Kvinna i 60-års åldern överfölls och våldtogs i skogsparti – två män söks av polisen

BROTTSLIGHET. En kvinna i 60-årsåldern blev på tisdagskvällen överfallen och våldtagen av två okända gärningsmän i Kopparberg, enligt en anmälan till polisen. Överfallet ska ha skett vid 22-tiden i ett skogsparti i Kopparberg. Polisen har i nuläget mycket knapphändiga uppgifter om händelsen. Ingen misstänkt har gripits och man har heller inget signalement på någon av gärningsmännen.

Den 60-åriga kvinnan fördes till sjukhus för vård och för att säkra eventuella spår från gärningsmännen på hennes kläder.

Bara en timme tidigare blev en kvinna i 20-årsåldern attackerad med kniv av en okänd gärningsman. Det överfallet skedde enligt anmälan på vandringsleden Kopparstigen i Kopparberg. Kvinnan ska enligt uppgift bara ha fått ytliga skador och inte ha uppsökt sjukhus efteråt. Inte heller i det fallet har polisen något signalement av gärningsmannen.

 

NA.se

-Pettersson konstaterar att i Kopparberg går blinda kvinnor i skogen eftersom ingen har lämnat något signalement…

Nedanstående gentleman från Kopparbergs marknad får illustrera orten. Mannen har inget med överfallen ovan att göra…

39 thoughts on “Kvinna i 60-års åldern överfölls och våldtogs i skogsparti – två män söks av polisen

  1. Just det, kopparberg efter att nyadelsmän och batikhäxor fikat färdigt med fika koppar… smittkoppor tbc o hiv är peanuts för Landstinget…

  2. Eftersom inget signalement finns kan det lika gärna varit en elefant, alien eller en bordslampa som utfört överfallen.

    • Inget signalement är ett signalement i Sverige… dvs en ALIEN som flygit hit till Arlanda

  3. Sveriges befolkning suger och sväljer och vill ha mer av samma politik, dvs röstar på Socialdemokraterna och Miljöpartiet. Hela 7klövern saknar konsekvensanalys och de utser skithålsländer med skitfolk till asylländer, såklart de kommer hit, de är inte dummare än att de fattar SIGNALPOLITIKEN….
    För pengarna får Sveriges befolkning klan-kriminalitet, skjutningar och mord, våldtäkter har ökat dramatiskt som en konsekvens av den ansvarslösa massinvandringen.
    Det ser nattsvart ut för Sverige, inom några år ser alla Sveriges kommuner ut som Malmö….
    Otroligt tragiskt för de kvinnor som blir våldtagna av dessa mindervärdiga, smutsiga kloakråttor! Offren för dessa våldtäkter borde sättas i fokus och få all tänkbar hjälp OM MAN DRAR IN NÅGRA TJÄNSTER AV INTEGRATIONSVERKETS 10,000 TJÄNSTEMÄN OCH STOPPAR MASSINVANDRINGEN SÅ BORDE DET FINNAS RESURSER TILL DE VÅLDTAGNA KVINNORNA! Det handlar om vilja och att omfördela resurser MEN STÄNG GRÄNSEN NU!!

    • Varför röstar en majoritet av svenska väljare på 7 klövern beror det på okunnighet, naivitet, konflikträddsla, ointresse, tycker de att 7 klövern för en bra politik för Sverige och dem själva, känner de sig trygga i dagens svenska mångkulturella kriminella anarkisamhälle, tycker de kanske att Sverige ska eller måste vara ett världsamvete eller beror det på något annat ?
      Någon anledning finns det ju till att exempelvis SD eller något liknande parti inte har minst 51% av rösterna i riksdagen vilket de borde ha om svenska folket märkt Sveriges utveckling de sista 35-40 åren.

  4. Det är inget positivt för någon i Sverige utom för den svarte mannen, vad är det för trams som sker i Sverige ?

  5. Kvinnor som bekant vill ha den bästa avkomman , därför vill brasilianska kvinnor ha sperma från vita män !

  6. Den där bilden är enligt min mening livsfarlig ….för i Sverige så ( lite dialekt , blir de såå glaaaaa, när de svarte dansar !)

  7. Raketforskarna har redan anlänt och tänk nu serverar de kaffe ur termos och negerbollar,utvecklingen i norr går med rasande fart, gratulerar !

  8. De blir 20:- för två negerbollar (de levereras oftast så). Någonting för hungriga batiktanter?

    • Kardanaxel :
      De som beställer det har redan sett till att svenska ( helt dumma )skattebetalare har med råge betalalat……………………

      • Rättelse, Betalat, fy fan !
        Varför ser han så förbaskat nöjd ut…………behöver bara servera kaffe och NEGERBOLLAR hela livet ut !!!!

      • Det hade vi VITA aldrig klarat, se nu vilken bra politik som förs i Sverige.
        För helvete vakna upp !!!

  9. Signalementet kanske var att de hade näsan mitt i ansiktet och pratade ett okänt språk? Jag tycker samhället begår allvarliga brott varje gång de skyddar gärningsmän för att de inte är Svenskar. En av många negativa följder från den humanistiska stormaktens flyktingpolitik. Är det inte hög tid nu att ansvariga provar en annan väg med flyktingar? Hur många offer tycker Sveriges regering det är värt, för att slippa erkänna att man haft fel? Varför inte följa professor Hans Roslings råd att hjälpen bör gå till befintliga flyktingläger i närområden. Det ger bäst effekt. Det har ju också överensstämt hela tiden med SD politik. Vilka är de egentliga trollen?
    Kanske länken varit med tidigare på Petterssons, men jag tycker den tål att visas igen.
    https://tanketornet.wordpress.com/2016/01/12/om-sanningen-gynnar-sd-vilka-gynnas-da-av-lognen/

  10. Men så nära och så kära , en svart man som häller upp kaffe och säljer ”negerbollar”, vad betyder det ?

    • Det betyder att vi är olika inför lagen…………tror ni mig inte, så försök att som inte svart sälja negerbollar !

