9 thoughts on “Muslimerna på Sri Lanka trackaseras

  1. Tidigare var det muslimerna som hängde upp urbefolkningen i lyktstolpar som varnande exempel.
    De ville visa vem som bestämmer.
    Men Lankeserna lyckades ta saken i egna händer, liksom nu i Burma.

    • Och när dom blir behandlade som dom behandlar andra, då ska det grinas ut i etern helst över hela världen. Amöbor blir nog den rätta termen, ryggradslösa så att säga.

  2. Jag gissar på att de som kallas för ”nationalister”är sikher. Sikherna är ett ”krigarfolk” som till skillnad från muslimer behandlar och ser på kvinnor som jämställda.
    Om det nu är som jag gissar inte otroligt, så i västvärlden anpassar sig sikher till sina värdländer …….till skillnad mot muslimer.

  3. På tiden att någon visar var skåpet skall stå och bjuder dessa evinnerliga bråk- och terrormakare motstånd. Att trakassera utgör en essentiell del av de koranförslavades förhatliga agenda och skall aldrig accepteras inom territorier som gör anspråk på att definieras som moderna och jämlikhetssträvande demokratier.
    Det multikulturella konceptet är en icke realiserbar utopi så länge marionettregimerna envisas med att bereda de icke integrerbara muslimerna obegränsat utrymme och carte blanche inom politiken.
    Andreas.

    • Andreas! Tack för att du lärt dig stava.
      Att visa vad skåpet ska stå låter i det här fallet fel i mina öron. Låt var och en ha sin tro men tvinga den inte på din medmänniska. Du får tala om vad du tror eller inte tror men du ska varken ge eller ta emot hugg och slag för din tro. Kommer du till ett land med en viss tro som du inte tror på själv så ha din tro för dig själv privat och följ landets lagar och förordningar samt smält in i deras kulturmönster.
      Om detta gjordes av muslimer, judar, kristna, buddister, hinduer ja det gäller alla religioner, så vore vårt klot en bättre och säkrare plats att leva på.
      Gamgubben är ateist av hävd och ohejdad vana!

  4. Muslimer gör sig populära i alla länder. Det måste vara deras tolerans och förmåga att anpassa sig som gör att alla gillar dem.

Kommentera