Eritrean dömd för våldtäkt, slipper utvisning

BROTTSLIGHET. Uppsala tingsrätt har avkunnat domen mot 19-årige Filmon Abiel som är medborgare i Eritrea. 

I domen framkommer det att mannen under en kväll förra året tryckte den målsägande kvinnan mot en betongvägg, höll fast hennes huvud och våldtog henne.

Som bevisning lades bland annat DNA fram som påträffats på kvinnan och kvinnans kläder och enligt Nationellt Forensiskt Centrum så talar analysen av DNA starkt för att spåren tillhörde den 19 åringen mannen.

Åklagaren yrkade på fällande dom och mannen döms nu av Uppsala tingsrätt till ett år och tre månaders fängelse för våldtäkt. Utöver det ska mannen även betala 102 000 kronor i skadestånd till kvinnan.

Eritreanen nekar till brott.

-Pettersson noterar att 24Uppsala.se inte med ett ord nämner att Filmon Abiel hör hemma i Eritrea eller att åklagaren yrkade på utvisning.

Kravet på utvisning ogillades av rätten med argumenten att det krävs ett synnerligen grovt brott för att utvisa en med flyktingstatus och att han riskerar förföljelse i Eritrea!!! Herr Abiel har tidsbegränsat uppehållstillstånd.

Uppsala Tingsrätt Dom B 7375-17

 

11 thoughts on “Eritrean dömd för våldtäkt, slipper utvisning

  1. Vänta nu, att trycka in en kvinnas huvud i en betongvägg och våldta henne är alltså ett brott som inte ger mer än 10 månaders fängelse (?)

    Var är feministerna?

  2. Det är väl klart att de finns risk att han blir förföljd i hemlandet om han har samma kriminella beteende där. I Sverige utsätter rättsväsendet hellre den egna befolkningen risken att falla offer för brott om han återfaller i invanda mönster.

  3. Vad betr. utvisningsfall som ännu inte kunnat genomföras i Berlin,såg jag en förteckning,som bör vara jämförbar med Absurdistans.
    Från c:a 12.000 illegala fördelas dessa så här.”Utan statshörighet” (de vi kallar palestinier) 1,800,Libanon (mest kriminella) 1300,Russland 1.000,Serbien (zigenare) 775,Vietnam 660,Bosnien (muslimer/zigenare) 550,Turkar (kurder) 500,och Afghaner (terrorister) 500.
    Saknar den farligaste gruppen Tjechjener ! För inte kan väl alla deras uppehålla sig hos oss ?
    Samtidigt utlovades ju att 80.000 illegala skulle skickas hem från oss.
    Undrar hur många av dem som ännu finns kvar ? Kanske uppåt 79.000 !!

  4. Som alla andra afrikaner, är denne somalier specialimporterad för att sätta på svenska kvinnor. Greve Coudenhove-Kalérgi – EU’s chefsguru – hade en rasbiologisk vision, där Europas vita ras skall korsbefruktas med svarta afrikaner, för att skapa en brun blandras. Den visionen ligger bakom EU-ledningens – med alkisen Jean Claude Juncker i spetsen – afrikanimport.

    Det vore ju kontraproduktivt att utvisa de afrikaner, som gör det de har importerats för att göra. Allt har sin förklaring, om man bara kan förmå sig till att inse att världen styrs av galningar…

  5. Fikru Maru den svensk/etiopiska läkaren är efter fem år nu ute från fängelset i Etiopien och har träffat sin dotter !

  6. Sitter bara nickedockor i uppsala tingsrätt.Hoppas domen över dom kommer snart.

  7. https://www.bz-berlin.de/data/uploads/2018/05/bildschirmfoto-2018-05-15-um-08-04-11_1526364271-1002×576.jpg
    På bilden ovan är en av de dryga 200.000 som skall utvisas från Tyskland, på sitt avskedsfoto ! I morse fungerade det äntligen och niggern kom med ett plan till sitt TOGO.Med denna bild av Yussif O,vill PK-organen visa att visst fungerar det i slutändan.Hos oss i Absurdistan fick vi ju igår ingående rapportering,om den ”marockan” som rymde från fyra (4) väktare på Kastrup. Liksom i gamla Rom allt för folkets fröjd o. glädje !!

    • https://twitter.com/bpol_b/status/996251405143945216/photo/1
      Samtidigt med att Yussif flög hem till Afrika,befann sig 220 poliser i östra delarna av Berlin,på hembesök i 20 bostäder. Bak dörrarna fanns en vietnamesisk liga,som sysslade och tjänade storkovan på att smuggla in snedögda från Asien.
      Dessa ”halvkineser” söker jobba smart,och arrangerar bl.a. genom
      skenäktenskap (sker i Danmark),mellan kvinnor från Vietnam och någon inhemsk tysk.Likaledes har de en hel stab av män som påstår sig vara fader till barn,födda av dessa orientaler.På så sätt får dessa insmugglade full rätt att stanna kvar,och kan bosätta sig var de önskar inom EU.Naturligtvis med full rätt till alla olika bidrag.

  8. Naturligtvis det är ju en framtida pensionsräddare som Sverige måste vara mycket rädd om, en våldtäkt i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige är inget att yvas över, det är ju tyvärr vardagsmat !!!!!!
    Hur gick det för och hur mår brottsoffret ?
    Vadå brottsoffer ?
    Snart September och ödesval, en röst på AFS blir det helt klart.

Kommentera