Stäng

MP: det är vår så nu fungerar snöröjningen igen

VALET 2018. Tycker ni att Miljöpartister är kloka och för en bra politik ska ni naturligtvis rösta på MP i valet den 9 september 2018. 

SvD frågar trafikborgarrådet i Stockholm Daniel Helldén (MP) hur han ser på kommunens insatser vad gäller snöplogning kontra servicen till kommuninvånarna.

– Det är klart att ingen vill komma ut till en bil med en snövall man måste skotta bort, men stora delar av året fungerar det bra eftersom det inte kommer så mycket snö, säger Helldén.

12 reaktioner på “MP: det är vår så nu fungerar snöröjningen igen

 1. ”– Om inte Miljöpartiet ändrar politisk riktning kommer partiet att dö ut.

  Vi behöver en ny ledning som också deklarerar att den inte ska göra om de misstag som gjorts under den här mandatperioden, utan driva politik på ett annat sätt”, säger Christer Haagman.

  Miljöpartiet har tappat hälften av sina medlemmar under mandatperioden, visar nya siffror.

  I Hjo har så många hoppat av att partiet inte ställer upp i höstens kommunval.

  http://www.friatidningen.se/artikel/132568?_ga=2.187933672.1503589529.1523331400-1143273296.1523331400

 2. MP ser nog helst att det slutar snöa för gott; då får de vatten på sin alarmistiska kvarn men också än mer kliniska cykelbanor i storstadsregionen.

 3. Helldén de svagsintas ordförande.
  Mp består bara av dårar som hatar privatbilism. Alla pengar går till invandring och genus-snöröjning. Att satsa pengar på såna projekt liknar Grönköping. Att cykla på vintern kan inte vara prioriterat när det finns kollektivtrafik. Röj vägarna eftersom även samhällsviktiga funktioner använder dem, ambulanser, polis o färdtjänst m.fl., men även privatbilister och handikappade måste fram.
  Mp lider av en brist på kloka människor som kan hålla två tankar i huvudet samtidigt.
  Bort med dem i nästa val så vi slipper kosta på 500 miljarder i bilbyten.

 4. Den tragikomiska inkompetensen inom Svea Rike är verkligen monumental, där kontinuerligt underbegåvade uttalanden av denna kaliber utmärker detta ohederlighetens och nationsfientlighetens pajasparti.

  Emellertid bör vi hålla i minnet att dårar kan vara mycket farliga och vi är alla väl medvetna om den i det närmaste irreparabla skada dessa osannolika miljöpartister åsamkat landet och folket.

  Andreas, värdekonservativ nationalist, realist och troende kristen samt väl förtrogen med verklighetens snöröjning.

 5. En rörande och gripande visad intelligens av en förtroendevald politiker, att det dessutom var en MP:are som gjorde detta högt stående uttalande är förmodligen inte någon slump !!!!!!
  Hur är, tänker och var kommer MP:s väljare ifrån ?

 6. Men teologen Al Gore lovade ju, med en Hollywood-film å allt, att vi skulle ha snöfria vintrar nu, som domedagsstraff för våra klimatsynder. Svensk PK kopierar bara allting som de allra mest vänsterextremistiska USA-politikerna påstår och gör det automatiskt till sin egen ”värdegrund”. Samma sak med Rysslands-myten nu. PK bara ljuger ihop nånting, utan att ta ens en sekunds titt på verkligheten.

  1. Och med framtida klimatförändringar en hetare planet som MP och andra pratar om så blir snöröjningen lika med noll 365 dagar/år !
   Inget ont som inte har något gott med sig.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: