Anne Ramberg går i pension

INRIKES. I augusti 2019 kommer Anne Ramberg att gå i pension. Processen med att hitta hennes ersättare är redan igång, skriver tidningen Advokaten.

Anne Ramberg har varit Advokatsamfundets generalsekreterare sedan 2000. När hon slutar nästa sommar kommer hon att ha suttit i 19 år.

Den nya generalsekreteraren ska tillträda våren 2019, vilket innebär att det i så fall finns några månader för överlämning.

Anne Ramberg har fått äran att vara med på bloggen då och då, och utan att säga för mycket så kommer Pettersson inte att sakna henne…

  • Anne Ramberg har ifrågasatt åldersbedömningar av ”ensamkommande”.
  • Ramberg ansåg också att det var ”obehagligt” att SD fick utse nämndemän, men inte haft motsvarande synpunkter på exempelvis kommunister.
  • Damen har sagt att det är ”populism och osakligt” att föreslå lagskärpningar för att komma åt jihadister.
  • Ramberg tycker också synd om asyladvokater som arbetar nästan gratis åt staten för 1.359:-/timme plus moms.
  • Generalsekreteraren försökte också tysta polisen Peter Springare när han påstod att brottsligheten har kulturella förklaringar.

Det har varit mycket personliga politiska åsikter från Anne Ramberg och utan att veta vad som kommer i stället är jag svårt att tänka mig någon sämre…

Vi avslutar med

Sverige Radio år 2016 sa hon att gamla människor får göra avkall på sin välfärd till förmån för ”flyktingar”:

”Jag inser att de gamla människor som har jobbat hårt ett helt liv nu ska ställas emot alla de flyktingar som kommer och då också tar i anspråk sjukvård och skolor och allt möjligt, men det är nog på det viset att humanismen kräver att man får göra avkall på sin välfärd då”

32 thoughts on “Anne Ramberg går i pension

  1. Är hon kommunist sosse grön liberal eller centerpartist Hon låter som hon skulla vara en blandning av alla fyra Verkligen illa

  2. Ur statsbudgeten rättsväsendet 46 miljarder kr och i ökande, ett område som bör ses över, är det rimligt att en advokat har mera betalt än en högspecialiserad kirurg inom sjukvården eller en forskare som tar fram livsavgörande mediciner? eller ska man inte lägga mera ”tidsspillan” på det här….

    https://www.advokatsamfundet.se/Nyhetsarkiv/2017/januari/ny-timkostnadsnorm/

    https://www.advokatsamfundet.se/Nyhetsarkiv/2014/februari/Tidsspillan-omfattar-mer-an-sjalva-bilresan/

  3. Vilken etablissemangsaktör som än kommer att remplacera Madam Ramberg, kan vi med all sannolikhet utgå ifrån att det blir någon som svurit de globalistiska oligarkerna och den dolda agendans ventrilokvister sin obrottsliga trohet, samt att nomineringen sker inom det klimakteriekotteri där ovan sagda asylaktris och inbillade folkbildare är verksam.
    Förutsägbarheten är sannerligen cementerad!
    Andreas 🙂

  4. Anne Ramberg meddelar att även hon gör avkall på miljonpensionen eftersom humanismen tydligen kräver det!

  5. ”göra avkall på sin välfärd”…?

    Vad har Ramberg i årsinkomst? 3 miljoner? 4..?

    Hon har levt gott på skattebetalarnas bekostnad, jag skulle vilja se hennes min på äldreboendet när de ersätter skinkan på julafton med soppa för att spara pengar..

  6. När hon slutar nästa sommar kommer hon att ha suttit i 19 år dvs långt mer än det mesta tidsbegränsade straffet i Sverige (mord 18 år)

  7. Pass på om hon inte fikar efter Justitsie ministerposten, ifall
    olyckan är framme och Sossarna får fortsätta, hon har fikat
    efter den posten tidigare, självgodheten har hon ju, likaså
    önskar hon dom fattiga att bli ännu fattigare, precis som Löfven?

  8. Kanske det blir så att damen får erfara hur det är att vara slagrörd och får tillbringa resten av sin levnad i sängen och därmed så har hon all tid att vara humanist. Många drabbas ju av sjukdom när man går i pension, så låt oss hoppas att hon får pröva även detta som en erfarenhet av livet.

  9. Då kommer Ramberg säkert att föregå med gott exempel och skänka all pension utom själva folkpensionen till humanistiska ändamål?

    Visst ja! Kommunister, under sken av att vara liberaler, skänker endast bort andras pengar – aldrig sina egna!

  10. Vem kan ersätta henne? Hon har förmodligen fört talan för advokatskrået, öppnat upp för de åsikter de har och vädrat dem offentligt. Hon måste iallafall dela åsikter med Özz Nujens syster och svåger.

    • Det kan bli värre! Efterträdaren kan bli den Muslimske Systern och Özz syster! Tala om att sätta bocken till att vakta örtagården!

      • Precis vad jag tänkte. Nästa generalsekreterare för Advokatsamfundet blir ÖNs syster.

  11. Förmodligen inte en utblottad pensionär, A.R tillhör väl inte gruppen fattigpensionärer och vilken liberal humanist mångkulturälskande och SD-motståndare kommer nu att över ordförandeskapet i Advokatsamfundet ?

  12. Få kommer sakna denna dam!
    Hoppas bara att hon inte dyker upp med sin tykna käft i något annat sammanhang där pk-media ger henne utrymme.

    • Hon kommer garanterat att bjudas in till PK-media framöver och uttala sig om olika saker, det är något som säkert !

    • anne det var visst en som saknade denna avskyvärda varelse, du har fått en tumme ner. Undrar om det är denna avskyvärda varelsen själv som läser på bloggen kanske, tyvärr kan jag ej använda ordet dam för det är ett påhopp och kränkande för riktiga damer

  13. Advokater och tandläkare är dom som tjänat mest på flyktingarna. Dom har ingen anledning att vara missnöjda över flyktingkrisen.
    Det vore på sin plats med en lite striktare upphandling för dessa tjänster.

  14. Detta vidriga avskyvärda stolpskott. Det borde inte vara svårt att hitta nån bättre.

  15. Hon skiter väl fullständigt i lagen såvida hon inte kan styra den till sin fördel. År 2006 belönades Anne Ramberg med H.M. Konungens medalj i 12:e storleken i högblått band för ”framträdande insatser för svenskt rättsväsen” Jag håller med… hon har gjort påtagliga insatser för att rövknulla det svenska folket! Skål Anne i din fina våning!

  16. Finns det seriösa advokater i Sverige om företräder offren och lyckas? Hur ser den statistiken ut? Jag tänker då i synnerhet på våldtagna.

  17. Map vad som händer i Sverige så verkar brottslingar behandlas med silkesvantar och offren som dom skyldiga tack vare hen och hens advokatkamrater, fy fan.

  18. Det måste vara ett mycket dåligt omdöme hos advokatsamfundet som accepterar en ordförande som visar upp så klara vänsteraktivistiska åslkter.
    Ser man till advokatskrået i sin helhet så har asylindustrin givit dem enorma inkomster och det är hon också satt till att värna.
    Så det är en mycket lönsam godhet men förödande för Sveriges skattebetalare och invånare.

Kommentera