”Alla skall se vad de har gjort mot vår dotter”


BROTTSLIGHET. Se politiker: vad ni har gjort! Förr eller senare kommer någon efter er på ett mycket konkret sätt. Hoppas inte på ett mirakel. Hoppas att det kommer att bli senare.

”Hon blev upprepade gånger knivskuren av en syrisk asylsökande. Hon fick två revben brutna, hennes mjälte måste tas bort, hon har genomgått flera kirurgiska ingrepp. Våra politiker har gjort det här mot henne.”

Från Snaphanen.dk…

Bild.de…

 


53 responses to “”Alla skall se vad de har gjort mot vår dotter”

 • Pelle

  Kunde väll je mej fan på de

  Gilla

 • Olov Stål

  Styrkan har du så bli frisk å stark igen Olov.

  Gilla

 • Pierre

  När skall regeringen vakna och inse va de ställer till med när de tar in kreti och pleti i vårt land. ???

  Gilla

 • Conny Kreutz

  Vem tycker inte att det är fasansfullt det som hänt din dotter.
  Däremot tycker jag att du inte begriper nada.
  Förtäkt hot mot politikerna? Ja, du hur dum får man vara?

  Gilla

 • leif palmroth

  jag klarar inte mera härre gud oi joi joi

  Gilla

 • Lagro

  Regeringen har bedrivit en röstimport från tredje världens länder utan någon som helst kontroll på personerna de har kommit in i landet utan pass och kunnat komma med vilka lögner som helst.
  Våldtäktsmän, kriminella av alla de slag, som droghandlare, missbrukare m.m.
  Eftersom svenska folket har röstat för en regering med den här politiken kan det anses som självförvållat, speciellt kvinnor har lagt rösterna på de här partierna som varit för den här röstimporten (asylinvandringen).

  Alla som varnade för konsekvenserna har blivit kallade rasister, nazister, främlingsfientliga m.m.

  Tredje världens länder var glada att bli av med skräpet som svenska regeringen tagit emot med öppna armar.
  De har också framfört ”vi är tacksamma att ni kom”.

  Gilla

  • Lagro

   Det är mycket tråkigt att sådana här händelser skall drabba en oskyldig tjej, men det är konsekvensen av den politiken som förs av de svenska politikerna som har makten.

   Det sker en röstimport från tredje världens länder som kallas för (asylinvandring) och de här personerna kan komma in i Sverige utan pass och söka asyl och uppehållstillstånd som de alltid får förr eller senare, därför vart skall de skicka människor som kommit in i landet utan pass.
   När Sverige släppt in dem får de också ta ansvar för dem.
   Den som försöker ta sig in i tredje världens länder utan pass blir det direkt fängelse och kan bli upp till 25 års fängelse.
   De som driver på den här röstimporten i Sverige är till stor del socialister som ser vänsterröster, och ett sätt att befästa makten.

   Konsekvensen av den här röstimporten (asylinvandringen) är en mycket kraftig ökat kriminalitet, brutala våldtäkter, mord m.m.
   En välfärd som kommer att vara sjunkande med brist på sjukvård, skolor, åldringsvård, poliser m.m. därför landets inkomster kommer inte att räcka till.

   Svenska kronan kommer att sjunka som den redan gjort exempelvis mot euron 24% på ett år.

   Gilla

 • Jörgen folke

  Vore det min dotter detta hade hänt. Då skulle jag ta lagen i egna händer! Ingen skulle hitta odjuret!

  Gillad av 2 personer

  • Fredrik toolanen

   Det är många som sagt dom orden före dig men det finns inte ett enda fall där en etnisk svensk far tagit hämnd på sin skändade dotter.
   Så du blir då den första i historien att ta hämnd på en av raketforskarna som 82% av befolkningen vill att vi ska ta in i landet.

   Gillad av 1 person

  • Tore

   Eller hur, har aldrig hänt hittills.
   Men du skulle va den förste.

