Därför är regeringen Löfven den sämsta i historien

VALET 2018. Ingen tidigare regering har någonsin tillfogats så mycket och så hård kritik av lagrådet som Samarbetsregeringen. Henrik Jönsson presenterar ett talande axplock och förklarar hur lagråds-processen brukade fungera, samt hur haveriet utvecklas under Löfven.

 

9 thoughts on “Därför är regeringen Löfven den sämsta i historien

  1. Att bedöma vem av statsministrarna Reinfeldt eller Löfven som skadat landet Sverige mest, är ungefär som att välja mellan pest och kolera.

  2. Ord och inga visor från Henrik Jönsson. Undrar hur han klassificeras av vår sittande Regering? Rasist, njä så dumma är de väl inte. Naturligtvis, han har fel värdegrund och därför begriper han inte socialakrobaternas storhet.

  3. Ytterligare ett tweet från PM i landet

    Stefan Löfvén‏ @PM_Sweden · 26 mars

    Sprang på Mona på After Worken. Hon ville nu ha hela pensionen insatt på ett hemligt offshorekonto där det var bättre ränta, sa hon. Jag lovade att fixa detta i veckan. Den där Mona, alltid lika ekonomisk och finurlig. Jag saknar förresten min plånbok, hör av er om ni hittar den.

    Har skatteverket sett detta ????

  4. Nog kommer löfven och hans damorkester skriva in sig i historien som det mest usla mänskligheten kunnat visa upp.
    Men vi har sagt sämre än detta går inte under några regeringar nu, så återstår att se vad nästa blir..

  5. Tack Henrik Jönsson, ämnet heter ”rättskunskap” – jag hade en 4:a i ämnet på gymnasiet men det var länge sedan, kände inte till allt detta, det erkännes! Detta är jätteviktigt, de som inte vet något om vad ”Lagrådet” är kan lyssna på denna lektion, det är allvarligt när en inkompetent regering vill ändra grundlagar för att kväsa din om min yttrandefrihet!
    Stefan Lövens förslag om att kväsa vår yttrandefrihet kommer sannolikt att få nobben av riksdagen OM inte Centerpartiet röstar för det.
    Lyssna och lär dig något!
    GLAD PÅSK DENNA PÅSKAFTON -DAGEN DÅ JESUS ÅTERUPPSTOD!

    • Riktigt bra, lyssna på hela anförandet 14 minuter, ”Lagrådet” har kritiserat regeringen Lövens förslag många ggr, om den ”amnesti” de vill ge de ensamkommande utan pass och ID och en räcka av andra lagförslag de lagt fram som är urusla men som Löven ändå väljer att gå fram med….

  6. Med en Statsminister med en IQ långt under det normala så
    är det här inte konstigt alls.

Kommentera