KTH studenten Felix beskylld för att vara ”politisk extremist”

Som vi vet trigger inget som sanningen vilket KTH studenten Felix fick känna av.

Ivar Arpi skrev om det repressiva klimat som har brett ut sig på KTH i en artikel i SvD, vilket jag tycker är bra. Vad jag däremot inte tycker är bra eftersom inte korrekt, är att han beskyllar Felix för att vara en ”politisk extremist”.

Ett mycket bra svar på denna ogrundade anklagelse ger Felix i denna Fria Tider artikel.

http://www.friatider.se/d-rf-r-valde-jag-fria-tider-l-s-felix-genm-le-som-svd-v-grar-publicera

15 thoughts on “KTH studenten Felix beskylld för att vara ”politisk extremist”

  1. Vill lägga till att en mycket trevlig duktig och ambitiös kille från Eritrea brukade hängde med när jag och Felix åt lunch på Karolinska tillsammans…
    Vi har ganska få afrikaner på mitt program nu på KTH men alla som finns är duktiga på alla sätt och vis trevliga och väluppfostrade.

    • Jag har gått samma programm med Felix ( Teknik och ekonomi) med sedan valde han och jag olika inriktningar.
      Han är en av dem bästa studenterna i kursen med toppbetyg i alla ämnen.
      Vi brukade vara i samma projektgrupp t.o.m.
      Det var han som öppet stödjade mig när jag påpekade att en lärare i Kalkylering och organisationsteori hade fel när han försökte mata oss med propaganda att asylinvandrarna är vinst för svensk ekonomi.
      Jag hänvisade till Timo Sanandaji Assar Lindbeck mm. Det kostade mig en del också.😭😭

  2. Min personliga uppfattning är de mest extrema i landet är 1) alla aktivister – från fittmössor till minkars rätt. 2) Veganer 3) Genusförespråkare, religösa företrädare som Jackélen, Brunne etc. samt en hopar imaner 4) V-Mp-F!-C i klump 5) S-M-L-Kd i nästa klump 6) Normala, dvs. icke-extrema SD, MED och Afs. Så uppfattningen om vad som är extremt är nog rätt olika.

  3. Därför vet du inte var du har dessa journalister.Ena dagen ger dom hopp och tar ett steg framåt för att nästa dag ta två steg bakåt. Anna Dalberg i Expressen är ett typexempel på detta och nu Ivar Arpi.Det är precis som om dom testar åsiktskorridoren.Men dom vill inte lämna den.

  4. Finns väl inget som är bra med SvD och DN och de andra blaskorna. Journalisterna kan väl inget, vill inget. De enda de kan är att vara fega
    Rösta SD.

  5. Den som sa’t, han va’t, hette det då jag var barn. Undrar vem det är som är politisk extremist i sammanhanget egentligen, Arpi!

  6. Ivar Arpi som för det mesta brukar vara vettig har totalt gjort bort sig då han försöker sig på ”guilt by association”. Det är på grund av hans och andra tidningars agerade som de alternativa nyhetssidorna finns. Hade MSM varit ärliga hade de inte funnits.

      • Villkoret för att göra karriär i MSM är att man driver den globalistiska agendan framåt. Därför kan han inte stödja Felix som avslöjar globalistlögner.

      • IA beskrev Felix på ett lögnaktigt och kränkande sätt därför förtjänar IA inte längre respekt för ett trovärdigt journalistiskt arbete.

  7. Skam går inte bara på torra land, den har bosatt sig där.
    Studenters förbannade plikt är och har varit i att se till att etablissemanget inte krossar medborgarna fullständigt, däri borde de ha hjälp från mediasfären.
    Icke så, i Absurdistan det forna Sverige så finns mycket litet kvar av den uppsökande journalismen att finna.
    Det osar inte bara inte PK, det sprids i allt större omfattning vad vi väljare ska tycka och tänka.

Kommentera