   Gilla

 • Mats Hjelm

  Man känner hat när man ser detta , sorligt men sant…

  Gillad av 1 person

 • Gus

  Man skäms som människa att detta pågår just nu varje dag i Svergie. Stakars alla dessa barn som mördas och skändas av de invarsiva våldsverkarna ! September närmar sig …

  Gillad av 2 personer

 • Tony nilsson

  Enligt Eu så kan ni stäma staten för deta eftersom dom är anledningen till allt sådant som händer i sverige just nu .Det borde alla offer göra med höga skadestånd

  Gilla

 • Stefan Lakso

  Sverigedemokraterna är inte lösningen på de Svenska problemen, detta då 7K partierna trycker ner SD med olika negativa epitet.

  En möjlig lösning är ett nytt ”Neutralt” parti och partisystem utan interna fasta sakåsikter, ett parti och partisystem som mer följer majoritetsviljan väljarna avger.

  Det skulle elliminera partiideologier och interna partiviljor hos partiledningen som oundvikligen i dag leder till att partierna blir korruppta, och därmed verklighetsblinda.

  Gilla

  • Micke Wallin

   Jag tror du har fel där…
   Om SD får en majoritet av rösterna ska det mycket till om övriga 7-klövern har modet att fortsätta trotsa majoriteten av svenska folket på detta barnsliga och naiva sätt. Skulle detta mot all förmodan ske så är jag alldeles övertygad om att folk utan tveksamhet kommer gå man ur huset och demonstrera för krafttag mot detta.

   Gillad av 1 person

  • Sm.Lundin

   Ett nytt parti är inte svaret om du förutsätter en effektiv förändring då har du fel – de du förespråkar är en fördröjande faktor

   – utan här är de som redan är etablerade som kan handha en snabb lösning , och de som är beredda att samarbeta med varandra utan tjafs.

   Att du mest troligt pratar om ”AFs” de kan man se på hur du skriver – om du trodde de är lösningen på kort sikt , så är du dummare än tåget.

   De är ett parti som lanserats 5 Mars 2018 – du är väl inte så pass dum i knoppen å tror att dom skall rusa i höjden å vips så har sverige en ny ledare ???
   Uppsök läkare om du tror det.

   Mitt enkla svar om AFS är att dom är alldeles för unga som parti och det finns inte en fläck på kartan, att dom skall lyckas ta en partipolitisk genväg till toppen, utan dom kommer å få jobba upp sig precis som alla andra partier ” Rom byggdes inte på en dag ” vilket Stefan Lakso tycks tro.

   Gilla

   • Sm.Lundin

    ( Klargörande / Förtydligande om tidigare kommentar beträffande AFS )

    Tänk på det att jag kritiserar inte AFS i min föregående kommentar, utan påstår däremot att dom är alldeles för unga inom politiken som parti – även om det är FD: Sd:are där , så spelar detta mig ingen roll – utan för mig handlar det om att AFS är för unga än så länge – och därmed ingen tungviktare att snabbt komma till en förändring.

    För mig spelar de ingen roll om det finna avhoppade människor i det partiet från andra , utan jag utgår utifrån partiet som sådant, och då är det partiet AFS på tok för ungt och inget annat.

    Gilla

   • Ourgon

    Även om jag inte tror att AfS kommer att få många röster denna omgången är det inte omöjligt för en ny politisk rörelse att få betydande inflytelse inom en kort tid. Titta på Frankrike som fick en president som inte ens har en parti bakom sig, titta på Italien som nu styrs av Femstjärnerörelsen (grundades 2009) tillsammans med Lega Nord, titta på Trump i USA, brexit-rörelsen i Storbritannien osv.

    Gillad av 1 person

   • heraldikern

    Vad har du att komma med egentligen annat än ” de kan man se på hur du skriver” och ”så är du dummare än tåget” samt ”Uppsök läkare om du tror det”.

    Däremot kommer du med något så idiotiskt korttänkt som att ”de som redan är etablerade som kan handha en snabb lösning , och de som är beredda att samarbeta med varandra utan tjafs”. DET är dumt.

