10 thoughts on “Bert möter Jimmie Åkesson

  1. Trevligt och avslappnat. Jag gillar det mesta av Jimmies o SD politik men ibland låter han som en gråsosse. Jag tror SD behöver lite mer drag under galosherna, men med 8 år av mobing blir man nog lite trött och på gränsen till stukad som parti. Sverige behöver ledare med mer karisma och humor. Men alla vet att minsta felsägning idag vägs på en våg och kan betyda en plats i kylan. Väl medvetna om detta blir svenska politiker och politik lika tråkig och förutsägbar som en köttbulle tallrik på IKEA. Snälla SD ändra på detta, förklara öppet krig mot Islam, Feminism, och Globalism och ta tillbaka Sverige på riktigt. Om inte så har vi mullor som kan rösta i riksdagen 2022 och 8 år senare en flagga utan kors och sharia inskrivet i grundlagen.

  2. Mycket floskler och bert.
    Sd är inget nydanande parti, men det viktigaste just nu är invandringen. Afs kan mycket väl bli det parti som skapar ett nytt politiskt klimat i landet där företrädare till myndigheter och offentliga ämbeten väljs efter kompetens och inte partibok.

    Domstolsväsendet är en pyrande härd där det lyser igenom att politiska värderingar är viktigare än lagtolkningen. När man som exempel inte använder minimistraff utan sänker straffen ytterligare framför allt vid invandrarbrott, då är det tydligt att man är korrumperad.

    Att Sd inte är ett framsynt parti är riktigt synd eftersom man har chansen att skapa ett samhälle som inte är så styrt av myndigheter. Det känns som att det bara är invandringen som skiljer partiet från resten, tyvärr.

    • Glöm AfS de kommer som max. att få 0,3%. Att de är uppskrivna på alternativa media hjälper inte. De flesta tror att det är någon ny sjukdom.

      • Läs vad jag skrivit innan du svarar.
        Jag är ingen Afs:are men jag tycker efter att ha läst deras politik att de är mer framsynta än Sd. Det socialkonservativa i Sd är att bevara saker som de är, trots att det stora problemet är ”deep state”.
        Känner inte att det är vad Sverige behöver.
        Sen är det tydligt att du är spåman eftersom du kan se in i framtiden.
        Har du fler gissningar?

      • Sveriges tredje största parti SD ligger idag mellan 15-20%, långt över AFS tydligen förväntade 0,3% borde inte väljarna då kunna förvänta några konkreta verkliga resultat från partiet SD?

    • Ja det blir intressant att se vad detta möte mellan två välmående ej helt barskrapade personer tillhörande etablissemanget kommer att leda till för oss s.k vanliga dödliga ute verkligheten och för Sveriges framtid !
      Bara trams, leder naturligtvis inte till någonting.

      • Kenth A:
        Det kommer i praktiken inte att leda till något.Vi måste alla vara medvetna om,att ”Kungen av Skara” inte beger sig till Sthlm. ,för att hjälpa SD på vägen inför valet.
        Dessa klipp på nätet är inget annat än försök,till dold valpropaganda,sett från hans egen sida.Tillräckligt med kryss för hans namn betyder en plats i Riksdagen,om nu KD sitter kvar ? Sätten att få publicitet är begränsade (åtminstone de positiva) för ”Skarabon”,därför har han funnit ut denna idè !

Kommentera