Löfven: Ge mig majoritet så ska ni få se på grejer

VALET 2018. Statsminister Stefan Löfven (S) tillbakavisar kritiker som menar att S tar steg högerut på den politiska skalan när man lyfter frågor om lag och ordning. – Jag blir inte klok på att lag och ordning skulle vara en högerfråga, säger han i en partiledarintervju med Arbetet.

Något som enligt Löfven bevisas av att det är arbetarklassen snarare än överklassen som drabbas av brott. På frågan om hur det kommer gå i valet svarar Löfven att det är svårt att säga men att det kommer att bli tufft.

– Ge mig egen majoritet så ska ni få se på grejer. Då kommer det att hända saker.

-Pettersson har några synpunkter på Löfvens ord, men dem behåller jag för mig själv. Det jag kan säga är att socialdemokraterna inte är några socialdemokrater längre.

Det har trots allt funnits klarsynta politiker och debattörer även i Sverige. I samband med raskravallerna i USA sade Tage Erlander (S) i riksdagen 1965 ”Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden. ”

Herbert Tingsten (som inte var socialdemokrat) ”Skälet till vår stabila demokrati är att det inte finns några språkliga, religiösa eller etniska skiljelinjer i Sverige.”

Palme (S) ville på 1970-talet inte ta emot 1 200 kvotflyktingar från Vietnam med motiveringen att ”deras kultur skiljer sig så avsevärt från vår att det skulle få oanade följder.”

Sverker Åström (S) ”Sverige borde akta sig för att ta emot flyktingar från kulturer med så väsensfrämmande seder och bruk att de skulle få svårt att anpassa sig i ett nordeuropeiskt land.”

När DN bad honom förklara sig sade han att han ”visserligen inte ville nedvärdera en kultur men att en sådan människa skulle känna sig mindre hemma i Vetlanda eller Gällivare”

Harry Schein (S) ”Drömmen om det mångkulturella samhället:” att ”ett tag trodde många att denna dröm förverkligats i USA. Det kan möjligen bero på att landets ursprungsbefolkning utrotats av invandrarna från Europa.”

Ingvar Carlsson (S) stängde 1989 gränsen ”Sverige var fullt”

Regeringen Carlsson (S) sade 1995 ”de senaste årens invandring har i betydande grad åter blivit en invandring från Europa. Dessa invandrare har ett humankapital och ett etniskt kapital som ligger närmare svensk arbetsmarknad…”

Göran Persson (S) 2003 ”Fri rörlighet för arbetskraft vill vi ha, men inte social turism. Där får vi inte vara naiva…”

Nu är det statsminister Stefan Löfvens (S) tur men han verkar lägga sig platt för Miljöpartiets utopier…

Ärligt talat var nog Socialdemokraterna klokare förr, för det är nog inte klokt att flytta Mellanösterns tusenåriga konflikter hit eller …anser dagens etablissemang att gårdagens sossar var rasister och främlingsfientliga, eller kanske rent av Sverigedemokrater?

Nåväl, det är inte enbart Stefan Löfvens fel, de har varit sju om att skapa dagens samhälle och tycker ni det fungerar bra så rösta på någon av dem som skapat det…

41 thoughts on “Löfven: Ge mig majoritet så ska ni få se på grejer

  1. Löfven har ju rätt.
    Om inte MP varit framme och saboterat hela tiden så hade det mesta sett
    ganska annorlunda ut.

  2. Vad annat kan man vänta sig när man valt gravt förståndshandikappade att leda landet?

    • Det blir så när man försöker att svetsa och elektroden fastnar för att man inte kan svetsa, och när man väl rycker loss elektroden är den glödhet och går rakt genom skallen. En billigare variant av lobotomi
      Finns det någon annan förklaring tro ?

  3. Batikhäxorna kommer väl att få det svettigt nu när Annie har räddat deras
    tidsfördriv, 9000 st. Afghaner?

  4. Visst ska vi hjälpa Stefan Löfven, bort ifrån den position han
    har idag ,och som han inte är vuxen för. Han behöver ju inte tänka
    på sin egen försörjning, för den har han ju sett till att den är
    garanterad livet ut!

  5. Löfven har haft chansen att visa sina ”grejer” ända sedan han tillträdde som statsminister. Det var ju dumt av honom att inte göra det under tiden han var statsminister. Nu petar vi bort,honom från taburetten vid valet i september. Hans svammel och löften är inte värda ett smack.