    Gilla

   • svenskfinnaren

    Det behövs aktioner på markplan. NU!!! Se bara på ”gula hästarna” i Frankrike, vilket gehör de fick på en gång. DET GÄLLER ATT VÅGA, HÄR OCH NU!!!

    Gilla

  • Maja

   I Sverige behövs det inga neutrala partier. Ge makten till AFS!

   Gilla

 • Sm.Lundin

  Även om Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson kan komma att ta över rodret en vacker dag, så innebär det inte en blixtförändring över en natt och just det här måste man ha överseénde med.
  Att Jimmie Åkesson innehar stora förväntningar behöver inte betyda att en ändring kommer snabbt fram, utan däremot mest troligt en succesiv förändring och de måste man ha förståelse för.

  Visst visst hastar det beträffande situationen sverige och dess befolkning absolut, men en alltför snabb förändring kan också innebära motsatt effekt rent politiskt.


  Jag har alltid trott på alla partiers lika rättigheter inom politiken, varav jag aldrig haft problem med att nämna å prata om Sverigedemokraterna – dom har gjort jättemycket sedan starten på både gott och ont – många förändringar och förfiningar har skett.

  Jag ogillar de partier som nyttjat odemokratiska spelregler inom det politiska etablissemanget – några av dom har faktiskt smått ändrat sig men visst har förtroendet fått sig en rejäl känga, och de lär ta en stund innan det läker. Dö konstellationen var ju ett skrämmande tilltag .

  Jag anser så här å tycker så här att Statsministern Stefan Lövfén bör avgå med omedelbar verkan för sveriges bästa – Miljöpartiet bör också hoppa av drömhästen, dom presterar inget mer än bara en massa gallimatias och kaos.

  De partier som kan ingå i ett förtroende samarbete är också dom som skall axla ansvaret för sverige, men visar det sig att man fortsättningsvis vill frysa ut partier som trots allt valts in till riksdagen då skall dom också hoppa av
  – för vad sverige inte behöver är en barnkolloni som kör dadda hink o spade retoriken, utan däremot längtan till att ta upp sakpolitiken och lösa problematiken som trots allt är relativt akut.

  Man skulle kunna säga utan överkurs att Stefan Löfvén kör en hönsgårdsretorik , släng en näve korn in till en hönsgård så förstår ni.

  Nåväl de va lite om det.

  Tack för ordet.

  Gillad av 1 person

 • Bhoman

  Är ändå inte Demokrati för underbart ?
  87% av befolkningen får skylla sig själva !
  Vilket innebär att när 8 personer av 10 drabbas av Vänsterns politik får dom ligga som dom har bäddat .
  Sharialagar kommer att utplåna Idiotvänstern .

  Gilla

 • Mia

  Rösta rätt 9e september SD såklart få ordning i Sverige igen!!!

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Ok men då är det bra att innan valet få veta vad SD konkret i verkligheten kan och tänker göra för att få ordning på Sverige !
   Hoppet är det sista som överger människan men J.Å begriper lika väl som det s.k vanliga folket som han och de övriga politiker kallar oss ute verkligheten med sunt förnuft för att det är kört för Folkhemmet det är totalt kaos i dagens samhälle det man hör om varje dag är bara toppen på ett isberg, fattar verkligen det Melloälskande svenska folket vad som krävs för att rensa ut och återställa landet till något som eventuellt liknar det forna icke mångkulturella trygga och homogena Sverige som vi idag fossiler haft turen att få uppleva, det måste ju till en polisstat med undantagstillstånd och det kommer naturligtvis aldrig att ske det ä ju faktiskt Reinfeldts öppenhjärtliga Sverige det handlar om inte länder där brottslingar sitter i riktiga fängelser (inte som i Sverige på hotell) och behandlas som brottslingar ska behandlas för att lära sig veta hut.

