Ensamkommande nekas bidrag

En ung man från Afghanistan har överklagat ett beslut som nekar honom ekonomiskt bistånd i två månader.

Den unge mannen vill stanna kvar i Eskilstuna för att gå klart gymnasiet, men kommunen nekade detta då den unge mannen från Afghanistan tackat nej till ett boende Migrationsverket ordnat till honom. Förvaltningsrätten ger dock den unge mannen rätt och nu får han ett skattefinansierat bistånd av kommunen för fortsatta studier. I normala fall tilldelas inte vuxna som studerar ett ekonomiskt bistånd, men säg det som är normalt i Sverige nuförtiden?

Ja, den unge mannen från Afghanistan kommer att få stanna i Sverige för tid och evighet och snart lär hela hans familj dimpa ned på svensk mark.

SVT

9 thoughts on “Ensamkommande nekas bidrag

  1. Så de har redan lärt sig hur och var man överklagar. Med benägen hjälp av batikhäxor, präster och intresseorganisationer får vi förmoda.

  2. Ett tips till denna stackars utsatta och orättvist behandlade pensionsräddare:
    Anlita en dyr svensk välgödd advokat på svenska skattebetalarnas bekostnad, skrik rasism kränkning och inte minst Sveriges bevingade uttryck att det strider mot de mänskliga rättigheterna så kommer bidraget direkt och dessutom så blir det garanterat retroaktiv utbetalning så att afghanen inte förlorar några bidragspengar !
    Snart September och ödesval, AFS och SD gäller.

    • Glöm inte att påpeka att det även hänger ett dödshot över honom i Afghanistan…

      Det har sagts så många gånger att det nu anses vara sant, trots att det inte finns några bevis.

  3. Gratulerar er som är yngre!
    Er pensionskassa är snart tom!
    Invällarna är inte en engångskostnad – de kostar hela livet!
    Du betalar – de njuter!
    Du gråter – de skrattar!

    • Den kassan är redan tom trots Magdas och de övriga politikernas ständiaga mytomaniska lögner om att Sverige går som tåget !
      De pengar som finns går idag och i framtiden till etablissemangets s.k stackars utsedda grupper i samhället och vilka de är behöver ju man inte vara Einstein för att begripa vilka de är.
      Synd om dagens unga generation, själv kan man skatta sig lycklig över att ha fått uppleva ett icke mångkulturellt tryggt Sverige och inom kort om gud vill kan gå i pension efter många år i arbetslivet.

  4. Vilken surpris!
    Det nya herrskapet kräver och den servila tjänstestaben beslutar sig för att hörsamma begäran.
    Att vi sedan har all fanders tack för denna rent provokativa generositet är ett bittert faktum de alltjämt värdegrundsinfekterade offren för den globalistiska farsoten vägrar acceptera, då de saknar all sjukdomsinsikt.

    Lägg era tvivel i ödesmål, gott folk, ty ju mer de politiskt korrekta kräken retirerar, desto fräckare och aggressivare blir de ”hjälpsökande”.
    Vad svenska staten ägnar sig åt är att metodmässigt lägga hyende under allsköns laster, vilket är att göra samtliga involverade en björntjänst.
    Andreas.

Kommentera