Främlingsfientlig propaganda på Umeåskola


FEJKMEDIA. Ett flertal flygblad med rasistisk propaganda har hittats på Dragonskolan i Umeå. Skolan har anmält saken till polisen och varit i kontakt med SÄPO, rapporterar Västerbottens-Kuriren bakom betalvägg, samt andra medier. 

Västerbottens-Kuriren har pixlat så man inte ska kunna läsa vad det står på bladet.

Rektor Anna Sundelin på Dragonskolan uppger att flygbladen har polisanmälts och att skolan dessutom ”varit i kontakt med Säpo”.

– Det är fruktansvärt. Jag har själv sett lapparna, jag såg dem redan i måndags. Det är absolut otänkbart att vi har den typen av propaganda på vår skola, säger Anna Sundelin till VK.

-Pettersson tycker det är en skam för rektorn, skolan, medierna att de inte kan bemöta den ”rasistiska propagandan” i sak.

Beror det på att det inte är någon propaganda utan enbart fakta som några av skolans elever tagit reda på med noggranna källanvisningar längst ned?

På en normal skola i ett normalt samhälle skulle bladet var ett utmärkt diskussionsämne.

Nåväl, ni kan läsa det Västerbottens-Kuriren och andra media inte vill visa nedan…


32 responses to “Främlingsfientlig propaganda på Umeåskola

 • SasjaL

  Båda propagandamaskinerna SVT och Expressen anges som referenser, så de måste vara rasistiska. [/sark] Ok, nu är logik och sunt förnuft ovanligt hos vänsterfolk, om inte en motsägelse …

  Gilla

 • Lena

  Här är det svensktfientligt så att det ”stinker” om det.

  ?tfw_site=samhallsnytt&ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fsamnytt.se%2Fgud-ar-fascist-larobok-for-arskurs-7-anvander-punkbandet-ebba-gron-for-att-beskriva-gud%2F

  Gilla

  • Stenbock

   En utmärkt bild av nya styrets prioritering…
   Stenbock som i grunden inte är en sadist,skulle dock gärna ha upplevt den sanningens stund,då de röd/gröna byket rullas in i domstolen,för att få stå till svars för deras förräderi mot folket.
   Hoppas ni yngre en dag få tillfälle att uppleva detta !

   Gilla

   • Lena

    Stenbock .
    Den dagen blir en högtidsstund, må den komma snabbt för tiden är knapp !

    Gilla

 • Stenbock

  Vi i Absurdistan saknar ju i historien verkliga kriminella banditer. (undantag Karl XI) I ”mitt andra hemland”,har de ju Adolf,och alla de tiotals miljoner som på ett eller annat sätt figurerade/levde under de åren.
  Dessa nu nästa utdöda,söker man idag med ljus och lykta,för att hålla lågan vid liv.Ni minns kanske den 94-årige bokhållaren som ifjol dömdes till mångårigt straff.Men denne lyckades lurade dem på detta nöje,genom att somna in.
  Nu har man funnit ett nytt svart får,som tillika var inspärrad i ett KZ. Denne man troligen också uppåt 100 år gammal idag, anklagas nu för att ha uppförts sig illa mot andra fångar !! Stenbock väntar nu med spänning på de förestående domstolsförfarandet,då man rullar in mannen i sin sjuksäng bländad av fotoblixtar,från ”korrekta pressens” representanter….

  Gilla

 • ladulaas

  Denna rektorskas agerande är typexemplet, på varför jag tror att Sverige snart inte längre finns.

  Ty hon är inte ensam. Nästan alla svenska chefer, på vilken liten (eller stor) chefspost som helst, är likadana: Fega kräk, som slickar makten där bak, så tungan blir brun, för att stärka sitt ego – och sin plånbok.

  Om hon hade någon ryggrad, och tyckte att innehållet gav en felaktig bild av verkligheten, skulle hon självklart ha gått ut med ett eget flygblad, där hon korrigerade felaktigheterna.

  Men hon VET att innehållet i flygbladet är SANT. Men, som den förtryckare hon är, vill hon inte att eleverna på hennes skola skall få veta sanningen. Därför agerar hon som hon gör.

  Och tyvärr så kryllar Sverige av dem, dessa fega kackerlackor, som gömmer sig under överhetens skyddande stenar. Med sådana ledare på alla nivåer i vårt land, finns det inte längre något att bygga en självständig nationalstat på.

  Gillad av 1 person

 • Johan Haglert

  Tror inte SÄPO bryr sig om lappen.

  Svenska myndigheter får ju inte åsiktsregistrera alls? Fast man nyttjar ju Interpol så indirekt sker det ju ändå. Om SÄPO är något undantag vet jag inte men det skll nog mer till än en lapp som nämner negativa grejer med invandringen för att det skall bli aktuellt att följa för dem. Säger ju rätt mycket om vad gör kommunistfolkmördaräckel som det finns i skolan dock.

  Gilla

 • Unconvenient Observations

  Tja, det var väl knappast rasistiskt. Det är ju bara fakta.

  Gilla

  • Johan Haglert

   De nöjer sig väl med att något negativt sägs om en annan folkgrupp än svenskar.

   Vänstern av idag är ju nyrasistisk och brukar gärna etnisk identitet men då vara till att positivt särdiskriminera (lokala)minioritetsgrupper och kvinnor. Själva uppdelningen är ju modernt och fräst bland vänstern för nu är ju rasism och sexism socialism. Men det är ju trist om någon gör samma sak i ett syfte som inte positivt särbehandlas dessa grupper. Att man överhuvudtaget går positivt särbehandla dem och vara rasistisk och sexistisk och diskriminerande finns numera inskrivet i grundlagen, regeringsformen kapitel 2 paragraf 12-13.

   Gilla

 • ossie

  PK idioterna blir ju rent skitnödiga när för dem obehagliga sanningar presenteras.

  Gilla

 • ruben

  Som elev på den skolan, skulle jag nog tappat förtroendet för vuxenvärlden. Förnekelse av fakta utan förklaringar. Vart är världen på väg? Det här faktabladet kan vara en historisk sammanfattning om hur EU-ländernas självskadebeteende såg ut innan länderna gick under pga just förnekelser av fakta. Det börjar med att högkonjunkturen blåst över och det börjar fattas pengar. Eftersom hela EU har ungefär samma politik, kan ingen heller hjälpa den andre och Norge vill nog inte låna ut till länder med sån naiv förnekelseförmåga och bristande självinsikt.

  Gillad av 1 person

 • Kenth Andersson

  Nu är det oroligt, gråt, och panik inom PK-familjen, hade självklart varit bättre om det varit renodlad kommunistpropaganda !
  Garanterat något som kommer att tjatas om i PK-media med expertutlåtanden osv och Sverige stannar naturligtvis upp en stund nu så att Säpo och övriga polisen får lägga alla tänkbara resurser på att lösa detta hemska som alla stackars nysvenskar får se.
  Det annars alltid så trygga mångkulturella paradiset Sverige är nu omskakat och är i chock !!!!!!
  Vad säger Lövet och de övriga inom klöver-familjen om detta, blir det måhända ett extrainsatt möte i riksdagen ?

  Gilla

 • Tore

  Överallt dessa korkade våp till kvinnor och i släptåg deras dräggel till hem män.

  Gilla

 • per22

  Är man som rektor Anna Sundelin på Dragonskolan rädd för sanningen,
  då måste man ta till så här drastiska åtgärder som att kontakta Säpo, annars är det risk för att sanningen får för stor spridning, och det skulle ju faktiskt kunna gynna SD.

