Socialdemokraterna har fått gräddfil till att radera vad de anser vara trollkonton på Facebook


KORRUPTION.  Förre rikspolischefen, nuvarande generaldirektören och socialdemokraten Dan Eliassons nya myndighet Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB, får gräddfil att radera vad de anser är trollkonton på Facebook, enligt Expressen. Det är ett otroligt sammanträffande, eller vad tror ni?

Dan Eliasson som tidigare varit socialdemokratisk statssekreterare, har varit generaldirektör för Migrationsverket, Försäkringskassan samt rikspolischef och är nu generaldirektör för Myndigheten för samhällsskydd och beredskap.

Under sin tid som generaldirektör för Försäkringskassan lät Eliasson radera miljontals mejl vilket försvårade brottsutredningar och möjlighet att granska cheferna. När polisen kontaktade Försäkringskassan i ett känsligt ärende och begärde ut mejltrafik från en anställd som misstänks ha koppling till den organiserade brottsligheten fick de till svar att uppgifterna var raderade.

Ledningens agerande är obegripligt. Först köper man in ett säkerhetssystem och ger oss i uppdrag att spara all trafik. Sedan, efter att vi granskat ett antal chefer, säger man plötsligt att loggandet av e-post bryter mot reglerna, sade en högre tjänsteman.

-Pettersson som har fått bloggen raderat och är portad på Facebook antar att Dan Eliasson tycker det är bra att han kan radera det ena och det andra…

Sveriges nya domstol. Polis, åklagare och domare. Allt i ett utan möjlighet att överklaga. Det känns tryggt att socialdemokraterna kan styra det…


15 responses to “Socialdemokraterna har fått gräddfil till att radera vad de anser vara trollkonton på Facebook

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Helt fantastiskt klarsynta och redovisande kommentarer, vilka stärker undertecknads teori om att Petterssons har en viss förmåga att dra till sig de bästa.
  Heder åt alla skickliga och väl bevandrade meningsfränder, vilkas debattbidrag alltid har något intressant och lärorikt att tillfoga!
  Andreas 🙂

  Gilla

 • Sara från Skåne

  Gilla

 • CARL

  Jag hatar sossar.hella mitt live har sossar varit jävligt jobbiga.Dom har alltid trott att dom är bättre folk.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Total censur är nära !

  Gilla

 • ruben

  Det får vara bra nu. Totalitärstaten börjar få ett ansikte.

  Gillad av 1 person

 • Tony

  Ytterligare en myndighet som den Partiboks försedde Eliasson
  kan leka med. Ni vet att Partibok är det enda sossar kräver.
  kunskap är inte så noga.

  Gillad av 2 personer

 • Sara från Skåne

  Den som har nämnt den, har klämt den…

  Gilla

 • BjörnLarsson

  Dan Eliasson är Sveriges Lavrentiy Beria, folkmordets och koncentrationslägerlandskapets arkitekt. MSB har varit en myndighet helt utan verksamhet. Men nu blir den säkert centrum för PKs förintelseattack mot yttrandefrihet och offentlighetsprincip. Dan Eliasson är ju enhälligt alla borgares och alla vänstermuppars favoritgeneraldirektör. Särskilt Ulf Kristerssons favoritvän, han utnämnde honom ju personligen till FKs GD. Alla PK har gemensamt alltid tilldelat honom posten som chefspolitisk apparatjik i den Erlander-stalinistiska sossesvenska förtrycksapparaten.

  Danne fick inte jobbet på MSB för att han misslyckats med Polisen, utan för att han LYCKATS förstöra Polisen! Han belönas och uppgraderas nu till borgarsossarnas gemensamme överste censor och dödslägerchef för massmördandet av alla miljoner äckliga svenskar. Nästa mandatperiod är PKs sista chans, de måste se till att sätta igång med slakteriet nu!

  Gillad av 1 person

 • Billy Boy

  Men Sossarnas egna trollkonton skyddar väl gd för MSB Dan Eliasson (S) från radering med alla till buds stående medel …

  Från Jeanders bildblogg

  Gillad av 2 personer

 • SasjaL

  Fascism och/eller Kommunism …

  Gilla

 • Kent

  George Orwell valde fel år det är 2024 istället för 1984 han skulle ha valt för då är säkert Sverige som i boken.

  Gilla

  • BjörnLarsson

   Det är inte så svårt att se vad som i grunden är fel och att det kommer att leda till en omvälvning. Det svåra är tajmingen. Först händer ingenting. Sen händer ingenting igen. Och folk börjar tröttna på vargvarningarna. Sen kommer allt plötsligt mycket värre än man hade kunnat föreställa sig!! Vad är väl Orwells väggtelefon jämfört med våra smartphones och betalningskontroll och övervakningskameror och biomarkörer och whatnot.

   Denna totalövervakning av alla oliktänkande kombinerad med statens hysteriska intolerans för de mest irrelevanta saker som könstillhörighet, ursprung och ”klimatutsläpp”. Det är en giftig soppa.

   Gillad av 1 person

   • Suzie

    Ja det är en riktig giftig ormsoppa som skall bedöva,förvirra,och vilseleda folket med olika illusioner och kulisser så de inte förstår/ inte ser vad som verkligen pågår,det gäller att skaffta sig fakta på handen och få helikopterperspektiv och fokusera på det som politikerhelvetet och media verkligen sysslar som besatta med att fullborda.
    Det duger inte att folket fortsätter med att vända bort huvudet för ondskan som sker mitt framför nosen på oss alla,det hjälper inte allas våra barn och barnbarns framtid att tro att nån annan skall fixa problemen som nu vuxit sig till en nationell katastrof.Tillsammans måste folket agera för då är man starkast.

    Gilla

 • Janne

  För ett bättre land och miljö, låt socialisterna, Facebook, google, svt och annat liknande skräp radera varandra!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: