I väntans tider

Alla väntar vi nu på en rapport från Pettersson om det förhör han kallats till!  Men tystnad råder!  Har den nationella polisen slagit honom med batongen och sedan kastat honom i den närbelägna Nyköpingsån?

Eller sitter han i häktet i Nyköping medan nationella insatsstyrkan med blåljusen på är på väg till hans boning? I så fall, har dom bomb gruppen med sig?

Vad är han anklagad för? Landsföräderi ?? Eller bara att han sagt sanningen ? (Straffbart med 4 års fängelse).

Eller hurrade poliserna för honom o bjöd på kaffe o tårta medans de gemensamt skrattade åt de löjliga anklagelser som nån obskyr vänstergrupp kommit med? För det är väl inte så illa att Mattsson på Expressen är inblandad? Han är ju känd att från sin höga o uppsatta position gärna ge sig på småfolket!

Eller är Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB med politruken Dan Eliasson inblandad?

Fast å andra sidan så får väl Pettersson skylla sig själv!  Sprida sanningen om massinvandringen av ljugande och helt outbildade män, från dysfunktionella länder som dessutom har en helt annan värdegrund än oss,, är ju en klart straffbar handling i det de ryggradslösa och lågintelligenta Svenska PK politikerna. Skall man gissa på 4 års fängelse att avtjänas på en anstalt halt dominerad av ”pensionsräddare”!

Nått väldigt allvarligt måste ju vår Pettersson vara anklagad för, annars skulle man väl inte skicka en Nationell polis från stockholm för nån liten skitsak? Polisen lär ju ha mycket att göra i Stockholm, särskilt i vissa områden som är kraftfulla kulturberikade!

FjärranÖsternRedaktören undrar: Vad kostar det att sända en nationell polis från stockholm för att förhöra den misstänkte brottslingen Pettersson??

 

 

 

6 thoughts on “I väntans tider

  1. Jag tror bara att det är ett sätt för att sysselsätta en polisman några timmar.
    De har väl för lite att göra och det kan ju dessutom vara skönt för denne att komma utanför polishusets väggar som omväxling.

  2. Hur känner sig polismannen som reser fr Stockholm för att förhöra P
    Viktiga brott ligger o väntar,använd tiden rätt

  3. Allas vår tanke går till vår sannskyldige hjälte, den hedervärde Tommy Pettersson.
    Vi behöver emellertid icke våndas alltför svårt, ty denne föredömlige förgrundsgestalt för demokrati och rent spel är väl medveten om att han handlat rätt och riktigt.
    Andreas.
    ⚓️⚓️⚓️⚓️

  4. Ja, om Feministregeringen, Alliansen o PK kan man tro vad som helst, men kloka är dom inte, i huvudet alltså o ingen annan stans heller.

Kommentera