  Gilla

 • Thomas

  Den nakna sanningen är alltid oanständig

  Gilla

 • Conny Lundberg

  Reblogga detta på Life, Death and all between och kommenterade:
  Orwellianskt i sin galenskap! Fakta = rasism och propaganda = sanning!

  Gilla

 • Conny Lundberg

  Orwellianskt i sin galenskap! Fakta = rasism och propaganda = sanning!

  Gilla

 • Bosse S

  Det är en skam att påstå att faktabladet är främlingsfientligt. Rektorn blåljuger medvetet av någon anledning för att med detta poserande visa att hon är på den goda sidan. Hon räknar helt kallt med att innehållet i faktabladet inte får något större spridningsområde så hennes lögner inte avslöjas.

  Gilla

 • Cavatus

  Kan Pettersson ordna så att denna utmärkta information går att ladda ned och skriva ut och sprida vidare? Det vore verkligen en välgärning!

  Gilla

 • 325mortsalvreten

  Rektorn vet alltsa inte vad rasist ar

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Denna rektor är som alla andra rektorer i dagens Sverige handplockad från extremvänsterns mångkulturälskande PK-skola !
   Den lilla röda boken ligger tryggt i rektorns hand.

   Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Det är med djupaste avsmak vi konstaterar att den genusrekryterade rektorskan Sundelin stolt marscherar i spetsen för den egohumanistiska förnumstighetsfraktion som nu bedriver en skamlös hetsjakt mot villebråd vars enda försyndelse varit faktaförmedling i sann upplysningsanda.

  Den politiskt korrekta parforcemanifestationen, flankerad av mainstream-medias gläfsande globalisthundar, syftar även till att vinna avancemang och duktighetspoäng inom den moraliskt korrupta och bigotta jaktsalongens grädda, där värdegrundsfloskler utbytes under klingande skålar mellan augurleende oligarkmarionetter.

  Den nya tidens putrida pedagogik har föga med lärande för livet och äkta kunskapsinhämtning att göra, men kan i allt förknippas med den anarkotyranniska och utpräglat totalitära statens massiva indoktrineringskampanj, vilken genom att statuera avskräckande exempel de facto förbjuder adepterna att ägna sig åt okynne som samhällskritik, självständigt tänkande och fri åsiktsbildning.
  Andreas.

  Gillad av 1 person

 • Ruth Magnusson

  Låter som ett nytt ”KTH-fall”. Bara att följa upp vad som hände där.

  Gilla

 • Jack

  Det är kanske så man lockar polisen till ett brott. Vi hade skadegörelse på vår villagata och ringde polisen medan brottslingarna ännu var kvar.
  De hade inte tid att komma. Vi skulle naturligtvis sagt att de la rasistiska flygblad i våra brevlådor istället för att säga att de sparkade sönder dem. Då hade polisen naturligtvis kommit direkt.
  Jättebra tips.
  Nästa tips går till kvinnor som håller på att bli gruppvåldtagna av muslimer. När ni ringer polisen säg att det är högerextrimister som demonstrerar, så kommer polisen direkt.

  Gilla

 • Danne

  Inte underligt att tidningarna tappar prenumeranter.
  När de stämmer in i papegojornas tjatter utan att bry sig om fakta då behövs de inte längre.
  När staten och msm pratar om att rädda demokratin då är det tidningar som vk man menar. De som aldrig nämnt sanningen om sina älsklingar invandrarna någon gång. Vid brott döljer de identiteten på dem och fördömer dem som avslöjar den.

  Gilla

 • Jhonsson

  Att upplysa om fakta, kan väl inte vara främlingsfientligt.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Jo, all sanning är i dagens Sverige alltid kränkande, rasistiskt och hets mot alla stackars utsatta folkgrupper i samhället som inte existerade när Folkhemmet var ett tryggt homogent och kristet land med bara svensk fin kultur !!!!!

   Gilla

 • ormet

  Ett mycket bra faktablad. Ormet rektorn kryper.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: