Ungern vågar utmana globalisternas värderingar


VALET 2018. SD-ledaren Jimmie Åkesson skriver i en replik på Aftonbladets debattsida att C-ledaren Annie Lööf och Fredrick Federley (C) inte tar människors kritik mot EU – som vi nu ser i Ungern – på allvar utan i stället stämplar dem som ”främlingsfientliga” eller ”populister”.


Han menar att Ungern vågar utmana C-ledarens värderingar och att det är hög tid för Lööf och Federley att ”inse att en växande skara av Europas folk inte ser förträffligheten i globalisternas strävan efter öppna och okontrollerade gränser”.

Centerpartisterna skrev i en debattartikel förra veckan att det finns anledning att känna oro över att Åkesson inte oroas över utvecklingen i Ungern.

-Pettersson säger att vill ni att globalisterna ska få makten, att gränserna ska öppnas mer än idag och Sverige ta emot 30 miljoner invandrare då ska ni naturligtvis rösta på Annie Lööf och centerpartiet…


13 responses to “Ungern vågar utmana globalisternas värderingar

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: