Özz Nujen avbokas av Tidaholms kommun

INVANDRING. I morse skrev vi och andra alternativa medier om att Tidaholms kommun bjudit in ”komikern” Özz Nûjen för att hålla en föreläsning om ”mångfaldsarbete i arbetslivet”.

Inträdet skulle vara ”gratis” som det brukar heta när skattebetalarna står för stålarna. Nu meddelar kommunen att man avbokat Özz och ställer in föreläsningen.

Den planerade föreläsningen kl. 18 på Sagabiografen den 17/5 ställs in.

Torsdagens planerade föreläsning kom ur en vilja om att lyfta mångfald på ett positivt sätt. Özz Nüjjen har länge föreläst inom området och därför bokades han som föreläsare.

De senaste dagarna har kommunen fått motta både positiva och negativa skrivningar om föreläsningen men då vi inte kan garantera att föreläsningen blir den positiva upplevelse som var syftet, ställs föreläsningen in.

-Pettersson misstänker att Özz Nujen får betalt ändå och det borde de som bokat herr Nujen stå för personligen. De måste fullständigt ha missat debatten om familjen Nujens affärer med en terrorist.

***

TIDIGARE IDAG. Otroligt – Özz Nujen håller föredrag om mångfaldsarbete

INVANDRING. Om du är mottaglig att byta ut dina fördomar och ditt gamla tankesätt mot kunskap och istället tänka på möjligheterna med mångfald så är denna föreläsning lämpad för dig, skriver Tidaholms kommun på sin hemsida. 

Tidaholms kommun har bjudit in Özz Nûjen för att hålla en föreläsning om ”mångfaldsarbete i arbetslivet”, att ”byta ut dina fördomar mot kunskap” och att ”verklig mångfald handlar om att inkludera HBT-människor, rörelsehindrade, äldre, överviktiga, smala, invandrare, kvinnor”.

Özz har dock glömt bort att inkludera ”illegala invandrare som jobbar svart på mitt sommarhus på Gotland – som med mina och min asyladvokatsysters svarta pengar kan uppehålla sig i landet tills de genomför det värsta terrordådet i Sveriges historia…”

Kanske någon tidaholmare kan fråga Özz var den försvunna svågern är?

Det står även att föreläsningen är gratis. Det tvivlar jag på, herr Nujen brukar ta bra betalt och det får Tidaholms skattebetalare stå för. Nujen Media AB omsätter sex miljoner och har en vinst på tre miljoner…dock är inte bokslutet för 2017 klart ännu.

Om Özz Nujen på bloggen…

15 thoughts on “Özz Nujen avbokas av Tidaholms kommun

  1. Från aftonbladet:

    Tidaholms kommun:
    Har det förekommit hot?
    – Nej, det har det inte gjort.

    Özz:
    Jag förstår den och de på Tidaholms kommun som ställde in evenemanget på grund av alla hot och hat som de fick.

  2. Minst 45000 gör Özz på detta. Samt all gratisreklam. Dessutom står han i media och basunerar ut att det är inställt på grund av hot vilket inte stämmer med vad Tidaholm sagt. Hot och kritik är inte samma sak Özz!

  3. ”då vi inte kan garantera att föreläsningen blir den positiva upplevelse som var syftet, ställs föreläsningen in”.

    Med andra ord kan de inte garantera att det inte uppstår bråk.

  4. Nu är det Özz Nujen som är i ropet.
    Det har varit tyst länge med lille Henke Arnstad.
    Inte undra på det när han har hållit på i hela 6 ! år och vetenskapligt klurar men ännu inte funnit svaret.

    Henke på sin Twitter:

    ”Henrik Arnstad‏ @arnstad · 13 maj

    Vad är demokrati — egentligen? Jag skriver om mitt sexåriga vetenskapliga sökande efter svaret på denna fråga;”

  5. Vore inte mer än rätt om dem som är ansvariga för att ha bokat denna krimnelle svinturk fick betala kostnaderna ur egen plånbok. Dra på deras löner.

Kommentera