Skottlossning i Göteborg

BROTTSLIGHET. Strax efter klockan 13 larmas polisen till Hisingen i Göteborg efter att två personer blivit beskjutna när de lämnade en bostad.

– En skytt skjuter ett antal skott mot ett antal personer. Efter detta går skytten därifrån, slänger ifrån sig pistolen och hoppar in i en bil, säger polisens presstalesperson Thomas Fuxborg.

Ingen ska ha träffats av skotten, men en av de som blivit beskjutna hoppar in i sin bil och tar upp jakten efter skytten. När skytten sedan överger sin bil blir han påkörd.

Mannen är gripen misstänkt för försök till mord. Även de två personer som beskjutits har hämtats in till förhör.

-Pettersson undrar om de inte kan lugna sig lite. Igång redan klockan 13. Igår var det i varje fall lugnt till 16 i Malmö…

Polisen

 

8 thoughts on “Skottlossning i Göteborg

  1. Såg vad pettersson skrev om klocksla
    g.måste berätta att varje dag jag träffar min 79 åriga far som ser alla nyheter på tvn om han tror att de har knäppt nån än så brukar han säga att det måste de ha gjort när kl är 1600 och han ska se nyheterna

  2. Vardagsmat för oss i Göteborg. Vi behöver inte gå på bio och titta på underhållningsvåld längre i Göteborg. Vi tar bara åker en sväng til Hisingen. Rena rama Hollywood. Tack Reinfeldt för att vi har fått så mycket underhållning i Göteborg.

  3. Ett än värre brott skedde i eftermiddag på Hisingen, (även Göteborg) när en 89-årig dam rånades på sitt guldhalsband.Den gamla damen hade gett sig ut på en promenad i solen,från sitt boende. Då passade antingen en av importerna eller ett ”gatubarn” på,att rycka detta minne från kvinnan !
    Så gammal jag är,skulle jag ha ingripit med legala eller illegala medel,mot ett sådant dj-la avskräde på momangen….

    • Nej ”Svittsaren” har andra AKUTA problem… KVA och alla deras snillen !
      T.o.m. den gamle förskingraren G.Persson,känner sig nödgad att gå in i debatten,om dessa kungligt utvalda.
      Själv är jag (som enkel medborgare) personligen positiv till självsaneringen.Huvudsaken inte vi oskyldiga,kommer i skottlinjen !

Kommentera