Vilken första månad det har varit för Alternativ för Sverige!

Gustav Kasselstrand, partiordförande, skriver bl.a:

Sedan lanseringen har Alternativ för Sverige fått tre riksdagsledamöter, efter att Olle Felten, Jeff Ahl och Mikael Jansson lämnat Sverigedemokraterna. Våra ledamöter har redan börjat driva vår politik i riksdagen. Aldrig tidigare har återvandringsfrågan lyfts i Sveriges riksdag. Alternativ för Sverige har nu förändrat detta – vi är Sveriges återvandringsparti!

Redan två veckor efter lanseringen fick vi nästan två procent i Yougovs opinionsundersökning. Det är unikt att ett nytt parti så snabbt börjar synas i opinionen. I Danmark har det hänt att nystartade partier lika snabbt fått liknande opinionsstöd och i dessa fall har de partierna också tagit sig in i det danska folketinget. Det visar att vi har goda chanser att ta oss in i riksdagen och nu är det viktigt att vi fortsätter ge 110 % under hela valåret.

Tidigare i veckan presenterades vår riksdagslista. Listan består av 50 kandidater från Arvidsjaur till Malmö med en sak gemensamt: de sätter Sverige och svenskarna främst. Jag är övertygad om att vår riksdagslista är den i särklass starkaste laguppställning som något parti kunnat presentera. Till skillnad från övriga partier, vars listor främst består av yrkespolitiker, presenterar vi en lista där samtliga kandidater har yrkeserfarenhet utanför politiken. Med det här laget kommer Alternativ för Sverige ta både sunt förnuft och kompetens in i riksdagen den 9 september.

 

25 thoughts on “Vilken första månad det har varit för Alternativ för Sverige!

  1. Afs verkar vilja hålla Sverige rent från kärnavfall, men programmet om hårdare straff kan bli svindyrt även för skattebetalarna och för de 10% felaktigt dömda. Utvisningar är bättre än långa straff eftersom synd även om kriminalvårdare som får häcka med n…..r.

  2. Jag blev mäkta imponerad av AFS riksdagslista! Bara personer som man kan identifiera sig med.

    Ni har min röst!

    Tack för den här tiden SD!

  3. Jag vill inte ifrågasätta förståndet hos vissa kommentatorer. Men att ens få för sig att jämföra NyD med AfS är befängt. Personerna i AfS får vara glada om de får fler röster än F! och KFML(r). Jag undrar hur många av Sveriges 10 milj innevånare vet om att det finns ett part som kallas AfS och för en politik som är mera höger än både SD och M tillsammans. Jag är så förbannat trött på politiker som säger ”Vårt mål är att påverka Sverige i rätt riktning ”, vems rätta riktning? Inget parti i Sverige har ”den rätta riktningen”, vill man det så får man plocka delar ur de andras
    partiprogrammen.

    • Alla som jag pratat med hittils visste om AfS, inte bara att partiet fanns utan viem som leder det etc.

      • Jag tvivlar inte på det du säger. Finns säkert en eller annan fanatiker. Men om vittar på valmaskåren i stort, hur många procent (eller promille) tror du känner till AfS? Antalet personer som röstade 2014 var 6 290 016 individer.

  4. ”Gustav Kasselstrand, partiordförande, skriver bl.a:”
    Var skriver han det? På deras hemsida kan jag inte hitta det i varje fall.

  5. Med AfS har vi äntligen återigen ett parti, som företräder det svenska folket. Vi hade det med SD fram till 2006, sedan har det partiet helt degenererat.

    Att börja från scratch är alltid riskabelt, se hur det gick för Ny Demokrati. Det finns många knäppskallar, som dras till ett nytt parti. Man måste även vara mycket noga, vilka man låter få ansvarsfulla poster, så att inte partiet infiltreras och övertas av främmande makts agenter, vilket ju var vad som skedde med SD för 12 år sedan.

    • Agenter eller inte, det gäller att ha representanter som är ”skottsäkra”, när PK-maffian anfaller från alla håll.

      Minsta felparkering kan vändas till ”kriminell bakgrund”, minsta felsägning är lika med ”nazist” och ”fascist”.

      Sjuklövern pratar om hat på nätet, men de är värst själva när de inte respekterar vad folket vill, utan ägnar sig hellre åt påhopp och baktalande.

  6. Jag har inga problem med att AFS kommer in, bara MP och FI (-ttorna) hamnar utanför så är jag glad…

    Självklart kommer alla de sponsrade vänstermupparna protestera, men en demokrati är en demokrati.
    Är väljarna trötta på otrygghet och våld, långa vård- och bostadsköer, dålig äldrevård, bilbränder, mord, skjutningar, stenkastning, övergrepp, hedersmord, osv.

    Då måste nåt göras!
    Det håller inte i längden att dalta med ljugande kriminella i tiotusental!

  7. Det ser riktigt lovande ut! Riksdagsavhopparna från SD placeras på valbar plats (15 första = 4%) men så långt ned som möjligt. AfS kanske fattar vad det är som krävs för att nå resultat. AfS är uppenbarligen inte SDU.

  8. De som lever får se…Stora förhoppningar skall de som funderar över AfS inte ha enligt mitt klena förstånd.Ett parti bygges inte över en natt.
    Det krävs stor förankring i alla delar av landet.Tycker mig läsa ut av deras riksdagslista,att tyngdpunkten ligger på Stockholm m.omnejd samt några andra ”större” städer.
    För ”Arbetarpartiet M” kan de orsaka stor skada,med tanke på de kandidater som redovisas.
    För SD lär detta parti innebära marginella förluster.

  9. Gustav K är mycket väl insatt om Sverige, kommer att följa honom och hans parti i opinionsmätningarna……han och hans parti behövs upptill SD.
    Vi är många som vill se att ord betyder handling !

Kommentera