   Gilla

   • Ourgon

    Lösningen är nog enklare än en polisstat med undantagstillstånd, frågan är bara om Sverige och andra berörda länder får tillstånd från övermakthavaren i Bryssel att implementera den:

    – bort med bidragsturismen, bidrag är bara till de som verkligen behöver den.
    – bort med familjeåterföreningen, vill du bo hos din familj är det bara att flytta tillbaka till hemlandet.
    – bort med asylrätten, den har gjort sitt och ska ersättas med en ny lag som motverkar det nuvarande asylturism (se också: bort med bidragsturismen)
    – brott som ge fängelsestraff längre än X veckor och/eller flera brott på rad -> automatisk utvisning.
    – bort med modersmålsundervisning, i Sverige lär man sig svenska. Har du barn och vill du att de ska lära sig ditt språk? Bra, jag gjorde samma med mina. Det är dock inte statens ansvar att stödja dig eller de i sådant.
    – religionsfrihet gäller bara personlig religion, inte reli-ideologiska organisationer. Med andra ord, Sverige ska inte anpassa sig efter islamitiska lagar och krav. Anpassningarna som redan finns (halalmat, böneutrop, könssegregation osv) ska avskaffas.
    – pressfriheten och yttrandefriheten garanteras av grundlagen -> bort med censur, bort med lagen mot hets mot folkgrupp (‘åsiktsbrottslagen’)
    – SVT, SR och deras satelliter ska inte agera som politiska propagandamaskiner som de har gjort i decennier -> bort med nuvarande organisationer, de är helinfiltrerade av politiska aktivister.

    Det är bara början, såklart…

    Gilla

  • Ufl

   Om det vore så enkelt men tyvärr så har SD slirat runt och lämnat sina ideal de senaste åren. Politruken Mattias Karlsson gör ju numera allt för att styra in SD som det nya folkpartiet 2.0. De kommer tyvärr bara att tillgodose sina egna intressen av att sitta i maktens boning och uppbära feta löner så länge de kan. SD är tyvärr helt förlorat in i det rådande konsensus styret som är en åttaklöver i dag.
   Vi måste nog vinna tillbaka landet den hårda vägen. Stat och myndigheter kommer inte att hjälpa till utan snarare jobba mot folket.

   Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Signaturen Mia kan givetvis inte avstå från att leverera sina perverterade passusar i en närmast religiös iver att tillrättavisa oss övriga.

  Vidare inbillar hon sig att det skulle förefinnas någon betydelsebärande skillnad mellan tyska och svenska MSM-journalisters utelämnande av essentiella fakta, deras missledande uppgifter eller presentation av så kallade faktoider, då vi är förbannat väl medvetna om att det är den globalistiska agendans mäktiga aktörer som finansierar och styr propagandapressen, och att all rapportering som ens påminner om journalistikens etiska regler och plikten att tillhandahålla ett korrekt och nyanserat material är lika frånvarande som förmågan att iaktta helhetsperspektivet hos ovan nämnda dagispedagog.

  Mer skärpta och begåvade deltagare har självfallet noterat det faktum att det är offrets föräldrar som går ut med denna maning, i smärtsam medvetenhet om att bilden måste spridas för folkets uppvaknande och överlevnads skull.
  Andreas.

  Gilla

  • Mia

   Jag skrev två ord – ”Sveriges journalister??”
   Och det lyckades du haka upp dig på.

   Jag förstår fortfarande inte varför svenska journalister ska skuldbeläggas för något som hänt i Tyskland.
   Det är tyska politiker som bestämmer antalet nyanlända.

   Att det är flickans foräldrar som gått ut med bilden kan väl ingen ha missat som du tycks tro.
   Det borde inte bara vara mina kommentarer som du synar med lupp, men det är bara mig som du törs dig på.

   Gilla

   • Stenbock

    ”Mia”:
    Har aldrig velat förnedra dig men länge funderat över,om du är alkoholist eller om du knarkar/röker på ? Kvällens rader från dig slår alla tidigare rekord,exakt som ”Andreas” skriver !
    Eller är det rent av som någon skrev,att du är ett rent Ironi ?

