12 thoughts on “Katie Hopkins asks Toronto Muslims about Islam

  1. Vi kan inte ha islam eller shariaförespråkande muslimer i civiliserade länder. Katie Hopkins är tvivelsutan en hjältinna men vi måste inse att en muslim som ser henne försöka prata med dessa individer ser något helt annat än vad vi ser. Bara genom att tala till en manlig muslim utan huvudduk innebär för dem att hon inte visar respekt för islam. HOppas kan fortsätta som hon gör.

  2. En intervju med en hund hade varit mer givande. Representanter för denna religion framstår nästan alltid som indoktrinerade och outbiladade. Man kan ju inte låta bli att undra varför det alltid är så?

  3. Egentligen så är det nog att lyssna på den första figurens röst och svar…….så tragiskt för vita normala människor i Toronto.

  4. Det som hände i Toronto hade inte hänt ifall vi oäinte haft islam, islamism eller islamister. Idag är terrorism synonymt med just muslimsk eller islamsk terrorism. Det som fanns förr som ex ETA, IRA eller Baader-Meinhof ja det är för längesen borta. Och terrorismen idag är helt färgad av muslimsk eller islamsk färg! Att inte erkänna det, ja det vore det samma som att framstå som en idiot eller illa påläst dåre. Så terrorismen har på senare år helt förändrats och till det värt måste man nog säga och speciellt då detta med fordon som kör in i folkmassor, personer som går till attack med knivar och dylikt. En slags terrorism som i det närmaste är helt omöjlig att förutse eller veta var eller när det händer igen. Mycket svårt, för att inte säga helt omöjligt. En slags lonewolf-terrorism där det uppmana till att attackera människor med knivar, med lastbilar eller för att väcka upp eventuellt sinnessjuka människor som ser sig manade av islam att göra dessa vansinniga attacker!

  5. Katie H som under så lång tid har tid har med stor kraft och kunskap försökt att förklara för ”gemene man” vad islam betyder !
    De flesta verkar inte att bry sig och de som bryr sig är MUSLIMER, herregud vart är vi på väg?
    Toronto en miljonstad som faktiskt var säker under Stephan H regering är nu under Justin T ( castros baby), i gungning !

    • Toronto en mångmiljonstad som Stephan Harper skötte på ett alldeles imponerande sätt.
      Vad kommer att händ nu med den stollen Justin vid rodret, lika illa som i Sverige?

      • Ja det skulle då inte överraska mig då jag tycker att stollen som nu styr Kanada, han verkar vara som en minst sagt märklig figur och lite grand som en tvättäkta idiot, ursäkta kraftuttrycket, men så ser jag på honom i alla fall. Och hans många helt galna upptåg liknar ju mest ett skämt. Ex. hans iver i att klä sig i alla möjliga och konstiga klädslar, lite grand som hur en riktig dåre skulle bete sig, ja om han nu bara fick de där 15 minuterna av berömmelse fast på scen någonstans, men inte inom politiken. Jag tror han är mer än lite konstigt. Återstår att se vad mer han kan bjuda på.

      • Googla gärna på honom och hans föräldrar, intressant och mycket tragiskt. Han växte sedan upp i ett hem med mycket politik redan vid frukostbordet och så fortsatte det , behövdes ingen personlig insats…….där är han nu.

  6. Vilket vansinne. Alla väst-länder skall välkomna detta vansinne. Jag tycker det är så fel.

Kommentera