Invandrargäng härjar i Lysekil – Joakim Lamotte rapporterar


BROTTSLIGHET. En längre tid har det varit oroligt i idyllen Lysekil, Bohuslän som vi skrivit en hel del om. I går besökte därför Joakim Lamotte staden, anledningen var att få höra vad stadens invånare tyckare om de invandrargäng som hotar människor och vandaliserar egendom.

Lamotte livesände även från Lysekil, och många invånare är mycket oroliga och flera av dem säger att de inte längre vågar gå ut på kvällen. En kvinna berättar bland annat hur hon och hennes man omringades 10-12 maskerade invandrare när de var ute och gick på kvällen. Som tur är hade de sina två hundar med sig, annars hade det kunnat sluta riktigt illa.

Senare i sändningen berättar en upprörd man om hur illa invandrargängen behandlar stadens befolkning. De har vid flera tillfällen slagit sönder fönstren till stadens bokhandel och även vandaliserat ett café.

— Hur tror ni att vi ska ha det här jävla packet här? Se till att få väck den skiten. Skicka hem dem, sätt dem på ett plan!, säger den upprörda mannen.

Joakim Lamottes Facebook, en knapp timme på Facebook

-Pettersson säger att är ni nöjda med det nya Sverige så fortsätt rösta på sjuklövern…

Fem minuter av det nya Sverige på YouTube…


15 responses to “Invandrargäng härjar i Lysekil – Joakim Lamotte rapporterar

 • Lena

  En sådan lyckosaga som kommunen målar upp, hur kan det då bli så våldsamt som i Lysekil och så splittrat ?

  Funktionärer lever på skattemedel, det är en del av förklaringen !

  Gilla

 • age

  Allt detta är naturligtvis bara ett steg i utvecklingen mot en komplett islamisk styrning av vårt land.

  En samling till ”Grannsamverkan mot brott” kommer att kunna ändra inställning hos ”samhällsutvecklarna”.

  Vi kan hjälpa dem att få en intensiv längtan att åka hem och bygga upp sitt eget land.

  ”Grannsamverkan mot brott” är en folkgrupp, liksom islam.
  Folkgrupp är en grupp människor med samma eller liknande intresse och mål.
  Folkgrupp får inte trakasseras eller kränkas (jämför islam).

  Gilla

 • nosferatu

  Om polisen och myndigheterna ser på det här med ointresse, finns det andra aktörer att vända sig till och tyvärr tror jag vi kommer att få se det i framtiden.

  Lyssna på vad en av pensionärerna säger. Det är många många som skulle stämma in i detta.

  Gilla

 • Nisse

  Kolla här Stefan här ser du resultatet av din blatte import.

  Gilla

 • Snorre

  Fega kräk som ger sig på pensionärer! Beväpnade med knivar dessutom! Och lokaltidningen skriver att det var pensionärerna som startade bråket!? Lysekilspostens journalister måste ju vara totalt efterblivna.
  Om inte polisen kan göra något vem skall då göra det? Medborgarna själva? Sådana här samhällsfarliga individer som terroriserar ett helt samhälle kan ju inte få gå lösa… Lysekil som turistort måste också drabbas extra hårt också när inga turister vågar komma dit längre.
  Hela idiotregimen som ställt till all den här skiten måste bort vid kommande val och sedan ställas till ansvar. Både diktaturerna Löfvén och Reinfeldt.

  Hörde på radion idag att regimen nu börjat sparka sina myndighetschefer för att låtsas ge dem skulden för sina egna misslyckanden. – Så genomskinligt att minsta barn begriper vad det handlar om! Strandhäll meddelade att hon givit chefen för försäkringskassan sparken, utan någon motivering till varför. Samme IQ-befriade Strandhäll som häromdagen respektlöst gav alla Sveriges äldre skulden för landets förfall…

  Läser nu nästan dagligen om någon stackars 70-åring som skrivit något kritiskt om samhällsutvecklingen på Facebook och sedan dömts för ”åsiktsbrott” i någon politiskt iscensatt skenrättegång, som t.ex detta; http://www.friatider.se/f-reslog-att-afrikaner-ska-bo-i-afrika-nu-d-ms-74-riga-kvinnan (notera att domaren bedömer att brottet ”inte påkallar ett fängelsestraff”). Att de ger sig på äldre är ett sätt för regimen att skrämma dem till tystnad då de vet att de är en stor och farlig kraft om de tillåts att börja organisera sig utanför de politiskt styrda pensionärsorganisationerna.

  Om alla Sveriges äldre reste sig upp och började säga ifrån så skulle det kunna sätta stopp för alla galenskaperna och på sikt förändra samhället tillbaks till det bättre…

  Gilla

 • Nysvensk

  Stackars medborgarovänliga Sverige. Landet borde inte ta emot dessa mängder invandrare, och knappt ta in några med inkompatibel kultur och livsåskådning. Utvisning vid grövre eller upprepade brott. Röstar på SD i nästa val. /Nysvensk

  Gilla

 • Jhonsson

  Lamotte, det är inte bara i Lysekil i invandrargängen härjar. Det är i hela vårt avlånga land. Allt medan vårda politiker blundar och håller för öronen. Ingen skall känna oro i vårt land påstår Löfven. Vilket j-a skitprat. Svenskarna har väl aldrig varit oroligare än nu. Vi måste få bort denne verklighetsförnekare från maktens boningar. Låt oss rösta bort dagens makthavare vid valet i september.
  Kanske är det redan försent men vi kan ju kanske få en förändring till det bättre. För sämre lär det inte kunna bli.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  All heder åt den okuvlige Lamotte och det gamla gardet – den enda grupp som förmår ta bladet från munnen, ådagalägga civilkurage samt redovisa för den ständiga vardagsterror som utövas av den importerade asocialiteten, och icke minst av de myndigheter som genom sitt totala svek mot lokalbefolkningen gör sig medskyldiga till den ständigt förvärrade vandalismen och hotet mot allmänheten.

  Man känner verkligen frustrationen, besvikelsen och den rättmätiga vreden hos de intervjuade personerna och det outtalade konstaterandet att de aldrig trott att detta skulle vara möjligt i ett land som Sverige.

  Då rättsstaten kapitulerat på order från högre ort är allting möjligt för rikets fiender – de inre såväl som de utifrån kommande, vilkas enda ambition är att orsaka maximal skadegörelse och obehag samt kuva opponenterna till underkastelse.

  Våra egna tvingas hantera konsekvenserna och betala priset för den katastrofala politiken, medan det straffriförklarade buset hånskrattar!
  Man vill till och med förbjuda vår rätt att protestera!
  Andreas.

  Gilla

 • Votan

  Medborgargarden – milis – inbördeskrig……… framtiden ?

  Gilla

 • Hitte-Joel

  Kommunistiska partiet sitter i kommunfullmäktige och då menar jag inte vänsterpartiet.

  Gilla

 • OPete

  Man hör direkt på folket vilka av dom som är drabbade av hjärntvättningen !!!

  Gilla

 • assad

  Vattenkanon.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Mer mångkultur tack, det är på tok för lite av den trygga varan i Sverige idag !

  Gilla

 • hllviken

  Mycket viktigt journalistiskt arbete Lamotte utför!

  Han förtjänar stöd!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: