Hel muslimsk familj drabbad av PMM

De självmordsbombningar som utfördes i Surabaya i morse, utfördes av medlemar av samma familj. De hade tydligen smittat varandra med PMM, den Plötsliga Muhammedanska Mordlystnaden..

Minst 13 personer dödades och över 40 skadades. Familjen fader utförde en av attackerna genom att explodera en bilbomb, medan manens två söner, 18 och 16 år gammal, använde en motorcykel i sin attack. Deras mamma utförde en annan attack med sina två barn i åldern 12 och nio år.

LÄNK

Tidigare på Petterssons

5 thoughts on “Hel muslimsk familj drabbad av PMM

  1. Det här har 7 klövern beställt, alla dessa invällare som de inte har en aning om vad det är för folk. De skall gå hem till oskyddade äldre och arbeta med hemtjänst. Det är vad den nuvarande tokiga regeringen anser är ett lämpligt arbete för dessa ekonomiska invällar ”flyktingar”. Ni i regeringen som vill ha dem boende här i Sverige, ta in dem i era hem och försörj dem. Det verkar vara viktigt för er. Skatteplaneraren själv, utrikesministern, har många EU miljoner som hon inte betalat skatt för 18miljoner. Det räcker att försörja några palestinier som hon vurmar så mycket för att hon ensidigt utropat Palestina till en stat. Den damen har inte mitt mandat att göra vare sig detta eller sno 1,5 miljarder och bekosta terrorverksamhet i Palestina, staten utan en historia. Beduiner boende i området men de visste inte att de var palestinier. Det hittade britterna på påhejad av UN =FN.

  2. Vad knepig den s.k intelligenta människan är, det är bara våld i form av krig, mord, våldtäkter m.m man undrar om människan innerst ändå inte är en primtiv varelse som bara moderniserat grottan !

Kommentera