  6. Vad kan det vara för grejor, Stefan, som ska motverka glidningen till höger? Vilka sjuka åtgärder de än är, om de ens existerar och du inte bara svamlar, så kommer det inte öka din trovärdighet ett dugg. Det skiter ju du i, du vill bara sitta kvar vid makten, vi har lärt oss det. Vi har också lärt oss att ditt ord inte betyder ett smack i praktiken och att svensken alltid kommer sist. Jösses, vad du är pinsam, det trotsar all beskrivning!

    • Instämmer till 100% !!
      Vill dock tillägga att om Stefan L. hade lärt sig mera om demokrati och ledarskap så kanske han varit mera förankrad i verkligheten !!
      Det vi sett under dessa år är att hans kunskap är allt för begränsad för att leda ett land !!!!!!!!!!!!!

  7. Det finns inget parti i dagens svenska riksdag från V till SD som kan vill eller vågar göra ett dyft åt dagens s.k trygga och mångkulturella Sverige i fritt fall, allt snack är bara ren bluff och valfläsk vilket naturligtvis alla svenskar med vanligt sunt för vet !
    Alla politiker inom 7 klövern och SD lever välgödda i en skyddad verklighetsfrämmande och välmående värld långt ifrån den mångkulturella verkligheten som vi det s.k vanliga folket som politikerna kallar oss för vistas i och måste hantera.

  8. Så sa inte Lövet före valåret 2018 och när S hade bra väljarstöd !
    Tänk vad kreativa och duktiga våra folkvalda politiker från V till SD alltid blir strax före ett val, det ena löftet efter det andra bara sprutar ut men som är bortglömt redan efter valnatten, synd och märkligt att den svenska väljarkåren går på samma lögner vart 4:e år.

    • Det blir nog lite fel att blanda in SD i det här eftersom ingen har velat samtala eller lyssna på dem.

  9. Med Stefan vid rodret kommer babbe importen bestå det är bra att han säger till i tid före valet…….

  10. Du milde vilket storhetsvansinne som den karln lider av! Eller, han kanske bara är naiv………

  11. Stefan ”Löftet?” Löfvén bara lovar och lovar….. Saker och ting ska/ska inte vara så här osv. Men sakerna ÄR det, Löfvén! Och sakerna blir inte bättre! Det räcker inte med att säga hur saker skall vara, man måste se till att något händer också! Och vara konsekvent!
    Att rösta på SL och hans parti den 9/9 är fortsatt fyra år av prat, löften och handlingsförlamning.

    • Jakten mot nollpunkten? Kan inte bli spännande som 70-talsrullen, möjligen är slutet lika destruktivt…

      Kommer Löfven sätta sig i en vit Dodge i slutscenen?
      Blir nog snarare en cykeldressin.

  12. Hmmm…
    Låt mig starta ett nytt parti och låt mig få egen majoritet då satan kommer folk att få se på grejor. Bland annat ryggtavlorna på hundratusentals personer när dom passerar Sveriges gräns på väg ut ur landet. Alltså alla dom här personerna som inte har laglig rätt att vara här eller har ljugit sig till ett uppehållstillstånd. Spär också på med alla deras anhöriga samt alla politiker och journalister som ljugit så att tungan blivit blå.

  13. Vi har de senasta åren med (S) vid rodret ”fått sett på grejor”
    – Försämrad äldrevård
    – Ökad kriminalitet
    – Lägre ranking på vården
    – Lägre ranking på skolan
    – Enorm ökning av övergrepp
    – Enorm ökning av skjutningar
    – Enorm ökning av raket- och stenkastning mot blåljus
    – Enorm ökning av bilbränder
    – mm
    – mm

    Vi har sett nog nu!
    Vi vill ha tillbaka ett tryggt Sverige!

    Kom ihåg det vid valurnan!

  14. Snälla Stefan Löfvén hade du glömt sätta väckarklockan eftersom du nu fem i tolv (fyra månader innan valet) vaknat till liv och insett det vi andra (utom dina kompisar i MP och V) insett för länge längesedan.
    Ett råd: Sluta se oss väljare som lättlurade dumskallar eller som lättledd boskap. Vi går inte på ditt svammel för ett enda ögonblick.
    Se dig själv i spegeln och SKÄMS!

Kommentera