Afghaner gripna för våldtäkt och våldtäktsförsök av 14-åriga flickor

BROTTSLIGHET. Den danska polisen rapporterar att två afghaner, 20 och 16 år, har häktats för våldtäkt och våldtäktsförsök av två 14-åriga flickor i Esbjerg på den danska västkusten. 

En 16 -årig afghan är häktad för våldtäkt av en 14-årig flicka och den 20-årige afghanen är häktad för våldtäktsförsök av en annan 14-årig flicka.

Brotten ägde rum den 31 mars på Broen Shoppingcenter och det rör sig om två olika flickor. Båda männen är afghanska medborgare. Männen stod och väntade inne på toaletten.

-Pettersson noterar att danska medier inte har några problem med att tala sanning om etnicitet på de misstänkta gärningsmännen…

Domar för sexualbrott 2012-2017. Pdf-fil att skriva ut.

Sexualbrottslighet bland män födda i Sverige och i utlandet

 

 

 

2 thoughts on “Afghaner gripna för våldtäkt och våldtäktsförsök av 14-åriga flickor

  1. Nej, i Danmark råder yttrandefrihet och media är inte monolitiskt uppbyggd av lågutbildade journalister som i Sverige. Det finns många olika röster i dansk media. De flesta journalister i Danmark har inte brutit med det journalistiska uppdraget och tagit makten genom att använda media för sin egen aktivism som i Sverige.
    Sveriges information kontrolleras av Sveriges journalister, de mest lågutbildade, irrationella och okunniga personerna i Sverige, och det inkluderar supermassiva SR/SVT, och de använder media för ren privat aktivism. Detta sker inte i Danmark och det skulle aldrig accepteras. Svenska politiker är skiträdda för svenska journalister eftersom de håller ihop och använder rena fascistmetoder mot dem de ogillar.
    Tyvärr reflekterar de flesta svenskar inte och lapar i sig vad SR/SVT & Co. matar dem med.

Kommentera