöjliga i många jobb.
    Har säkert tagit med grupper som de vet hyfsar statistiken.

  12. Försök inte att lura i mig att någon ockupant i Sverigeistan lever på 32 800 kronor om ÅRET!

    Dessa har säkerligen någon annan inkomst, att bidragen inte räknas in eller att dessa går till mannen! Bara barnbidraget för ett barn är 15 000 om året.

    Existensminimum för en person är 4000 kronor i månaden + tillägg efter att hyran är betald. Den som tror på att någon i dom ”utsatta” områdena skulle vara nöjda med att inte få vad dom har ”rätt till”, eller inte vet sina ”rättigheter” kan ju räcka upp handen!

    För övrigt nämns inte med ett ord, vilket ingår i propagandan vad dom 46% ”jobbar” med och vem som betalar lönen!

  13. Jobba, vafan krav, krav, krav, PK betalar gärna en extra godhetsskatt på 50% , för att vår nya skall leva o må bra precis som hemma, allt annat är djupt rasistiskt.

Kommentera