Förbjud organisationer som förespråkar rasism

RASISM. Rasismen, nazismen och hatet i Sverige har ökat och myndigheterna gör inte tillräckligt mycket för att stoppa det, skriver Soraya Post (Fi) i tidningen ETC. 

Soraya Post, EU-parlamentariker för Feministiskt initiativ, där hon propagerar för att invandringskritik ska förbjudas. Soraya Post är känd från bloggen. 

”…Rasismen, nazismen och hatet i Sverige har ökat, det senaste exemplet är lanseringen av det nya högerextrema partiet Alternativ för Sverige. Deras grundare ansåg att Sverigedemokraterna, som redan är rasistiska och främlingsfientliga, inte var tillräckligt extrema.

Bara för att det nu finns ett mer högerextremistiskt parti än Sverigedemokraterna i Sverige betyder det inte att Sverigedemokraterna inte är rasistiska och främlingsfientliga. Sverigedemokraterna har fortfarande en genomgående kvinnofientlig, homofobisk, nationalistisk, rasistisk och främlingsfientlig politik, detta har inte ändrats. Deras politik är fortfarande inte inkluderande, den exkluderar fortfarande minoriteter. Att normalisera Sverigedemokraterna och deras rasistiska och sexistiska politik är oacceptabelt och ett stort hot mot vår demokrati och våra mänskliga rättigheter.

Rasistiska, nazistiska och fascistiska grupper förespråkar, belönar och uppmanar till våld. De sprider hatpropaganda och uppmanar sina anhängare att använda våld och trakasserier mot uppdiktade fiender. Jag vill understryka vad vår justitieminister, Morgan Johansson sa i SVT Agenda den 11 mars ”Vi har åsiktsfrihet. Men nazism är ingen åsikt. Det är ett brott mot mänskligheten”.

Dessa organisationer är inte acceptabla i ett demokratiskt samhälle, i ett demokratiskt samhälle ska alla ha rätt att få delta och känna sig trygga. Därför bör Sverige följa Finlands exempel och förbjuda organisationer som sprider hat och förespråkar fascism, nazism och rasism…”, skriver Soraya Post.

-Pettersson undrar om Soraya Post som är rom vill förbjuda sig själv och Feministiskt alternativ? Det vore logiskt då damen verkar vilja upphäva grundlagen och FN:s mänskliga rättigheter och ofta uttalar sig nedsättande, hatiskt och rasistiskt om en av jordens minoriteter, vita män!

 

15 thoughts on “Förbjud organisationer som förespråkar rasism

  1. FI/Fi, det har jag som officersdotter fått lära mig betyder ”den lede fienden”.

  2. Hon påstår också att SD har en kvinnofientlig politik, men hur är det med FI som inte tar avstånd från de ljugande lycksökare som ägnar sig åt övergrepp?

    Tycker FI att det är OK att de som våldtar ska få billig tandvård, bostad, mat och vård, när inte svenska fattigpensionärer (vara många är kvinnor) kan få det?

    Tyckler FI att det är OK att de som byggt upp dagens (sjunkande) välfärd ska sitta ensamma med oätlig mat, medan stressad personal gör blixtvisiter, medan bedragare ska ha specialmat och lokaler för att ”aktivera sig”…?

    • Självklart på alla dina frågor eftersom FI, Feministregeringen, alliansen o jonas kommunister, antagligen hatar sig själva och sin hudfärg, och hatar i synnerhet Svenska pensionärer som kostar från vaggan till graven emedan alla andra är lönsamma på sikt,
      ( 1000år ?)

    • Ja precis! Och Fi har inte sagt ett ord om gängvåldtäkterna,alla invandrare som skriker hora,moralpoliserna i förorterna. Fi är dom minst feministiska varelser som finns och detta parti bör avvecklas omgående.Dom är ett stort hot mot fria kvinnors överlevnad.

  3. Soraya Post är en elak missnöjd, populistisk rasist. I egenskap av zigenarkärring hatar och föraktar hon alla andra folkslag utom sitt eget. Hennes folk har i generationer plågat svenska folket med sin hänsynlösa och föraktfulla skörlevnad. Förnekandet av deras fega och utstuderat hänsynslösa levnadsätt och ständiga försök till historieförfalskning genom att påstå att man har förtryckts i alla tider med förringandet av hennes folkslags fega, avskyvärda och brottslga beteende genom århundrandena.
    Soraya Post är en vidrig och falsk varelse i ett stort skämt till parti.

  4. Varför inte förbjuda Vänsterpartiet och andra kommunistiska partier och organisationer som sprider hat och förvränger fakta? Johansson sa att ”nazism är ett brott”. Han ”glömde” nämna kommunism och islamism!

    • Så länge man inte kritiserar den svenska genomsjuka invandringspolitiken utan hyllar mångkultur så får man i Sverige vara hur omoralisk och uppföra sig hur som helst, tillhöra IS, kommunisterna, AFA eller andra antidemokratiska extrema vänsterorganisationer men gud förbjude absolut inte sympatisera med SD, AFS eller något annat s.k populistiskt högerspöke som 7 klövern och deras knähund PK-media brukar kallar alla till höger om mångkulturella de Nya Moderaterna.

  5. Det var inte många rätt om SD och AFR i det inlägget, däremot stämmer det bra på vänstern.
    ”Rasistiska, nazistiska och fascistiska grupper förespråkar, belönar och uppmanar till våld. De sprider hatpropaganda och uppmanar sina anhängare att använda våld och trakasserier mot uppdiktade fiender.”

    Ersätt de första orden med ”vänstern” så stämmer det bra.

    För det är ju de som anfaller demonstrationer, de som sprider hatpropaganda, och de som jagar påhittade fiender in i deras hem.

    Inget av det där har SD eller AFR gjort sig skyldiga till!

  6. Ifall det förekommer hat mot sådana figurer som Soraya Post
    så är hon i allra högsta grad själv skyldig till det genom sin
    medverkan i Feministisk Idioti. Normalt tänkande människor
    är medvetna om att det bara finns två kön, med hon och
    kompisarna tror sig stå över skapelsen och uppfinner flera
    olika skapelser?

  7. Jag undrar igen, varför får man urskiljningslöst kalla människor rasistiska, nazistiska och fascistiska?
    Men man får inte kalla människor neger och zigenare.

  8. Vi ska förbjuda totalitär politisk religiös doktrin som tycker att kristna, judar och ej troende är avskum, apor, grisar och värsta av varelsen…

Kommentera