Mohammedansk hotfull ”reklam”

De mer entusiastisk muhammedanerna i gruppen ISIS har tagit fram lite mer reklammaterial för att marknadsföra den ”fredliga och humana” så kallade religionen.

Hot mot idrotsevenamange i Rysland, hot mot tunnelbanan i New York mm.

Och en video där man visar diverse mordiska kunskaper de anser sig vara bra på, den avslutas med ett anfall på Vita Huset.

”Ni kan inte räkna ut var vi kommer att attackera!”

De mordiska muslimerna i ISIS-vänder sig i allt högre grad till ensamma muslimer för att utföra våldsdåd runt om i världen.

DailyMail

FjärranÖsternRedaktören hoppas att säkerhetspolisen i Sverige har god koll på de mer mordlystna muslimerna, så Sverige råkar ut får ytterligare attentat!

 

 

2 thoughts on “Mohammedansk hotfull ”reklam”

  1. Det stod ”Invade” i filmen när det gäller washington. Dom behöver knappast invadera sverige med den svenska skitregeringen. Vem som helst utan ID kan komma in i Sverige och ljuga och få stanna. Skulle någon på mig verket ha fått tuppjuck eller av misstag ger ett avslag, är det bara att vänta eller tjata lite, så får vem som helst stanna.

  2. FÖ-redatören verkar inte ha alla hästar inne 🙂
    IS(isis) är och förblir en fiction skapelse-ett låsasmonster som far omkring i Toyotakaravaner i öknen…utan att någonsin Usa kan få fatt dem 🙂
    vilket helt enkelt beror på att de är USAs skapelse….
    dessa legosoldater tränas upp i bla Quatar och Turkiet av Väst..

Kommentera