Tysklands regering: Ökningen av våldsbrott beror på massinvandringen

BROTTSLIGHET. Detta är ingen nyhet men den tål att upprepas. En studie utförd av tyska federala ministeriet för familjefrågor har funnit en direkt samband mellan massinvandringen av invandrare under migrantkrisen och den stigande våldsbrottsligheten i Tyskland.

Kriminologerna bakom studien tittade på perioden mellan 2014 och 2016 i delstaten Niedersachsen och fann att före krisen hade våldsbrotten ökat med 10,4 procent jämfört med efter krisen, då antalet våldsbrott hade ökat dramatiskt med 92,1 procent, rapporterar Die Welt.

Migranter har visat sig begå mycket våldshandlingar i proportion till deras andel av befolkningen.

12 thoughts on “Tysklands regering: Ökningen av våldsbrott beror på massinvandringen

  1. Hur det går för den svenske utredare,som påstår något sådant negativt över den nya innovativa berikande delen,vet jag inte.
    Vad betr. de tyska kriminologerna har dessa utfört sin sista utredning !
    Nu över till mina egna tankar, i stort varje morgon jag ögnar över de olika europeiska dagstidningarna finns över hela kontinenten,gamla sköna byggnader som överlevt två krig,och flera hundra år.Nu är de brandskadade.
    T.o.m.en gammal gravplats,byggd likt en pyramid och täckt av friskt grönt gräs ”självantändes”,för några dagar sedan !!!!!
    Plötsligt har dessa byggnader/minnen blivit eldfängda på gamla dar…
    Nu är jag av naturen misstänksam och tror,att stora delar av alla dessa bränder är anlagda av Allans troende.
    G:a Slakthuset i östra Berlin (en enormt stor byggnad)uppförd av tegelsten,och täckt av ett tak efter dåtida metod. Byggnaden överlevde ryssarnas intåg 1945,med obetydliga skador,och 40 år av DDR.
    I går kväll började detta flera tusen kvm stora tak brinna,på flera platser samtidigt.Denna brand och ytterligare ett antal lite varstans i staden,vill jag påstå sker efter order (och visst schema),från en islamsk terror-central.
    En form av sabotage mot oss ”otroende”,och västliga levnadsmodell…
    Mina rader ovan berör Berlin men sker efter samma mönster hos oss i Absurdistan och ingen vågar taga bladet från mun !!
    Exakt samma typ utförande som går igen,vid våra skol-flerfamiljshus och diverse andra byggnader.
    Bild från slakthusbranden som lade stora delar av staden under rök, från Berliner Morgenpost:
    https://img.morgenpost.de/img/incoming/crop214017591/9262226729-w940-cv23_11-q85/Brand-Prenzlauer-Berg.jpg

  2. Myndigheter, makthavare och mediala mytomaner som väljer att negligera, undanhålla eller förvanska statistiska faktauppgifter, har också gjort ett medvetet val att vilseleda allmänheten och skall därför betraktas som medskyldiga till den förödande våldsvåg som drabbar Europa med allt ursinnigare kraft.

    Det båtar föga att ådagalägga en överlägsen attityd och hänvisa till värdegrundskonceptet i syfte att upprätthålla och rättfärdiga den allmänfarliga destruktionspolitiken, då deras skuld står ställd utom allt rimligt tvivel.

    En dag kommer det inte längre vara möjligt att gömma det sjuka samvetet bakom förnumstiga floskler som demoniserar Sverigedemokraterna.
    Andreas.

  3. Jag håller med om att man slår in öppna dörrar, men då kan man väl säga att det återigen är bevisat då? Eventuella skillnader som skulle uppstå i en Svensk studie skulle bara vara enskilda tillfälligheter.
    Då finns den studie som säger att mängden invandring orsakar så stora mängder brott, så det skadar mer än det hjälper någon. Då förväntar jag mej att ansvariga i riksdag och Migrationverket tar sitt förnuft till fånga och avslutar självskadeidiotin och lägger mer resurser på gränsbevakning och utvisningar fortare än kvickt.

Kommentera