Stäng

Överlevande hatmördad av araber i Paris

ISLAM. Den 85-åriga Mireille Knoll räddades av sin mor undan deportation till koncentrationsläger när Paris judar greps 1942. Senare gifte hon sig med en överlevande från Auschwitz.

På fredagen mördades hon av två arabiska grannar för att hon var judinna. Hon knivhöggs elva gånger och brändes
slutligen ihjäl.

Mördarnas motiv: ”Judar har ju gott om pengar…” 

Det blev ännu ett av de allt vanligare antisemitiska hatmorden i Frankrike. Mordet inträffade nästan exakt ett år efter mordet på den pensionerade läkaren Sarah Halimi, som misshandlades och slutligen kastades
ut genom fönstret av sina muslimska grannar…

Läs mer på Jihad i Malmö

-Pettersson undrar när utrikesminister Margot Wallström ska fatta varför judar flyttar till Israel från Europa? 

8 reaktioner på “Överlevande hatmördad av araber i Paris

 1. Den arabiska rasismen mot judar har svår att dölja sina fula trynen runt om i Europa. Vad gör dessa araber i Europa? Mördare intresserar mej föga. Sverige skall inte ge bistånd till Palestinska terrorister eller mördare och s.k. flyktingar, som mördar skall absolut inte ha asylskydd. Det måste bli omdaning av den kostsamma och samhällsförstörande invandringspolitiken i Sverige efter valet. Slut på naiviteten?

 2. Hoppas att Israel ge asyl till de Européer, Skandinaver som söker asyl där i framtiden för att undgå sina mordiska grannar muslimer.

 3. Under alla mina år i Tyskland,upptäckte jag att c:a 5 minuter dagligen var avsatta för positiva,och historiska tillbakablickar vad gällde judarna,detta i alla nyhetssändningar.
  Sista 10 åren har dessa nu bytts ut,mot lika positiva av judarnas värsta fiende islamisterna.Judar har enbart nämnts när det gällde något negativt i Israel.När de t.ex. försvarar sig mot raketangrepp från närområdena.
  Eller Netanyahu och några stenkastande barn från Gaza-remsan som roat sig med ”protester”,mot israeliska soldater.
  Varför nyhetsvärdet förändrats,får någon annan hjälpa mig förklara ?

 4. Den nya nationalsocialismen kallas islamism och dess allestädes närvarande terror befrämjas av de europeiska globalistregimernas villiga och välavlönade kasperdockor och grundlagsmanipulatörer, vilka med berått mod offrar den egna befolkningen för att tillmötesgå den massiva importen av barbarer, vilkas ursinnesgärningar står i direkt förbindelse och proportion till den handlingsfrihet som erbjuds det verkliga hatets hegemoni.

  Finns det fortfarande någon som på allvar inbillar sig att dessa råbarkade våldsutövare, slaktare och banemän skulle vara ”migranter som flytt från krigets fasor och därför skall betraktas som offer”?
  En sådan grav vanföreställning förutsätter en så pass desorienterad verklighetsuppfattning att vederbörande de facto utgör en fara både för sig själv och det mänskliga samhällets fortvaro.
  Andreas.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: