Dyrt med sexualundervisning

Nya miljoner kastas in till den allt mer hårresande asylinvandringen.

Nu spenderar regeringen 5 miljoner för att afrikaner och araber ska förstå att ett nej är ett nej och att svenska kvinnor/flickor inte uppskattar gruppvåldtäkter. 5 miljoner kan tyckas vara småpengar i sammanhanget och det är det givetvis, men samtidigt nekas de svenska pensionärer som på riktigt byggt upp landet, både sötningsmedel till kaffet och riktig mat.

Expressen

8 thoughts on “Dyrt med sexualundervisning

  1. Med tanke på att de ”nyanlända” inte tycks syssla med något annat än att avla barn och våldta torde utbildning i detta ämne vara bortkastade pengar och tid.

  2. Finns ett uttryck som säger, det går inte lära gamla hundar att sitta, hur är det med importerade religioner och väl inrotade kulturer?
    Är bara hoppas på att även dessa miljoner skattepengar kommer att göra underverk precis som tidigare satsade pengar på massinvandring, migration och integration alltid har gjort vilket man ju inser att de gjort när man hör om dagens svenska trygga kriminella anarkisamhälle.

  3. Om det inte ens går att få dessa djur att förstå det grundläggande i livet, att leva i samråd med sin omgivning, vilken nytta har vi då av dessa rävar

    Stäng in rävarna och släpp ut hönorna!

  4. De homonstinna MENA-hannarna struntar fullständigt i sexualundervisning.

    De kommer fortsätta kn*lla svennehoror, de vet ju att inget straff väntar dem så länge de påstår att de är 17 år…

    Se nu senast hur mycket straffrabatt en afghan fick för att han påstod at han var 17 vid tillfället han våldtog en 13-årig flicka.
    Normalstraff: 8 månader. Skäggbarn: 150 timmars ungdomstjänst!

    Lås in era flickor!

  5. Av dessa 5 miljoner undrar jag hur mycket kommer till verklig utbildning. De verkar absolut som att någon sexualutbildning inte behövs utan utbildningen borde inriktas på samlevnadsfrågor och vad som är rätt och fel enligt våra lagar.

  6. Hur hade det varit med straff utifrån gärning? Hur ska dom
    förstå ett nej när dom inte kan Svenska? Men tio år och utvisning
    på livstid hade talat om för andra vad som väntar ifall dom kommer
    på iden att själv försöka. Man kör bara med meningslösa försök
    som bara kostar pengar!

    • Inte avtjäna något s.k straff i Sverige på något av Kriminalvårdens fina hotell, utvisning direkt det sparar skattepengar men om det av någon anledning inte går att direktutvisa så ska de kriminella parasiterna sitta inlåsta men icke på något lyxhotell tills utvisning går att genomföra !!!!!

Kommentera