Sverige har blivit ledande asylland utan folkligt stöd

INVANDRING. Majoritetens uppfattning i centrala frågor som invandring och tiggeri får aldrig fullt genomslag i politiken. Småpartiernas dominans skapar ett demokratiskt legitimitetsproblem, skriver Anna Dahlberg i en ledarkrönika i dagens Expressen. 

Dahlberg skriver också: ”Politikerna har valt att låta Sverige bli västvärldens ledande mottagarland för asylsökande, sett till befolkningsmängd, utan något folkligt mandat…”

-Pettersson säger att Anna Dahlberg har fullständigt rätt, och damen har skrivit flera bra krönikor de senaste åren.

MEN, utan medier som Expressen och skribenter som Anna Dahlberg hade inte politikerna kunnat hålla på.

På valdagen 2010 skrev Dahlberg ”Rösta nej till hatet”.Den så kallade journalisten har medvetet skrivit artiklar för massinvandring, nu skyller hon på andra.

”Det är synd att 99 % odugliga journalisterna skall fördärva förtroendet för en hel yrkeskår” Okänd

Ovanstående var inne i tidningen. Löpsedlar och förstasida såg ut som nedan.

En neutral och opartisk löpsedel publicerad valdagen den 19 september 2010 som Anna Dahlberg låg bakom.

18 thoughts on “Sverige har blivit ledande asylland utan folkligt stöd

  1. Anna Dahlberg kan börja med att prata med chefredaktören på blaskan hon är anställd på. Han och hans (vilken alltså även är Annas) tidning har mycket på sitt samvete när det gäller att ljuga, undanhålla och försköna.

  2. Vad det enligt etablissemanget s.k vanliga mindre vetande folket ute i verkligheten tycker och säger bryr sig dagens föraktfulla och mångkulturälskande folkvalda politiker sig inte dyft om !!!!!

  3. Utan folkligt stöd! Man får ju nypa sig i armen!

    Inför valet 2014 kan väl knappast någon ha missat vart Sverige är på väg?
    Politikerna med Reinfeldt i spetsen talade klart och tydligt om för oss att alla resurser skall gå till invandringen! Detta röstade en förkrossande majoritet på 87% för och ni snackar om utan folkligt stöd!

      • Jaså, jag tycker fler och fler inom sjuklövern föröker slå i väljarna att dom vill ha en mer restriktiv flyktingpolitik!

        Senat i förra veckan pratade S om språktest!

  4. I turordning bär dessa skulden för den situation lilla Sverige befinner sig i:

    1. Politikerna
    2. Journalisterna
    3. Myndigheterna
    4. Intresseorganisationerna

    Vem är beredd att glömma det?

    • och väljarna som röstar fram idioterna skall naturligtvis inte vara med på listan?

      Dom 6,11% som röstade på Centern 2014 och dom 9,2% som har tänkt att rösta på Centern till hösten enligt senaste väljarbarometern, är såklart inte det minsta skyldiga till att 9000 så kallade ensamkommande skall få stanna!

      • Jag anser att politiker ska kunna ta rätt beslut även om väljarna inte är tillräckligt insatta för att göra ”rätt val” vid vallokalerna. Det är deras jobb. Tyvärr har många aktivister hamnat i riksdag, regering, myndigheter och media. Men en eloge till dem. Klart smart att infiltrera alla dessa organisationer.

      • Hur tycker du att detta skall gå till i praktiken? Vad är rätt beslut?

        Gå till val på en politik och sen göra något annat?

        Nej, i ett val går du naturligtvis ut med ditt valmanifest och sen är det upp till väljarna!

      • om du röstar på Centern och deras målsättning med 30 000 000 fler ockupanter till vårt arma land, så vill du ju inte bli besviken!

  5. ”Ett vanligt argument för ökad migration till rika länder i Europa är den åldrande befolkningens behov.

    Ofta hävdas att invandring av unga människor är nödvändig för att finansiera framtida vård och pensioner.

    Eftersom dessa påståenden hörs så frekvent tror många att de måste bygga på fakta, trots att alla officiella kalkyler visar på motsatsen”, skriver nationalekonomen Tino Sanandaji.

    https://kvartal.se/artiklar/migration-och-vlfrdsstatens-finansiering

    • Vi har börjat med ett evighetslångt pyramidspel!

      Till skillnad från Japan som löser den åldrande befolkningen med teknik och sen får befolkningen minska, vilket bara är positivt med tanke på miljön!

      Vilka som kommer att klara sig bäst behöver man ingen kristallkula för att se!

  6. Medierna, en försvinnande liten del exkluderad, har förorsakat en stor del av Sveriges och invandrarnas problem av idag.

    Naturligtvis kan ingen erkänna sina misstag utan försöker att peka ut ett parti vars migrationspolitik nu kopieras under ivrigt kappvändande manövrar. Jag är ganska säker på att före valdagen har de pekat ut SD som boven.

  7. eftersom verkligheten med massinvandringen börjar krypa inpå även förut fina vita områden i Sverige (se tex Lidingö) så börjar även medelklassen skruva på sig då det börjar synas hudingar nära deras bostäder-villor osv
    🙂 Globalisternas mål är att förstöra även medelklassen i Europa.
    Målet är att skapa en brunt identitetslöst folk som ska ersätta de vita:
    (se ”UN migrant replacement”)

    • Kanske inta så roligt med Reinfeldts ”öppna era hjärtan” politik nu längre, när det är ditt eget hjärta om skall öppnas!

  8. Det är naturligtvis bra att människor ändrar uppfattning. Dock är det svårt att känna respekt för de som visste lika mycket för åtta år sedan som de vet idag. Vad hade man skrivit i sina krönikor och ledare om inte Sverigedemokraterna hade lyckats ta sig in i riksdagen. Då var det inget tal om bortkastade röster bland de som gav partiet sin röst eftersom man röstade efter övertygelse.

Kommentera