Jimmie Åkesson angående barnäktenskap

VALET 2018. Förra veckan röstade Socialdemokraterna och regeringen emot ett totalförbud av barnäktenskap i Sverige, samtidigt har den socialdemokratiskt styrda Socialstyrelsen släppt en informationsfolder för vuxna som gifter sig med barn.

Nu rasar Jimmie Åkesson över Socialdemokraternas och Socialstyrelsens normalisering av barnäktenskap. I vårt Sverige kommer barnäktenskap aldrig att accepteras – det kommer vi se till!

-Pettersson säger att det finns värre saker än broschyren om barnäktenskap i Sverige. Det finns barn som är gifta med vuxna män och dom har barn tillsammans…

Är ni nöjda med det så rösta på något av partierna i sjuklövern den 9 september 2018.

10 thoughts on “Jimmie Åkesson angående barnäktenskap

  1. Jimmie ord och inga visor som vanligt. Det är så upplyftande att höra politiker som inte hummar och ordbajsar utan säger sin och partiets mening rakt ut i klarspråk. September 9, låt det bli dagen då Sverige byter riktning.

  2. Försäkringskassan har under sina FAQ-frågor typ ”vad händer med flerbarnstillägget när ett barn fyllt 16” och ena villkoret för fortsatt tillägg är att BARNET INTE ÄR GIFT. Det är ju så sjukt att man ska behöva påpeka en sådan sak!

  3. Ja det är verkligen sjukt!! Får även vuxna sverigedemokrater gifta sig med barn!?!? Gäller samma broschyr då?

    • Behövs ingen broschyr för SD angående barnäktenskap därför att där existerar moral och etik vad beträffar detta sjuka beteende som det aldrig (det vi vi som var med då) talades om när Sverige var ett homogent kristet tryggt icke mångkulturellt land !!!!
      SD:are gifter sig som alla normala människor med vuxna myndiga personer och då behövs som sagt inga idiotiska och vidriga broschyrer utfärdade av mindre vetande personer.
      Hur lågt kan Sverige och människor sjunka ?
      Tydligen hur lågt som helst, det är bottenlöst.

  4. Muslimernas övertagande av vårt land tycks bara gå snabbare och snabbare.
    Och socialdemokraterna tillhandahåller all den hjälp spm de på alla vis kan ge.
    Det är uppenbart att med S vid rodret är Sverige förlorat!
    Vi måste få en Sverigevenlig regering vid valet 2018.

    • Ja, vi står på yttersta kanten nu. Sista förhoppningen är Jimmie, annars är det kört för vårt land.

Kommentera