Araber i Gaza bränner tusentals bildäck vid gränsen till Israel

MELLANÖSTERN. Muslimska araber i Gaza planerar att krossa gränsen till Israel i skydda av rök och eld från tusentals brinnande däck idag under fredagen, och givetvis kommer de och SVT att skylla på Israelerna när några av dem blir skjutna nära gränsstängslet.

Under de senaste dagarna har grupper av unga gazaner samlat däck runt hela Gazaremsan och transporterat dem till gränsen. Araberna tänker tända på däcken för att skymma sikten för soldaterna på den israeliska sidan, operationen kommer att kallas ”De gamla däckens fredag”.

Araberna hoppas att de israeliska soldaterna inte kommer att kunna skjuta, eftersom den tjocka, svarta röken kommer att skymma deras sikt.

Förra fredagen deltog omkring 30.000 demonstranter i en planerad sexveckors protest som kallades ”Great March of Return”, där palestinier hoppas kunna bryta sig igenom gränsen för att återvända till platser där deras förfäder bodde före 1948.

Jerusalem Post

-Pettersson säger att hoppas kan de alltid, men det vore bättre de började arbeta, och Miljöpartiet i Sverige vill att jag ska åka lite mindre bil samtidigt som de hyllar arabernas miljöåtgärder…

13 thoughts on “Araber i Gaza bränner tusentals bildäck vid gränsen till Israel

  1. Ja det brinner ju en jävla massa däck här i Sverige när idioterna
    eldar upp bilar, men enligt Miljötalibanerna har det nog ingen
    betydelse för Miljön fördet sägs inget om detta.

  2. Och Wallström tycker att vi, det svenska folket,,skall bidraga med våra skattepengar till det elände,
    Vi måste få en sverigevänlig regering vid valet 2018.
    Det blir i så fall bättre inte bara för svenskarna utan för hela världen.
    Allmosorna till Mellanöstern kan ju minskas rejält med en riktig regering.

  3. I ljuset av denna bildäcksbränning blir det ju bara larvigt att införa flygskatt för miljön i Sverige. Skicka ner några vänstermuppar kanske vi kan ta lite miljöskatt där också.

  4. Vissa har dåligt med bildäck andra har så gott om bildäck att de kan elda med dem !
    Vad säger MP, är det bra för miljön kanske inte gör något när det handlar om stackars Gaza de har kanske fått utsläppsrätter av svenska regeringen ?

  5. Hörde just i 13-nyheterna från Berlin,att dessa däcksbränder utmed gränsen mot Israel,var en försvarslinje som byggts upp mot judarna !!!
    På detta sätt vill alltså islamisterna säkra sin existens i Gaza…. 🙂
    I denna fråga råder nog full enhällighet med styret i Absurdistan.

  6. Denna hopplösa konflik vi inte har något att göra med men ständigt blir påminda om.

  7. Efterblivet beteende… Att sen ”miljöpartiet” stöder sånt här är minst lika efterblivet.

    • Faller stenkastning mot blåljusperonal och bilbränder inom ramen för kultur ?
      Om så är fallet då måste denna typ av kultur vara importerad eftersom detta inte existerade när Sverige var ett homogent kristet land med endast svensk kultur vilket vi som existerade på den tiden vet oavsett vad dagens vänstervridna allvetande experter ej torra bakom öronen säger.

Kommentera