      • Hej Lena !

        Så rätt så ! Det vill säga; Regeringsformen bryr sig inga myndigheter om. Sveriges Offentliga Makt (=myndigheterna) utövas ofta utanför lagarna.

        Jag har fått för mig att du är Skånska. Därför hoppas jag att du gör stödköp hos http://www.farmorsbageri.se/om-farmor-elsas

        Nuvarande barnbarnet Michael. Han är en konditor med civilkurage och säljer delikata * * * * . . . . . bakverk ! Tralala!
        Hälsningar.
        Tomas.

      • Tomas :
        Tack för att du gör klart ni som bor i närheten av Svedala, handla gott bröd av trovärdiga leverantörer !
        Svenska bagare är mycket skickliga och mina utländska vänner (italienare, holländare och fransmän) på besök älskar att handla på vårt i grunden danska bageri !

      • Tomas :
        Där jag bor i Europa den mesta tiden, där har det organiserats en buss som fulllastad med de mest utsökta råvaror och något färdiglagat , varje vecka anländer en dag i veckan, fastspikad dag och plats för leverans av : bröd, smör , ost , annat pålägg , samt de mest utsökta grönsaker och frukt som man kan önska.
        De packar även lådor för leverens då många har ont om tid.

      • Inget ”halal” betyder inga ………..sådana !
        Faktiskt numera en höjdpunkt i det galna Europa.

  11. Stackars kvinna, hoppas hon inte tillhör 7 klöverns fan club !
    Åldern har ingen betydelse för vidriga våldtäktsparasiter, är det inte minderåriga så är övre medelåldern !
    Skulle polisen mot förmodan lyckas fånga dessa avskum så tas de som alla vet väl omhand och får vid dom avtjäna ett s.k straff på ett av Kriminalvårdens välservade hotell om nu dagens havererade svenska rättsväsende lyckas fälla dem vid ett åtal.

  12. De har snart nått sitt mål ett kalifat för deras ideologi längst upp i norr.
    Svenska kvinnor har fortfarande inte förstått …….de svenska kvinnorna drog nitlotten.

    • Jhonsson
      Det är fullkomligt omöjligt att känna sig trygg och trivas i det Sverige som för dag förmörkas / förvildas i rasande fart !

    • Det är från London om nu någon som man bör vill ha fakta.
      Borgmästaren är en rabiat muslim.

  13. När det gäller invällare från lågutvecklade delar av jordklotet så gäller det gamla ordspråket: ” Ju fler desto bättre”?

    Undrar vad den 60 åriga kvinnan röstade på i senaste valet?

    Även om de lyckas indentifiera någon oidentifierad för våldtäkten så blir det vär klassat som: ”Våldtäkt av normalgraden”?

    Kan någon tänka sig något dummare?
    Läste uttrycket men sparade tyvärr inte texten.

    Är det någon som känner sig trygg med nuvarande regering?
    Är det någon som känner sig skyldig att göda alla 100 tusentals individer som vi inte är ansvariga för?
    Hur kommer det sig att stammarna i uländer avlar obegränsat med avkommor när de inte kan föda upp dem?
    Hur kommer det sig att stammar i krigsländer avlar massvis med avkommor trots att de nästan inte klarar sig själva?
    Är barnavling nödvändigt i dessa områden?
    Är det vi som bär skulden för detta vansinniga beteende?
    Ska vi verkligen ta rätt på resultatet av deras ”nöje”?

    Svar: N E J !

    Återbörda alla till sitt ursprung!

  14. Den del av befolkningen som insett att Sverige inte längre är som det var på 50 – 60 -70 – och 80 talen bör verkligen välja vilka platser man anser någerlunda säkra. Det är bara att inse att den tid är förbi när Sverige var ett tryggt land.

  15. Så har obarmhärtiga regimen slagit till igen!
    Har flera gånger åkt igenom Kopparberg, som är en vacker liten västmanländsk bruksort, och tänkt att – Här skulle man nästan vilja bo! Enligt Wikipedia bor där 3065 personer (2015) och enligt en tidningsartikel talas det idag 14(!) olika språk där.
    En välkänd lokalprofil är Hans Scheike som bor i närheten. Med sina avancerade smiskkunskaper kunde ju han få till uppgift att prygla upp gärningsvarelserna när de gripits. – Androm till skräck och varnagel! Sedan kan de väl säljas till någon bögbordell i Fjollträsk.där de kan få tillbringa återstoden av sina miserabla liv. Pengarna skall då oavkortat gå till den stackars kvinnan som fått sitt liv slaget i spillror.
    Alternativt kunde man kanske engagera kulturredaktionen på Aftonbladet… (med kända konsekvenser).

  16. Får de tag på nån gärningsman, så får han väl ändå rabatt, som här:

    En 17-årig afghansk medborgare våldtog en 13-årig flicka.

    Normalstraffet för brottet är åtta månaders fängelse, men eftersom gärningsmannen var 17 år vid brottet så anser först tingsrätten och senare också hovrätten att påföljden bör stanna vid 150 timmars ungdomstjänst.

    150 timmars ungdomstjänst får en våldtäkt??
    Och var han verkligen 17 år? Väldigt få har ju uppgett sin verkliga ålder!

    Guldstjärna till Ölandsbladet som inte döljer ursprunget på brottslingen!

    http://www.olandsbladet.se/oland/dom-for-barnvaldtakt-star-fast/

  17. Kopparberg har tagit emot mest flyktingmissbrukare räknat till folkmängd i landet.

Kommentera