    Gilla

 • Kalasbetalaren

  Som vanligt skylls allt på politikerna! Väljarna om valde om Merkel är tydligen helt utan skuld!

  Gilla

 • etnisksvensk

  Får inte ”Frau Mutti” ordning på det tyska torpet så tittar förmodligen en viss ”Herr Adolf” fram igen och då blir det inte roligt för någon av oss längre!

  Gilla

 • Gammaldags Svensk

  Ett kollektivt brott och lidande som Sveriges styrande politiker med fotsoldater är skyldiga till. Jag hoppas de går bra för tjejen. Hon och hennes familj ska veta att vi är många som har fått nog av de politiska våldet som sker mot befolkningen. Politikerna och medierna har visat var dom står när Svenskarna utsätts för ett brott. Makten utgår ifrån folket och de kommer dom att få se när valet 2018 är över.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  En asylsökande söker sig till det trygga mångkulturella paradiset Sverige för att undkomma något negativt från där personen hör hemma och när personen sedan kommit till paradiset och blir väl omhändertagen då begår den asylsökade brott, vilken märklig kombination det talar aldrig landsfadern Lövet och den övriga 7 klövern om !!!!!
  Kan det vara så trots 7 klöverns och det övriga mångkulturälskande etablissemangets totala förnekande att kriminella parasiter finns bland alla som det så fint heter stackars asylsökande ensamkommande pensionsräddare och övriga invandrare som kommer med massinvandringen ?
  SD och AFS, två alternativ i höstens val.

  Gilla

 • Jhonsson

  Låt oss försöka att gemensamt rensa ut så många som möjligt av de svenskhatande politikerna, som i dag sitter i tiksdagen. Låt oss försöka att få dem att känna samma oro och osäkerhet, som vi, det svenska folket känner.
  Vi måste få en ny och svenskvänlig regering vid valet 2018.
  Glöm inte sjuklöverns svek. Glöm inte deras försök att tillintetgöra SD henom att ingå i decemberöverenskommelsen.

  Gilla

 • Mike E

  Det är egentligen Sveriges journalister som gjort det mot henne.

  Gilla

  • Mia

   SVERIGES journalister??

   Gilla

   • Sleven

    Journalister, politiker och deras röstboskap.
    Med tanke på att svenska nationalister blir anklagade för att ha mördat och vill mörda sex miljoner judar och minst lika många muslimer så kan ni andra gott bära skulden för all annan skit som händer.
    Det som beror på era valsedlar.

    Gilla

   • OPete

    Mia ! Precis detta som du /ni är skyldiga till !!!! Mår ni bra av detta ??? Ni står många offer till svars !!!

    Gilla

   • Mia

    Om det åtminstone hade stått tyska journalister.

    Gilla

 • Ståfräs

  Feministregeringen, Alliansen, FI, Metoo bryr sig inget

  Gilla

 • Sanning

  Kom ihåg det när ni går och röstar.

  Gilla

 • Torleif

  Polikerna har många skelett i garderoben. Vem minns inte Elin Krantz.

  Gilla

  • Gus

   eller Ebba .

   Gilla

  • Roland ram

   Ja hon ja, hon som hade-vi gillar olika.
   På sin facebook sida.
   Hon vart våldtagen och sen krossad under en enorm sten.
   Jag har sett bilderna på hennes döda kropp på flashback ingen trevlig bild.
   Den borde alla föräldrar visa sina döttrar så kanska dom där mörka ögonen inte är så vackra.

   Gilla

   • Mia

    Det är skamligt att sprida sådana bilder. Helt respektlöst mot offret. Och även mot de anhöriga.

    Gillad av 1 person

   • Roland ram

    Ja inte är det väl skamligt att våldta och brutalt mörda en 18årig ung kvinna.
    Mia eller vilka ni nu är -lägg ner!

    Gilla

   • Lena

    Mia :
    Hennes föräldrar VILLE att bilden skulle komma ut !
    Läs på länkarna, tack !

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: